|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XI deo
15.10.2013 10:39:52   
daca77
Ivamark, dodju i negativne misli povremeno, pa odu...i njima je dosadno da vise iznad moje glave.user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 726
15.10.2013 10:49:58   
Maslacak15
Daco vrsnjakinjo draga na 9dpt nebih da te grdim ali stvarno ne pazis na casuuser posted image . Do juce nije bilo dobro sto nema simptoma, danas ih ima opet nije dobrouser posted image . Ok nervoza je tu razumem ali bol u donjem delu stomaka stvarno nije znak nicega. Implantacija embriona je jedan prilicno invazivan, da se tako izrazim "nasilan" proces. On mora da se zarije duboko u endometrijum, poveze se sa tvojom cirkulacijom . Uz to intenzivno raste, materica krece momentalno da se siri. Mnoge zene to osecaju. Individualno jeste ali mislim da cak velika vecina oseca bolove, probadanje pritisak itd u ranim fazama trudnoce.... Puno te pozdravljam i ostajem optimistauser posted image

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 15.10.2013 10:50:43 >

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 727
15.10.2013 10:51:30   
dunja RR
Ma ja nemam jajovode, nemaju šta da produvaju user posted image

Šalu na stranu, radila sam dve laparo i jednu klasičnu operaciju.

Ako imaš jajovode, bolje uraditi HSG, jer ukoliko su zapušeni, tečnost iz njih može "sprati" embrion.

Iskreno, ja ne verujem da je to kod tebe problem, jer ti ostaješ trudna.

Recimo i Vik je radila HSG pre VTO, po preporuci, i bilo je sve ok.
IZVORNA PORUKA: wivern

Dunja, sad vidim da ni ti nisi radila HSG, nisam ga ni ja radila a mojoj prijateljici su preporucili da uradi. Za svaki slucaj... nisam razumela sta to znaci "za svaki slucaj" jer za vto i nisu potrebni jajovodi..

< Poruku je uredio dunja RR -- 15.10.2013 10:56:19 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 728
15.10.2013 10:54:00   
daca77
Maslacak, obecavam da cu ubuduce pratiti nastavu na casu i da mi se nece javljati ovakvi propustiuser posted image
Veliki user posted image ...
Da mi nije one tecnosti u levom jajovodu koja je pritisla ovaj jadan jajnik koji jos uvek kao pomalo radi, ne bih se ja bas toliko opterecivala...ovako user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 15.10.2013 10:57:42 >

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 729
15.10.2013 10:59:05   
Štetica
Daco,Daco...Sta mi da radimo sa tobom?
Da mi je ovo,da mi nije ono.... Zeno trudna si i to je to.
Tako si isto bila i za jc,te kasna faza ciklusa,te neverujem da se oplodila,i jos sto nekih stvari a ipak je sve bilo super. Pusti taj mozak malo da odmori,neka ga u cosku nek skuplja prasinu...

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 730
15.10.2013 11:02:14   
daca77
user posted image
U pravu si, Stetice...iako sam se potajno nadala da ce biti jc, imajuci u vidu dan ciklusa, strasno sam gubila nadu, ali eto...bese i nje.
Sada me opet gluposti spopadaju, ali izdrzite ili zamolite moderatore da mi ne dozvole pristup forumu, narednih danauser posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 731
15.10.2013 11:13:06   
Maslacak15
Samo ti kukaj daco, tu smo da slusamo i da ti kazemo da nemas pojma hihiihihihih Salim se malo, cekati betu posle VTO je sigurno neverovatno tesko ali zato ja mislim da se niko ne obraduje trudnoci ko VTO trudnice pa nek me sad rastrgnu zbog ove izjave devojke sto zatrudnese iz prve....

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 732
15.10.2013 11:19:35   
Jole84
Maslačkić user posted image user posted image
Daco stvarno si za batine,al ne ide trudnica trudnicu da bije,valjda će da nam izađu čmičkovi user posted image Ja nameštam tamo krevete za tebe i Dunju,a zatim za Joku,provetravamo prostorije i turamo novu posteljinu user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 733
15.10.2013 11:23:16   
nata11
Daco ne izigravaj Vidovitu Zorku user posted image user posted image
Letecete ti i Dunja sada, a i Joka se vidim sprema user posted image Jao jedva cekam vikend i ja sam nestrpljiva mogu tek da zamislim kako je vama user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 734
15.10.2013 11:35:27   
daca77
NAto, Jole i ja jedva cekam vikend i da stavim tacku na ovo glupo cekanjeuser posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 15.10.2013 11:36:40 >

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 735
15.10.2013 13:13:46   
wivern

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ma ja nemam jajovode, nemaju šta da produvaju user posted image

Šalu na stranu, radila sam dve laparo i jednu klasičnu operaciju.

