|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
19.3.2013 10:03:20   
Maja1309
Ma kontam da vam ne dosađujem, zorom kačim svoj graf :)

i kod mene je jutros skok, možda jučer implementacija... Ja sam se jučer poplašila zbog grlića, al eto sreća nije ništa, osim što sam bila ne upućena i nisam znala kako izgleda.

I kod tebe bi jučer mogla biti implementacija, a skok nije mali, bar za moj ciklus

user posted image

(odgovor članu Nitrogirl)
Direktna veza do poruke: 226
19.3.2013 19:09:33   
Maslacak15
Ivekpivek,
Graf je odlican, ovulacije je sigurno bilo samo nije bas ocigledno koji dan.Mozda 25 a mozda tek 28 og dana ciklusa. Zato se najbolje strpi jos tri dana pa testirajuser posted image . Drzim fige da je ciklus uspesanuser posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 227
19.3.2013 21:43:53   
ivekpivek
hvala maslacak ,,ipak cu ja test uraditi ujutro citav dan se mislim ,tako da se nebi mislila ja radim test pa sta bude ,,sad mi temp 37.0.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 228
19.3.2013 22:08:50   
glukica
Pozdrav svima,evo i ovde da vam se pridruzim user posted image . Pocela sam sa merenjem temperature,ali me ovaj sajt FertilityFriend.com malo zbunjuje.na kraju sam na mob stavila app,toliko sam uspela.I samo sam upisivaa temp.svako jutro,nista drugo, izgleda da ja to nisam radila bas sve tako dobro,kao prvo ove vrednosti od 96 mr izludjuju a drugo nisam upisivala te sluzi i to,mada mislim da nisam ni imala ovulaciju ovaj mesec...user posted image user posted image a i kako su vam normalne vrednosti tamp.na sajtu? ja sve racunam kao ludak 96.6 itd.... izvinite sto sam debil user posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 229
19.3.2013 22:49:15   
Maraj
MASLACAK please, pogledaj moj graf na prethodnoj strani. Ciklusi mi traju 26 dana... Sta se desava...

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 230
19.3.2013 23:11:17   
Maslacak15

I ja bih rekla Maraj da nema O, bar za sada je nema. Mislim anovulatorni ciklusi se desavaju, ali ako promenu povezujes sa macinom travom prestani da je pijes... Svaki organizam drugacije reaguje.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 231
19.3.2013 23:17:25   
Maraj
Hvala Maslacak. To sam i ja sve pretpostavljala, al sam nekako trazila tvoju potvrdu. Bice valjda nesto od O bar u narednom ciklusu posto mi je do sad bila skolska.
Hvala ti puno...user posted image

Direktna veza do poruke: 232
19.3.2013 23:30:39   
Janja V
Juce je stigla user posted image Evo kako izgleda taj graf user posted image Nastavljam sa merenjem...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 233
20.3.2013 8:16:33   
GagaT
Dobro jutro.. evo i mene zorom..user posted image
Janja, nema kakvih simptoma nisi imala... Bas mi je zao sto nije user posted image
Ali nisi jedina, evo i ja se tako nadam i na kraju mens kao i mnoge druge nase drugarice..
Ali dace bog bice dece jos.. user posted image
Meni jemalo skocila T u odnosu na prethodnih par dana..
Ovako izgleda danas...

user posted image

(odgovor članu Janja V)
Direktna veza do poruke: 234
20.3.2013 8:19:45   
Maja1309
Gago ja nikada do sada, ni u jednom ciklusu, ni jedan dan, nisam imala ovakav skok kao ti jutros.

Jel može biti da je jučer bila implemnentacija, obilježila si juče spoting ili? Jel bilo malo ili više, svjetlije tamnije boje?

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 235
20.3.2013 8:29:36   
GagaT
Nije spoting negoo onaj sticky fluid. Spoting je u grafu obelezen kao zvezdica *

Ne mora taj skok nista da znaci... user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 236
20.3.2013 8:34:50   
Maja1309
Gago ništa ne mora da znači skok, naravno, al može da znači.
Mislim da bi ti bolje bilo da imaš pozitivniji stav općenito, nego da sve ovo radiš a ne želiš reći da išta od ovoga može biti nešto pozitivno.

