|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XI deo
14.10.2013 15:24:16   
july.milana
Cao cure,ja da vam javim,danas radila Betu 2,94.
Curama koje cekaju puno srece i velike bete.

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 701
14.10.2013 15:26:24   
dunja RR
July mila, žao mi je jako. Prošla sam kroz to, želim ti snage da istraješ u borbi user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu july.milana)
Direktna veza do poruke: 702
14.10.2013 18:07:04   
Kinesce
Zdravo user posted image .
Prvo da pozelim srecu svima koji su u postupku i cekaju bete user posted image .
Imam par pitanja za devojke koje su iz Beograda i radile su preko fonda,konkretno zanima me gde ste radile analize.Odstampacu spisak analiza sa sajta ministarstva zdravlja i odnecu ginekoogu ali on nije siguran gde treba da me uputi pa da se raspitam na vreme.Znam da se hlamidija,mikoplazma i ureaplazma rade u Frontu,zanima me koliko se ceka,nedelju,dve,mesec?Na sajtu pise samo za hlamidiju i mikoplazmu da li ste vi radile i uraplazmu iako tamo ne pise da treba?
Gde se radi serologija?
Hormoni u Frontu,jel tako,sem antimilerovog?
Toxoplasma i Rubellu gde radim?Ja sam radila Torch pre dve godine u Klinici za infektivne i tropske bolesti...
Papu,kolposkopiju i UZ cu privatno.
Da li treba vaginalni i cervekalni bris jel to podrazumevaju pod onim "bakterije" u okviru makrobioloskog ispitivanja?
Da li nalaz HSG-a ima neki rok,procitah negde 6 meseci,nelogicno...
Gde mm da radi spermogram.U Frontu?Da li direktno dobija od doktora opste prakse upute za spermogram i briseve i ostalo ili mu on daje uput za urologa pa urolog daje sve te upute?na sajtu se ne spominje spermokultura,da li ste i to ipak radili?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 703
14.10.2013 18:24:28   
dunja RR
Prvo, dobronam došla i što pre otišla u neke lepše temeuser posted image
IZVORNA PORUKA: Kinesce

Na sajtu pise samo za hlamidiju i mikoplazmu da li ste vi radile i uraplazmu iako tamo ne pise da treba?

UreaplazmU bolje uradi nije na odmet iako nije neophodna za komisiju. Ja sam u septembru radila u Frontu i vaginalni i cerv. bris kao hlamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu, čekala sam nedelju dana. Ne znam da li su sada veće gužve.
Gde se radi serologija?
29. novembar, zavod
Hormoni u Frontu,jel tako,sem antimilerovog?
DA
Toxoplasma i Rubellu gde radim?Ja sam radila Torch pre dve godine u Klinici za infektivne i tropske bolesti...
I to smo U 29. novembra
Papu,kolposkopiju i UZ cu privatno.
I JA
Da li treba vaginalni i cervekalni bris jel to podrazumevaju pod onim "bakterije" u okviru makrobioloskog ispitivanja?
DA
Da li nalaz HSG-a ima neki rok,procitah negde 6 meseci,nelogicno...
Ovo ne znam, nisam radila HSG
Gde mm da radi spermogram.U Frontu?
Mi smo u Frontu
Da li direktno dobija od doktora opste prakse upute za spermogram i briseve i ostalo ili mu on daje uput za urologa pa urolog daje sve te upute?
Direktno od dr. opšte prakse
na sajtu se ne spominje spermokultura,da li ste i to ipak radili?
Bolje nek uradi, neki traže

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Kinesce)
Direktna veza do poruke: 704
14.10.2013 20:44:38   
Kinesce
Hvala Dunja na dobrodoslici i odgovoru.Nadam se da cemo sve uskoro u neke lepse teme user posted image .

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 705
14.10.2013 20:50:33   
Kinesce
Dunja da li se i spermokultura radi u Frontu?Recimo mi smo spermogram uvek radili na Uroloskoj klinici a spermokulturu u Batutu,znaci nije moglo na istom mestu.
Da li nam za prvostepenu komisiju u Nemanjinoj trebaju neki uputi ili to tek za drugostepenu?

