Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 7:51:57
|
|
|
|
pari
|
troškove ću probati da izračunam...mislim da je oko 1000 evra kao priprema za vto... Što se mene tiče, ja sam baš blizu postupka u frontu Treba da odem kod interniste ove nedelje i onda čekam da dobijem za vikend i 2dc počinjem... Da li je neko išao kod interniste u front? meni su rekli da dođem u 10.15 bilo koji radni dan... Kome se javljamo u frontu? idem na ono naše odeljenje ili odmah tražimo internistu? ako slučajno neko zna... Ako ne, snaći ću se pa ću vam javiti u slučaju da nekome zatreba...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 9:20:35
|
|
|
|
dunja RR
|
Pari, ja mislim da je i mene izašla priprema 1.000 eura, ali kada sam stavila ovde na spisak bude 700-800, ali ima tu još puno stvari koje se dupliraju. Ali u pravu si, ta cifra je, oko 1.000 eura. IZVORNA PORUKA: pari troškove ću probati da izračunam...mislim da je oko 1000 evra kao priprema za vto...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 9:20:59
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: pari Što se mene tiče, ja sam baš blizu postupka u frontu Treba da odem kod interniste ove nedelje i onda čekam da dobijem za vikend i 2dc počinjem... Srećno mila
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 12:19:35
|
|
|
|
nata11
|
Daco kad radis betu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 12:22:43
|
|
|
|
tillia
|
Daco,čekamo vesti!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 12:28:24
|
|
|
|
Jole84
|
Koji je Daci dan posle transfera? Dunjči odmah posle 4 dana jel tako? Navijam jako jaaaaaaako
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 12:51:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Dacika u nedelju betu, ja u ponedeljak
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 12:53:45
|
|
|
|
Jole84
|
Prašim vas jako Dunjči,pravimo mesta u prvom
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 12:57:56
|
|
|
|
daca77
|
Drage, danas mi je 8.dan od transfera i od simptoma nema nista ...betu bi trebalo da radim u nedelju, ali posto lab.ne rade, kod nas, uradicu u subotu. Dunja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:00:22
|
|
|
|
Jole84
|
Dacika ne brini za simptome,svaka žena je različita,znaš to Koliko smo samo puta imale simptome pa nismo bile trudne,seti se toga!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:02:42
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, Jole Cekam da se cudo desi i izbavi me iz ovog s...nja.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:03:51
|
|
|
|
Jole84
|
Čuda postoje,videćeš
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:09:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Sjajna ekipa u prvom, tako da bi volela da budeš razredni starešina Daciki i meni IZVORNA PORUKA: Jole84 Prašim vas jako Dunjči,pravimo mesta u prvom
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:10:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Dacika, rekoh ti, nedostatak je najvažniji simptom, zato drž'se IZVORNA PORUKA: daca77 Drage, danas mi je 8.dan od transfera i od simptoma nema nista ...betu bi trebalo da radim u nedelju, ali posto lab.ne rade, kod nas, uradicu u subotu. Dunja
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:13:46
|
|
|
|
lanajelena
|
Totalni sam laik i iz tog razloga sam jos juce cekala Dacinu betu a Dunjinu danas kao da je moguce to bas tako brzo ...svakako navijamo,Daco pusti simptome to je vec gotova stvar
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:14:52
|
|
|
|
dunja RR
|
LJ, hhiihi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:17:45
|
|
|
|
daca77
|
LJ, ti bas to ubrzala... Dunja, mozda se sazali i ne dodje...saznacemo za vikend
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:21:13
|
|
|
|
vonavoj
|
naravno da nece doci , nego
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:22:31
|
|
|
|
lesica
|
Daco, mi to očekujemo slavlje i čast, pa LJ ubrza stvari Elem, morate nas obradovati Mislim da sve skupa zdušno navijamo za velike bete!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:24:00
|
|
|
|
Jole84
|
Dunjči dam vam odmah poene preko veze da položite prijemni,pa ćete posle da mi se opravdate u prvom razredu Molim te promeni potpis a ti Dacika tužića Ume ova učiteljica i da kažnjava pa vi vidite
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:26:12
|
|
|
|
daca77
|
Uciteljice, bicu dobra...samo me nemoj u 1.klupi, tu ne volim da sedim.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:28:46
|
|
|
|
cvećka
|
Duo D samo napred, navijam iz sve snage za vas, a onda i za Joku
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 13:29:01
|
|
|
|
Jole84
|
Ništa onda ćeš morati da častiš kafu za visoku betu,pa ću da te stavim u koju god hoćeš klupu,naravno sediš sa Dunjči
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 14:12:15
|
|
|
|
mina@
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Drage, danas mi je 8.dan od transfera i od simptoma nema nista ...betu bi trebalo da radim u nedelju, ali posto lab.ne rade, kod nas, uradicu u subotu. Dunja Draga samo veruj u i ... ja sam kod obe imala simptomekao da ce , cini mi se i jace.... razbijao me stomak od bolova.... ali kada je kasnila i kada sam uradila test, bile su .... tako da nemoj da se opterecujes simptomima (ja ti dajem savet a ko zna kakva cu ja da budem posle postupka ) Inace samo da obavestim devojke da sam za iduci ponedeljak zakazala kod Prof. Elezovica... daj Boze da mi da neku terapiju i da docekam i ja moje
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.10.2013 15:02:50
|
|
|
|
mickybap
|
Recite mi jel ima negde tema vezana za hormone, ako neko zna LH mi je 9,11,a vrednosti ovulacije:17-77, FSH je 8,49!Sta to znaci!!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?