|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
17.3.2013 21:18:49   
GagaT
Da Joko, fino izgledaju.
Ivek veruj, to je jako bitno..

Puno pozz

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 201
17.3.2013 22:21:11   
Maja1309
gago jesmo rekli da necemo biti ozbiljni sa ovom bazalnom :-)
ivek ovaj tvoj iksic dan nakon O jel bio zornjak :-) il ponocnnjak, jajana stanica zivi max 18sati kazu, pa mozda se mrvica i zakaci, nikad ne znas. Pisem s moba pa ne zamjerite.
E da umal zaboravih, sad sam na papiru imala ogromnu kolicinu svjetlo zute boje donekle rastezljivu. Sta to moze biti? Zornjak je bio jutros, od njega do sada nisam imala ovakvih ostataka. A kazu i da se sjemena ne rasteze. Mozda mi je od macine trave... Da je bar ovolika kolicina bila kad je bila ovulacija, e pa nevjerojatno!

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 202
18.3.2013 8:16:52   
ivekpivek
majo bio je navecer oko 9h,user posted image ,ko zna vidit cemo ,jutros mi je ista temp kao juce da nestavljam graf sad

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 203
18.3.2013 8:20:28   
GagaT
Dobro jutro evo da se zapljunem za danas pa odoh...
Majo, pa ja ne znam sta bi to moglo biti. Mozda cak i egg-white?!user posted image

user posted image

Meni je danas temp 36,5 ali u trenutku merenja temp sam imala samo oko 5 sati sana. Nocas nisam mogla zaspati.. Nesto sam se okretala..
Velikiii pozdrav.. :)

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 204
18.3.2013 8:25:18   
Maraj
Doro jutro bazalke. Evo da i ja postavim moj. Od pre 2 ciklusa sam pocela da pijem macinu travu i od tad kao da nemam O . Nista mi nije jasno. Nikad mi nije bio ovakav graf... Jer tu maslacak da mi kaze nesto o grafu?

user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 205
18.3.2013 8:37:12   
Maja1309
Maraj, koliko ti inače traju ciklusi? Ako su preko 30 dana imaš šanse još da bude Ovbulacija, bar po ovome što ja vidim.

Vidimo šta TI MASLAČAK KAŽE.

Evo i mog grafića, a ako netko nešto zna o sunčanom iscjedku nek mi napiše, hvala

user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 206
18.3.2013 8:41:05   
babby
Majo ja sam imala takozvani suncani iscedak sto kazu da moze biti jedan od znakova trudnoce medjutim kod mene je ispao poremecaj hormona.....

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 207
18.3.2013 8:46:17   
Maja1309
babby sjećaš li se teksture tog iscjedka...

Jer posle ovulacije ja npr imam iscjedak koji je žućkast ali suh, sirast i bude nekoliko dana, al ovaj je ko egg samo što je mutan, svjetlo žut, nije proziran, razvlači se (ne kao egg) al se razvlači? i bilo ga je onako količinski jako puno, npr egg toliko nikad nisam imala.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 208
18.3.2013 11:18:46   
babby
jeste bas je takav kako si ga opisala zelim ti da kod tebe bude ono bolje znacenjeuser posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 209
18.3.2013 12:14:46   
Nitrogirl
Evo i mog...

O mi je uvijek na 22 dan. Sad 16. Da li ovaj pad moze znaciti da je O sad? Osim boluckanja u stomaku nemam drugih simptoma....

Poz za sveuser posted image

user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 210
18.3.2013 12:28:37   
Maja1309
nitrogirl mogla mislim da tije danas implementacija :)

(odgovor članu Nitrogirl)
Direktna veza do poruke: 211
18.3.2013 12:42:41   
Nitrogirl
Eh Majo, ja se nadam da si u pravu, mada cini mi se da sam negdje procitala da je ona obicno izmedju 8 i 10 dana, ne znam da li sam u pravu?

Bole me krsta i stomak, kao da cu da dobijem, to mi je malo cudno.

Tvoj graf djeluje odlicno, drzim fige user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 212
18.3.2013 12:47:55   
Maja1309
Nitrogirl i ja čitam 7-10 da je impl. al dešava se i ranije od 3 dana, ima na ff grafića sa impl prije 7 dana, a čak pozitivnih testova na 7 dan.

imam i ja od ovlacije svaki dan grčeve krsta, sinoć zaj neki iscjedak (gore sam pisala) al ne želim se ničeme nadati sve kontam da umišljam...