Ako imaš jajovode, bolje uraditi HSG, jer ukoliko su zapušeni, tečnost iz njih može "sprati" embrion.

Iskreno, ja ne verujem da je to kod tebe problem, jer ti ostaješ trudna.

Recimo i Vik je radila HSG pre VTO, po preporuci, i bilo je sve ok.

Dunja, sad vidim da ni ti nisi radila HSG, nisam ga ni ja radila a mojoj prijateljici su preporucili da uradi. Za svaki slucaj... nisam razumela sta to znaci "za svaki slucaj" jer za vto i nisu potrebni jajovodi..

Hvala Dunjci...to mi nikad niko nije rekao user posted image

E imam jednu molbu za D&D ... meni je rodjendan u nedelju pa bih zelela od vas dve jedan lepi poklon u vidu jako lepih betica...jel to ok??user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 736
15.10.2013 13:15:25   
Meisje
Daco drzi se,sve smo to prezivele i ti ces i ima da slavimo u subotu napokonuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 737
15.10.2013 13:23:03   
daca77
Mei, hvalauser posted image
Wivern, ni manje ni vise, nego hoces visoke bete?! Bas bih volela da te obradujem, ali sacekajmo subotuuser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 738
15.10.2013 13:43:57   
wivern
Ja cekam moj poklon, a ti vidi sta ces user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 739
15.10.2013 14:20:12   
tillia
Devojke, da se javim.Bila sam danas na klinici .Dr.me je smirila,i ohrabrila.Od 22.sam na suprefactu,a od 4.krece stimulacija!to je sve od novosti.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 740
15.10.2013 14:22:38   
hanka

E imam jednu molbu za D&D ... meni je rodjendan u nedelju pa bih zelela od vas dve jedan lepi poklon u vidu jako lepih betica...jel to ok??user posted image

Ju i meni rodjendan u nedelju user posted image Daco sad nemas kud,Dunja drzim vam fige user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 741
15.10.2013 17:15:24   
17 joka
Nedelja je baš veliki dan, dve visoke bete, dva rodjendana i moj put user posted image d srca da sve bude onako kako zelimo

Kumo samo spremaj te kreveteuser posted image

Dacika sve te faze su skroz okuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 742
15.10.2013 17:55:35   
wivern
Joko umalo da zaboravim na tvpje putesestvije...jesi li se spremila???

Honey, I'm Home

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 743
15.10.2013 18:12:34   
17 joka
pa kofer je 90% spreman sad samo da prezivim ujutru UZ da vidimo debljinu endometrijuma ako bude ok idem mirne glave pa šta nam dragoi Bog spremio tako ce biti

najviše brinem da li ce eskimi preziveti odleđivanje

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 744
15.10.2013 18:39:33   
daca77
Joko, bice sve ok...dosta je bilo gluposti...user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 745
15.10.2013 18:47:42   
17 joka
Dacouser posted image nikad sekiracija da prestane evo sad mi je TSH 2,17 a pre mesec i pet dana bio 1,79 od nerviranja
ponovila sam vag. sekret DR. da je sad dobar

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 746
15.10.2013 19:03:12   
daca77
Joko i taj rezultat je dobar...samo nemoj da se nerviras i dodatno uvecavas TSH. Ne brini, navijam jakoo za tebe... user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 747
15.10.2013 19:08:37   
17 joka
samo da prodje sutra UZ. pa cu se smiriti do FET-a
ubacicu jo jednu tableticu selena svaki dan to nece stetiti a moze pomociuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 748
15.10.2013 20:17:20   
Bebana17
Daco, Dunja, svi smo uz vas, čekamo vikend i lepe rezultate user posted image
Joko, da prođe ultrazvuk, pa da odeš po bebice user posted image
Biće ovo lepa jesen, daće Bog puno visokih beta!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 749
15.10.2013 20:19:04   
naci1
joko, daco ocukujem od vas dve da me obradujete...pa mora neka iz nase ekipe konacno da kaze beta pozitivna
joj drage moje citam vase komentare i prosto mi zao sto sam ni tamo ni ovamo da je sve islo po planu sada bi se i ja sa vama pripremala
ljubim vas sve

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here