Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 7:51:57
|
|
|
|
pari
|
troškove ću probati da izračunam...mislim da je oko 1000 evra kao priprema za vto... Što se mene tiče, ja sam baš blizu postupka u frontu Treba da odem kod interniste ove nedelje i onda čekam da dobijem za vikend i 2dc počinjem... Da li je neko išao kod interniste u front? meni su rekli da dođem u 10.15 bilo koji radni dan... Kome se javljamo u frontu? idem na ono naše odeljenje ili odmah tražimo internistu? ako slučajno neko zna... Ako ne, snaći ću se pa ću vam javiti u slučaju da nekome zatreba...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 9:20:35
|
|
|
|
dunja RR
|
Pari, ja mislim da je i mene izašla priprema 1.000 eura, ali kada sam stavila ovde na spisak bude 700-800, ali ima tu još puno stvari koje se dupliraju. Ali u pravu si, ta cifra je, oko 1.000 eura. IZVORNA PORUKA: pari troškove ću probati da izračunam...mislim da je oko 1000 evra kao priprema za vto...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 9:20:59
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: pari Što se mene tiče, ja sam baš blizu postupka u frontu Treba da odem kod interniste ove nedelje i onda čekam da dobijem za vikend i 2dc počinjem... Srećno mila
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 12:19:35
|
|
|
|
nata11
|
Daco kad radis betu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 12:22:43
|
|
|
|
tillia
|
Daco,čekamo vesti!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 12:28:24
|
|
|
|
Jole84
|
Koji je Daci dan posle transfera? Dunjči odmah posle 4 dana jel tako? Navijam jako jaaaaaaako
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 12:51:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Dacika u nedelju betu, ja u ponedeljak
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 12:53:45
|
|
|
|
Jole84
|
Prašim vas jako Dunjči,pravimo mesta u prvom
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 12:57:56
|
|
|
|
daca77
|
Drage, danas mi je 8.dan od transfera i od simptoma nema nista ...betu bi trebalo da radim u nedelju, ali posto lab.ne rade, kod nas, uradicu u subotu. Dunja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:00:22
|
|
|
|
Jole84
|
Dacika ne brini za simptome,svaka žena je različita,znaš to Koliko smo samo puta imale simptome pa nismo bile trudne,seti se toga!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:02:42
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, Jole Cekam da se cudo desi i izbavi me iz ovog s...nja.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:03:51
|
|
|
|
Jole84
|
Čuda postoje,videćeš
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:09:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Sjajna ekipa u prvom, tako da bi volela da budeš razredni starešina Daciki i meni IZVORNA PORUKA: Jole84 Prašim vas jako Dunjči,pravimo mesta u prvom
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:10:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Dacika, rekoh ti, nedostatak je najvažniji simptom, zato drž'se IZVORNA PORUKA: daca77 Drage, danas mi je 8.dan od transfera i od simptoma nema nista ...betu bi trebalo da radim u nedelju, ali posto lab.ne rade, kod nas, uradicu u subotu. Dunja
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:13:46
|
|
|
|
lanajelena
|
Totalni sam laik i iz tog razloga sam jos juce cekala Dacinu betu a Dunjinu danas kao da je moguce to bas tako brzo ...svakako navijamo,Daco pusti simptome to je vec gotova stvar
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:14:52
|
|
|
|
dunja RR
|
LJ, hhiihi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:17:45
|
|
|
|
daca77
|
LJ, ti bas to ubrzala... Dunja, mozda se sazali i ne dodje...saznacemo za vikend
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:21:13
|
|
|
|
vonavoj
|
naravno da nece doci , nego
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:22:31
|
|
|
|
lesica
|
Daco, mi to očekujemo slavlje i čast, pa LJ ubrza stvari Elem, morate nas obradovati Mislim da sve skupa zdušno navijamo za velike bete!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:24:00
|
|
|
|
Jole84
|
Dunjči dam vam odmah poene preko veze da položite prijemni,pa ćete posle da mi se opravdate u prvom razredu Molim te promeni potpis a ti Dacika tužića Ume ova učiteljica i da kažnjava pa vi vidite
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:26:12
|
|
|
|
daca77
|
Uciteljice, bicu dobra...samo me nemoj u 1.klupi, tu ne volim da sedim.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:28:46
|
|
|
|
cvećka
|
Duo D samo napred, navijam iz sve snage za vas, a onda i za Joku
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:29:01
|
|
|
|
Jole84
|
Ništa onda ćeš morati da častiš kafu za visoku betu,pa ću da te stavim u koju god hoćeš klupu,naravno sediš sa Dunjči
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 14:12:15
|
|
|
|
mina@
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Drage, danas mi je 8.dan od transfera i od simptoma nema nista ...betu bi trebalo da radim u nedelju, ali posto lab.ne rade, kod nas, uradicu u subotu. Dunja Draga samo veruj u i ... ja sam kod obe imala simptomekao da ce , cini mi se i jace.... razbijao me stomak od bolova.... ali kada je kasnila i kada sam uradila test, bile su .... tako da nemoj da se opterecujes simptomima (ja ti dajem savet a ko zna kakva cu ja da budem posle postupka ) Inace samo da obavestim devojke da sam za iduci ponedeljak zakazala kod Prof. Elezovica... daj Boze da mi da neku terapiju i da docekam i ja moje
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 15:02:50
|
|
|
|
mickybap
|
Recite mi jel ima negde tema vezana za hormone, ako neko zna LH mi je 9,11,a vrednosti ovulacije:17-77, FSH je 8,49!Sta to znaci!!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?