Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.11.2013 9:51:31
|
|
|
|
hanka
|
Bravo Dunja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.11.2013 9:55:56
|
|
|
|
dunja RR
|
Devojčice drage, želim vam svima ovaj osećaj. Smejem se čim se setim kakvog zvrka nosim u stomaku
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.11.2013 9:59:27
|
|
|
|
adulence
|
Jaoooo dunja...svaki tvoj post m izmami osmeh...jeeeeeee...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.11.2013 11:40:42
|
|
|
|
Jole84
|
Dunjči pilence naše,zaslužila si da ne skidaš osmeh s lica
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.11.2013 12:18:31
|
|
|
|
astera
|
Devojke, ja odradih danas serologiju i viruse pa mi je ostalo jos hormone 2.dana kad dobijem. Da li neko zna da li mora da bude isti datum svih hormona i amh posto hormone vadim u visegradskoj a amh privatno? Hvala!:)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.11.2013 12:20:23
|
|
|
|
Jole84
|
Astera AMH možeš da radiš bilo kog dana ciklusa,ne moraš kad i ostale hormone,srećno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.11.2013 12:28:36
|
|
|
|
Brbljivica
|
amh se razlikuje u svim danima ciklusa ...zato nemoj da te cudi ako bude manji tokom kraja ciklusa ako ga radis ...meni je amh 10og dana ciklusa bio 0,7 ...i ja se uspanicila,jer su i meni rekli da nema veze kog dana ga radim.ali uradih ga ko sto trazi klinika ,5 ili 6 dana i bio je 1,24...zato je najbolje do 5og dana da ga odradis ...
ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad... oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!) 1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu 2. vto KC Nis 2013-beta 0...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.11.2013 12:32:01
|
|
|
|
astera
|
Ok! Pomislila sam da mi komisija ne pravi problem jer tamo pise uraditi jednokratno. Onda cu i da radim tako do petog dana! HVala Jole84 iBrbljivica!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.11.2013 12:40:33
|
|
|
|
Ninnochka
|
Cure, moze li mi neka od vas reci koga da zovem i na koji br. telefona da proverim kako stoje stvari sa listom cekanja za pozivanje u postupak?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.11.2013 12:48:59
|
|
|
|
NoraBo
|
Ninnochka i mene zanima isto to, baš bih malo da im dosađujem
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.11.2013 12:57:04
|
|
|
|
Lepterija
|
Slazem se s Brbljivicom da Amh varira, sto je nelogicno ako pokazuje rezerve jajnih celija. Ja kada sam radila 2.dc bio je manji od onog radjenog 5. dc (kad npr. trazi Spebo da se radi Amh i inhibin b).
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.11.2013 13:53:23
|
|
|
|
astera
|
U kojom ste labu radili amh?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.11.2013 14:15:22
|
|
|
|
Lepterija
|
Ja u Human-u Nisu, mislim da je dobar i Konzilijum i Analiza u BG, ako nemate Human. IZVORNA PORUKA: astera U kojom ste labu radili amh?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.11.2013 14:17:41
|
|
|
|
NoraBo
|
Ja sam radila u Bgd u laboaratoriji Beograd! Čula sam da Konzilijum niej ok za amh, jer uvek pokazuje niže vrednosti od drugih lab, pa sam po savetu ringerajki zaobišla Konzilijum, inače sve drugo radim kod njih.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.11.2013 14:37:06
|
|
|
|
tillia
|
Devojke,znate li,da li je bolje piti utogestan ili ga koristiti vaginalno? Dr je napisala piti ili plasiratti vaginalno. Ja ga pijem i ne znam jel se od njega spava dosta?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.11.2013 14:43:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Progesteron apliciran vaginalno bolje se apsorbuje nego pri oralnoj upotrebi. Mene uspava popodnevni, dok me jutarnji razbudi, mada možda me razbudi samo ustajanje, piškenje, stavljanje ..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.11.2013 15:13:23
|
|
|
|
Lepterija
|
Spavanje mislim da je prolazna trudnica faza. I ja sam je imala na pocetku. Samo sto ustanem, ono mi se opet spava, ali brzo je proslo. Meni su u Spebu trazili vaginalo da stavljam do 14.nedelje i oni nisu za to da nastavim ako je sve ok, a moja doktorka bi da ga koristim do kraja. Ne znam da li cu je poslusati, ako budem, onda cu ga piti i mozda smanjiti dozu. Inace, ja popijem kad ne mogu da odlezim, kad negde idem...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.11.2013 15:56:57
|
|
|
|
tillia
|
E sad Leptarija,cekam betu tek... Hvala vam na savetima.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 26.11.2013 16:02:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Čekaš betu, ali trudnički simptomi počinju odmah ;)
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 27.11.2013 10:58:57
|
|
|
|
Ninnochka
|
Devojke, samo da vam javim da sad sve izgleda ide mnogo brze. Ja sam Potvrdu od drugostepene komisije dobila 18. septembra, a malopre su me pozvali da se 12. decembra javimo u odabranu kliniku radi zapocinjanja procesa vto Ne znam da li sam srecna, zbunjena ili sta vec... ali se u svakom slucaju jako radujem. Prvi put nam je Sve vi koje cekate na poziv - bice ovih dana izgleda i neka nam je sa srecom svima :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 27.11.2013 11:09:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Super Ninočka, srećno devojke
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 27.11.2013 11:14:33
|
|
|
|
daca77
|
Ninnochka, srecno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 27.11.2013 11:22:06
|
|
|
|
Ninnochka
|
Hm...sad sam zvala ovaj broj sa koga su me obavestili da nam je zakazan termin da pitam da li se mi sami opredeljujemo za privatne klinike ili nas neko rasporedjuje....receno mi je da privatne klinike nisu jos ukljucene u proces i da do njih ni jedan potpisan ugovor ni sa jednom privatnom klinikom nije dosao. O.o Sad sam zbunjena...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 27.11.2013 11:58:15
|
|
|
|
plašljiva
|
Devojke treba mi mala pomoć. Skupljam analize za drugu VTO, medjutim nigde nemogu da nadjem izveštaj od treće insemenacije, a radila sam je. Negde sam je zagubila...S obzirom da imam izveštaj od prvog neuspelog pokušaja IVF pitam se da li će mi u Nemanjinoj praviti problem ukoliko nedostaje izveštaj od jedne onsemenacije. Puno pozdrava svim devojkama.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 27.11.2013 12:10:05
|
|
|
|
NoraBo
|
Ninnochka, jesi uspela da dođeš do broja tj. jesi li prvo ti njih zvala da se raspitaš, jer znam da si pre neki dan pitala da li neko zna broj? Ili su oni tebe zvali? I ja se mislim ovih dana da ih zovem, zato te pitam, da im malo dosađujem, pa reko ako će to uticati, tj. ako je kod tebe uticalo da probam
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?