(odgovor članu Nitrogirl)
Direktna veza do poruke: 213
18.3.2013 20:56:25   
GagaT
BAs sam se navukla na RR. Boze, kako sam osudjivala ljude sto sede za kompom!
Nitro mislim isto sto ti je i Maja rekla jedino inplantacija moze biti. Ili da si kratko spavala, meni je jutros isto pala temp umesto da raste user posted image
ja sam ti sva "drugacija" user posted image
Ovul ti je bila po tvom grafu 16DC kao sto si i obelezila egg. tebe brine da nije slucajno danas Ovul. Razumem ali ako nema fluida tesko da je ovulacija. Tako ja kontam. Ta tecnost jestvorena u telu coveka da omoguci laksi prolaz spermija do jajne celije. Bas zbog njenog kratkog zivota. Tako da ja kontam da te egg white tecnosti MORA BITI. A danas je nisi unela pa kontam da je nije ni bilo!
GTako da se slazem sa FF da je Ovul bila 16DC.
Pozz

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 214
18.3.2013 22:04:47   
Maraj
Drage, meni ciklusi traju u poslednje vreme 25-26 danauser posted image zato mi se ni ne svidja moj graf... Ima li gde Maslacka ona zna radila sam i hormone pre mozda 8 meseci, sve je bilo ok jedino je estradiol bio nizi-20,5.

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 215
19.3.2013 8:15:53   
GagaT
Dobro jutro drage moje , Kako ste mi danas?
Da u pravu si Maraj , ipak se nasa Maslacak razume a mi samo nagadjamo.
Saljem ti veliki user posted image

Evo mog danasnjeg grafa :

user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 216
19.3.2013 8:23:47   
ivekpivek
user posted image dobro jutro zenske ,evo jedna user posted image za sve ,ja ceifim i listam ringeraju ,,evo mog grafica jutros sok i za mene do sad mi nikad temp nije isla pa cak ni u proslim grafovima ,,sad sam se zapitala ima li mogucnosti trudnoce ,neznam bili li radila test i kad

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 217
19.3.2013 8:26:15   
ivekpivek
malo gutam slova djeca me dave ,piskicu kakicu ....mislila sam reci do sad mi nikad temp nije bila ovoliko visoka ,cak ni u proslim graficima user posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 218
19.3.2013 8:30:51   
GagaT
Ivek mislim draga sta da ti kazem... Osim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekad slike govore vise od reci..

Super ti je graf!!!
Idi radi nesto lagano , igraj se sa decicom user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 219
19.3.2013 8:32:25   
Maja1309
Jao ivek graf ti je odličan, ja ću 10dpo raditi test sigurno, ne mogu ja čekati, lakše mi je kad uradim
onda se još koji dan do vještice nadam ako bude negativan i dobro.

Mislim da možeš raditi testić

Samo ako ti je 11dpo bila implementacija onda je još rano, a po ovom skoku bi rekla da jeste... Evo ne znam ti sada...

Ako možeš psihički podnjeti ja bi ga radila sutra ako bude negativan mislila bi da je 11dc bila implementacija pa da je još rano.

Direktna veza do poruke: 220
19.3.2013 8:42:24   
ivekpivek
gaga ,majo ,pravo da vam kazem ovaj mjesec se bas nicem nisam nadala i zato sam u nedoumici al sad gledajuci graf cak mislim da je mozda i moguce da se zakacila bebi jer sam i 21dc imala odnos a kazu da spermatozoidi mogu da zive i do 3,4,dana tako da je sve moguce ,,aj sacekacu jos dan dva , ako se predomislim javljam ,,

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 221
19.3.2013 8:53:41   
Maja1309
Ivek vidim da si od 18-21 dana obilježila spoting, temp 17dc nisi mjerila kao inače u isto vrijeme tako da jel mogla tada biti ovulacija 17dc

Direktna veza do poruke: 222
19.3.2013 8:56:39   
Ivanka 75
Ivek, ja sam juče gledala moj dobitni graf iz 2010 i skok T je bio 18 dan, i taj dan je pao keks, a ovulacija tek sutradan, spotting sam imala 9 dana nakon toga, implantacija...

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 223
19.3.2013 9:12:01   
Sonreir
Devojke, vucem vas da vam sto pre pozelene grafovi user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 224
19.3.2013 9:52:41   
Nitrogirl
Dobro jutro bazalke :-)

Ode i moja gore, mali skok, ali vazno da je u dobrom pravcu user posted image

user posted image

Ivanpek....ako ovo nije user posted image , ne znam sta jeste! Ja bih sacekala jos dan, dva sa testom. Koliko ti obicno traju ciklusi?

Majo gdje je tvoj graf?

Gaga...slican nam je graf, puzimo, polako ali sigurno. Mada, moram da primjetim da si ti prilocno aktivna, mnogo aktivnija od mene :-)

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here