Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.3.2013 9:51:06
|
|
|
|
Maraj
|
Evo mog. Ociti nece biti O ovog meseca...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.3.2013 11:05:08
|
|
|
|
ivekpivek
|
maraj kod mene je ludnica sa ciklusom od 11 mjeseca ,tacnije odkad sam pocela ici na bebu ,,sta ce biti kod mene ko zna
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.3.2013 17:46:19
|
|
|
|
glukica
|
Ako neko zna kako da prebacim u celzijuse neka kaze . Puno pozdrava svima
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.3.2013 17:59:04
|
|
|
|
Sonreir
|
Ivek, ciklus ti je definitivno poludeo, ali nemoj puno brinuti, ipak imas dovoljnu razliku u temp da bi se videlo da je O bila. Nema veze sto ti je FF premestio O, ja bih ipak rekla da je bila onako kako je prvi put odredio, valjda na 25dc. Bas su ti se produzili ciklusi, ali ti svakako gledaj 14-tak dana od O, sve pre toga ti je rano, tako da nemoj gubiti nadu, Ja te vucem, kao i sve ostale bazalke
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.3.2013 19:02:15
|
|
|
|
njanja52
|
Glukice, na strani na kojoj gledas svoju tabelu sa leve strane imas Account - settings. Kada ti se otvori novi prozor imas tabelu; u okviru Your settings izaberi Charting settings. U delu Thermometer and Temperature Method kod dela Units u padajucem meniju izaberi Celsius. To je to. Pozdrav svim bazalkama!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.3.2013 19:42:49
|
|
|
|
glukica
|
Hvala na objasnjenju
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.3.2013 20:35:55
|
|
|
|
njanja52
|
Nema na cemu, nadam se da si uspela da prebacis na celzijus!
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.3.2013 7:51:55
|
|
|
|
ivekpivek
|
dobro jutro bazalke jutros se pola sata prije prob nego kad mjerim temp bilo 36.7. i nastavila spavati za pola sata opet izmjerim 36.8. tako da sam stavila tem.kad sam prvi put mjerila ,,neznam bili kupila test i radila ga opet ujutro sta vi kazete ,bole me grudi al grudi ne bradavice ,a prosle cikluse su me bilile samo bradavice prije nego cu dobiti ,,joj vise neznam sta se desava sa mnom ova neizvjesnost je grozna
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.3.2013 8:17:01
|
|
|
|
daca77
|
Ivek, moraces da se strpis jos par dana...ja navijam jako za
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.3.2013 8:25:41
|
|
|
|
GagaT
|
Dobro jutro svima Ivek znam kako ti je... Nemoj jos nista da radis ili ne znam mozda betu da izvadis. To ti je sigurno 100%! Da ti kazem da se pozabavis sa necim drugim predpostavljam da ti je nemoguce. Zato sto od stresa hoce da zakasni jos vise, hormoni polude jos gore.. Ja isto imam tako lude cukluse, i isto su se produzili od kad pravimo bebu. Puno pozdrava draga i zelim ti od Osim toga evo i mog grafa:
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.3.2013 8:28:51
|
|
|
|
GagaT
|
Daco izvini, nisam htela da te ponavljam, nisam videla da si pisala jer mi je bio otvoren prozor zbog postavljanja grafa, ali u svakom slucaju slazem se sa tobom da treba cekati sto od svega najteze i pada..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.3.2013 8:37:12
|
|
|
|
Maraj
|
ivek sacekaj jos par dana gago evo mog poblesavljenog...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.3.2013 8:40:05
|
|
|
|
GagaT
|
Maraj, prati danas tecnost mozda ce ti za dva dana pokazati O na grafu. Mozda ti je danas O zalepi ti danas jedan X (ako imas priliku naravno )
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.3.2013 9:09:52
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Cao svima. Moze li pls neko da mi ovo objasni. Ovo nije normalna tjelesna temperatura. Bas sam se zabrinula :-( Provjerila sam vise puta, vise toplomjera
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.3.2013 9:54:21
|
|
|
|
GagaT
|
Nitro ja mogu samo da predpostavim da si imala insemenaciju i da je zbog toga pala,a vidim i da si imala X dan pre pa je moguce i da to nesto znaci. U principu eto sto s emen tice sve se zavrsava na predpostavkama. Mislim da bi Maslacak mogla da ti pomogne. Nemoj mnogo da se nerviras..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.3.2013 17:39:27
|
|
|
|
Maraj
|
nitro, pa koliko ti traju ciklusi? Jedna od pretpostavki je da sledi Meni cim ovako padne isti dan stigne...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.3.2013 17:40:08
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: GagaT Maraj, prati danas tecnost mozda ce ti za dva dana pokazati O na grafu. Mozda ti je danas O zalepi ti danas jedan X (ako imas priliku naravno ) Ocu Gago, ako ulovim muza evo ga zavalio se i ceka utakmicu...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.3.2013 19:36:39
|
|
|
|
GagaT
|
Slusaj Maraj, mace, u sobu na trazenje najprovaktnijeg donjeg vesa... Trebace ti..Jer je utakmica katastrofa.. Evo moj psuje kao kocijas. Hvala Bogu te mi nije danas Ovulacija...hehehhe Ako je tvoj miran jos uvek, vataj ga na zenske fore inace nema X-a
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.3.2013 7:23:25
|
|
|
|
GagaT
|
Hej pa gde ste odjutros svi...??? Evo mog grafa danas.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.3.2013 9:00:27
|
|
|
|
ivekpivek
|
,gaga graf ti je super samo da tako nastavi,,evo mog jutros sam se dizala djetetu vodila ga na wc pa sam zato stavila prazan krugic ,,,sta ce biti kod mene boga pitaj
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.3.2013 10:00:07
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Gaga odlicno ide Evo i mog, dans se ne smrzavam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.3.2013 10:01:33
|
|
|
|
Nitrogirl
|
IZVORNA PORUKA: Maraj IZVORNA PORUKA: GagaT Maraj, prati danas tecnost mozda ce ti za dva dana pokazati O na grafu. Mozda ti je danas O zalepi ti danas jedan X (ako imas priliku naravno ) Ocu Gago, ako ulovim muza evo ga zavalio se i ceka utakmicu... 35-40 Imam ja jos do Ma ko bi ga vise znao
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.3.2013 10:02:48
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Hahahah citirala sam pogresan post a sad ne znam kako da ovaj izbrisem Odnosilo se na pitanje o duzini ciklusa
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.3.2013 12:27:54
|
|
|
|
GagaT
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.3.2013 15:29:21
|
|
|
|
Maraj
|
Gago super graf!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?