Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.3.2013 10:03:20
|
|
|
|
Maja1309
|
Ma kontam da vam ne dosađujem, zorom kačim svoj graf :) i kod mene je jutros skok, možda jučer implementacija... Ja sam se jučer poplašila zbog grlića, al eto sreća nije ništa, osim što sam bila ne upućena i nisam znala kako izgleda. I kod tebe bi jučer mogla biti implementacija, a skok nije mali, bar za moj ciklus
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.3.2013 19:09:33
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ivekpivek, Graf je odlican, ovulacije je sigurno bilo samo nije bas ocigledno koji dan.Mozda 25 a mozda tek 28 og dana ciklusa. Zato se najbolje strpi jos tri dana pa testiraj . Drzim fige da je ciklus uspesan
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.3.2013 21:43:53
|
|
|
|
ivekpivek
|
hvala maslacak ,,ipak cu ja test uraditi ujutro citav dan se mislim ,tako da se nebi mislila ja radim test pa sta bude ,,sad mi temp 37.0.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.3.2013 22:08:50
|
|
|
|
glukica
|
Pozdrav svima,evo i ovde da vam se pridruzim . Pocela sam sa merenjem temperature,ali me ovaj sajt FertilityFriend.com malo zbunjuje.na kraju sam na mob stavila app,toliko sam uspela.I samo sam upisivaa temp.svako jutro,nista drugo, izgleda da ja to nisam radila bas sve tako dobro,kao prvo ove vrednosti od 96 mr izludjuju a drugo nisam upisivala te sluzi i to,mada mislim da nisam ni imala ovulaciju ovaj mesec... a i kako su vam normalne vrednosti tamp.na sajtu? ja sve racunam kao ludak 96.6 itd.... izvinite sto sam debil
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.3.2013 22:49:15
|
|
|
|
Maraj
|
MASLACAK please, pogledaj moj graf na prethodnoj strani. Ciklusi mi traju 26 dana... Sta se desava...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.3.2013 23:11:17
|
|
|
|
Maslacak15
|
I ja bih rekla Maraj da nema O, bar za sada je nema. Mislim anovulatorni ciklusi se desavaju, ali ako promenu povezujes sa macinom travom prestani da je pijes... Svaki organizam drugacije reaguje.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.3.2013 23:17:25
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala Maslacak. To sam i ja sve pretpostavljala, al sam nekako trazila tvoju potvrdu. Bice valjda nesto od O bar u narednom ciklusu posto mi je do sad bila skolska. Hvala ti puno...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.3.2013 23:30:39
|
|
|
|
Janja V
|
Juce je stigla Evo kako izgleda taj graf Nastavljam sa merenjem...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.3.2013 8:16:33
|
|
|
|
GagaT
|
Dobro jutro.. evo i mene zorom.. Janja, nema kakvih simptoma nisi imala... Bas mi je zao sto nije Ali nisi jedina, evo i ja se tako nadam i na kraju mens kao i mnoge druge nase drugarice.. Ali dace bog bice dece jos.. Meni jemalo skocila T u odnosu na prethodnih par dana.. Ovako izgleda danas...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.3.2013 8:19:45
|
|
|
|
Maja1309
|
Gago ja nikada do sada, ni u jednom ciklusu, ni jedan dan, nisam imala ovakav skok kao ti jutros. Jel može biti da je jučer bila implemnentacija, obilježila si juče spoting ili? Jel bilo malo ili više, svjetlije tamnije boje?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.3.2013 8:29:36
|
|
|
|
GagaT
|
Nije spoting negoo onaj sticky fluid. Spoting je u grafu obelezen kao zvezdica * Ne mora taj skok nista da znaci...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.3.2013 8:34:50
|
|
|
|
Maja1309
|
Gago ništa ne mora da znači skok, naravno, al može da znači. Mislim da bi ti bolje bilo da imaš pozitivniji stav općenito, nego da sve ovo radiš a ne želiš reći da išta od ovoga može biti nešto pozitivno. Svi smo ovdje jer se nečem nadamo, inače ne bi ni bili ovdje niti se bavili ovim.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.3.2013 8:54:47
|
|
|
|
ivekpivek
|
dobro jutroo drage moje ,,jutros sam mjerila temp pola sata prije jer nisam mogla vise spavati ,,test radila negativan ,mada kad se ja dobro zabuljim u testic vidim i drugu crticu al vrlo vrlo malo samo kad se dobro zabuljim u njega ,,mozda je rano a mozda se meni pricinjava ,dok nedobijem nista se nezna
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.3.2013 9:09:54
|
|
|
|
Maraj
|
ivekpivek, mozda si prerano radila test. Mislim da ce ti sutrasnja temperatura sve reci...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.3.2013 9:13:48
|
|
|
|
ivekpivek
|
jedva cekam sutra da vidim temp ,pukla sam skros
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.3.2013 9:24:36
|
|
|
|
Zell
|
Ivekpivek navijam draga da bude to - TO Ne mogu ti pomoci sto se tice debljine i vidljivosti testne trake na testu za trudnocu jer nikad nisam imala prilike za to... Bazalke
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.3.2013 9:28:14
|
|
|
|
17 joka
|
Ivek navijam svim srcem da bude debele prave za koji dan a taj grafic da pozeleni
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.3.2013 9:38:04
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Ivek ajde pa da sjutra skoci sto vise i bude Kod mene sve isto, nema promjena ....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.3.2013 11:10:00
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ivekpivek pa rekoh ti da je rano za test ali ti ne slusas Sve je jos u igri ne gubi nadu!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.3.2013 13:03:31
|
|
|
|
GagaT
|
IZVORNA PORUKA: Maja1309 Mislim da bi ti bolje bilo da imaš pozitivniji stav općenito, nego da sve ovo radiš a ne želiš reći da išta od ovoga može biti nešto pozitivno. Majo draga, ti pogresno mene razumes. Ja nisam negativna prema ovome samo ne dopustam da me rade tripovi kao prosli mesec.. Jer sam se osecala jako, jako lose nekoliko dana nakon dobitka mens. Ako se secas ja sam i rekla da cu da postavljam grafove iz hobija Hocu reci da ja zelim bebe.. ali ako nema trudnoce graf ne moze da mi ga da. Eto zato sam ja malo opreznija u rasplinjavanju svojih emocija... Ivek nista drugo ne preostaje nego da cekas.. A ja se nadam da si ubola zeleno ovaj graf Znas Ivek ako se puno brines o sutrasnjem danu T moze da ti da pogresnu sliku.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.3.2013 22:05:14
|
|
|
|
glukica
|
mene svi iskulirase...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.3.2013 6:59:38
|
|
|
|
ivekpivek
|
dobro jutro ,nisam mogla spavati cim sam izmjerila temp ustala,,jutros opet visoka jos mi graf premjestio O mada mislim da se vara nemam egg ,,glukica ja neznam odg na tvoje pitanje,pozz,,imam osjecaj da je kod mene mrva
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.3.2013 7:35:23
|
|
|
|
Maslacak15
|
Glukice to su Farenhajti. Ima negde da se promeni u celzijuse skala.....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.3.2013 8:10:45
|
|
|
|
GagaT
|
Dobar jutric .. Ivek bas bih se obradovala da budes bebecka Maslacak srce evo ti jedan Evo jedan za sve bazalke.. Majo gde si ti? Evo ga i graf:
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.3.2013 9:45:21
|
|
|
|
Maraj
|
ivekpivek super graf koliko ti inace traju ciklusi? gago
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?