Svi smo ovdje jer se nečem nadamo, inače ne bi ni bili ovdje niti se bavili ovim.

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 237
20.3.2013 8:54:47   
ivekpivek
user posted image dobro jutroo drage moje ,,jutros sam mjerila temp pola sata prije jer nisam mogla vise spavati ,,test radila negativanuser posted image ,mada kad se ja dobro zabuljim u testic vidim i drugu crticu al vrlo vrlo malo samo kad se dobro zabuljim u njega ,,mozda je rano a mozda se meni pricinjava user posted image ,dok nedobijem nista se nezna

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 238
20.3.2013 9:09:54   
Maraj
ivekpivek, mozda si prerano radila test. Mislim da ce ti sutrasnja temperatura sve reci...

Direktna veza do poruke: 239
20.3.2013 9:13:48   
ivekpivek
jedva cekam sutra da vidim temp ,pukla sam skrosuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 240
20.3.2013 9:24:36   
Zell
Ivekpivek navijam draga da bude to - TO user posted image Ne mogu ti pomoci sto se tice debljine i vidljivosti testne trake na testu za trudnocu jer nikad nisam imala prilike za to...
Bazalke user posted image

Direktna veza do poruke: 241
20.3.2013 9:28:14   
17 joka
Ivek  navijam  svim  srcemuser posted image  da  bude user posted image   debele  prave  za  koji  dan  a  taj  grafic  da  pozeleni

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 242
20.3.2013 9:38:04   
Nitrogirl
Ivek ajde pa da sjutra skoci sto vise i bude user posted image user posted image

Kod mene sve isto, nema promjena ....
user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 243
20.3.2013 11:10:00   
Maslacak15
Ivekpivek pa rekoh ti da je rano za test ali ti ne slusasuser posted image Sve je jos u igri ne gubi nadu!!

(odgovor članu Nitrogirl)
Direktna veza do poruke: 244
20.3.2013 13:03:31   
GagaT

IZVORNA PORUKA: Maja1309

Mislim da bi ti bolje bilo da imaš pozitivniji stav općenito, nego da sve ovo radiš a ne želiš reći da išta od ovoga može biti nešto pozitivno.

Majo draga, ti pogresno mene razumes. Ja nisam negativna prema ovome samo ne dopustam da me rade tripovi kao prosli mesec.. Jer sam se osecala jako, jako lose nekoliko dana nakon dobitka mens. Ako se secas ja sam i rekla da cu da postavljam grafove iz hobija user posted image
Hocu reci da ja zelim bebe.. user posted image ali ako nema trudnoce graf ne moze da mi ga da. Eto zato sam ja malo opreznija u rasplinjavanju svojih emocija...

Ivek nista drugo ne preostaje nego da cekas.. A ja se nadam da si ubola zeleno ovaj graf user posted image
Znas Ivek ako se puno brines o sutrasnjem danu T moze da ti da pogresnu sliku.

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 245
20.3.2013 22:05:14   
glukica
mene svi iskulirase...

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 246
21.3.2013 6:59:38   
ivekpivek
user posted image dobro jutro ,nisam mogla spavati cim sam izmjerila temp ustala,,jutros opet visoka jos mi graf premjestio O mada mislim da se vara nemam egg ,,glukica ja neznam odg na tvoje pitanje,pozz,,imam osjecaj da je kod mene mrva

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 247
21.3.2013 7:35:23   
Maslacak15
Glukice to su Farenhajti. Ima negde da se promeni u celzijuse skala.....

Direktna veza do poruke: 248
21.3.2013 8:10:45   
GagaT
Dobar jutric ..
Ivek bas bih se obradovala da budes bebecka user posted image
Maslacak srce evo ti jedan user posted image user posted image
Evo jedan user posted image za sve bazalke..
Majo gde si ti? user posted image

Evo ga i graf:

user posted image

Direktna veza do poruke: 249
21.3.2013 9:45:21   
Maraj
ivekpivek user posted image super graf koliko ti inace traju ciklusi?
gago user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here