(odgovor članu Kinesce)
Direktna veza do poruke: 706
14.10.2013 20:53:00   
ivanicasale
Mickybap dobrodosla na forum i zelim ti puno srece.Blago vama kada samo jedanput prolazite komisiju,mi se mucimo za svaki pokusaj.Srecno svima nama pa da ugledamo user posted image uskoro na uz.
Julu.milana bas mi je zao uspeces drugi put ne gubi nadu.user posted image

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 707
14.10.2013 20:56:39   
ivanicasale
Kinesce dobro dosla.Ja neznam odgovor na tvoje pitanje ali sigurno ce ti neko odgovoriti ko je bio tamo na komisiju

(odgovor članu Kinesce)
Direktna veza do poruke: 708
14.10.2013 20:59:53   
17 joka
July, jako mi je zao bas user posted image

Kinesce, dobrodošla i što pre da odes u lepše temeuser posted image

Daco,Dunjice još malouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 709
14.10.2013 21:22:40   
dunja RR

Dunja da li se i spermokultura radi u Frontu?Recimo mi smo spermogram uvek radili na Uroloskoj klinici a spermokulturu u Batutu,znaci nije moglo na istom mestu.

Može u Frontu

Da li nam za prvostepenu komisiju u Nemanjinoj trebaju neki uputi ili to tek za drugostepenu?

Ovaj deo uvek zaboravim, tu će neko drugi uskočiti user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 14.10.2013 21:27:24 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Kinesce)
Direktna veza do poruke: 710
14.10.2013 21:29:52   
Kinesce
Hvala vam svima user posted image .

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 711
14.10.2013 21:33:09   
17 joka
Dunjice ja cu se tvojoj velikoj beti radovati u Praguuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Kinesce)
Direktna veza do poruke: 712
14.10.2013 21:34:36   
dunja RR
Jokče user posted image

Nikako da upratim, kada putuješ?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 713
14.10.2013 21:41:17   
17 joka
Dunjice u nedelju u noc odavde a oko pola sedam sedam iz BG

danas sam ponovila vag. sekret sutra rezultat, sutra cu proveriti i TSH, u sredu UZ pa se nadam da ce to sve biti dobro i da cu bez brige krenuti na put

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 714
14.10.2013 21:43:16   
dunja RR
Vozom idete?
Navijam da lepo stignete tamo i da sve teče kako treba user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 715
14.10.2013 21:48:42   
17 joka
ma da Dunjči, još nema nista od letova za Prag
strah postoji ali sta da radim nisam pametna,ako je sudjeno uspece nadam se tome svom snagomuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 716
14.10.2013 23:33:05   
wivern
Dunja, sad vidim da ni ti nisi radila HSG, nisam ga ni ja radila a mojoj prijateljici su preporucili da uradi. Za svaki slucaj... nisam razumela sta to znaci "za svaki slucaj" jer za vto i nisu potrebni jajovodi..

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 717
14.10.2013 23:34:28   
wivern

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Može u Frontu

Ovaj deo uvek zaboravim, tu će neko drugi uskočiti user posted image

Treba ti uput i za prvostepenu komisiju.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 718
15.10.2013 7:43:05   
Anck Su Nmaun
D&D navijamo za vase male borce user posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 719
15.10.2013 7:57:14   
Kinesce
Wiwern uput treba i za mene i za mm?Plavi uput?Za koju ustanovu,treba li da pise prvostepena komisija,Republicki zavod za zdravstveno osiguranje?Sta cu,moram ovako da vas gnjavim kad moj ginekolog nema pojma ko,gde,sta,moram sve sama da saznam.Posle mi opet trebaju uputi za drugostepenu?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 720
15.10.2013 10:11:24   
Štetica
Za prvostepenu ti trebaju plavi uputi. Na tvom pise Uz,a na muzevom spermogram.Uputi se naslovljavaju na kliniku gre se radi drugostepena,tj. NF ili Visegradska. Meni je trebao i uput na kome pise komisija za VTO,e sad neznam da li taj uput treba i za Nemanjinu jer ja sam iz druge filijale. Na te upute se stavlja ona njihova ocena tj.obrazac OLK-11 i sa time se ide na drugostepenu. Nama spermokulturu nisu trazili na prvostepenoj,a dal treba za drugostepenu neznam.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Kinesce)
Direktna veza do poruke: 721
15.10.2013 10:23:49   
daca77
Samo da vas sve user posted image , jer vidim da mislite na mene.
Inace, samo da prijavim da je poceo stomak da bolucka, svremena na vremeuser posted image -9dpt, odnosno 11 dan od aspiracije mi je danas.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 722
15.10.2013 10:30:13   
Štetica
Dacika velikooog grlisu ti saljem.
A sve je to normalno i da bolucka stomak i da neosecas nista,ako mozes neobracaj paznju na to.
A mi smo se vec spremile da tebe i Dunju od ponedeljka transportujemo u prvi razred,pa ti gledaj sta ces.user posted image

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 723
15.10.2013 10:33:15   
daca77
Izgleda da cu ja izostati ove godine i 1.razred upisati naredne...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 724
15.10.2013 10:37:54   
ivaMark
Daco, samo bez negativnih misli. user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here