Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 22:13:43
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: milenatea Divno, predivno, uzivajte zenske sada i mazite stomacice. Verka da i tvoj pozeleni za ozbiljno sada A dje je tvoj?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.3.2013 7:15:59
|
|
|
|
daca77
|
Oooo...kako ovde ima lepih zelenih grafica
< Poruku je uredio daca77 -- 25.3.2013 7:16:23 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.3.2013 7:25:55
|
|
|
|
milenatea
|
Ne merim ja duso od kad je pre dva meseca slagao da nisam imala O a vadila sam progesteron koji je bio vise nego odlican. Nerviram se kad merim temp IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: milenatea Divno, predivno, uzivajte zenske sada i mazite stomacice. Verka da i tvoj pozeleni za ozbiljno sada A dje je tvoj?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.3.2013 8:13:15
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro meracice... Evo i mog ...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.3.2013 8:24:01
|
|
|
|
daca77
|
Maraj, bas se primirila T...mozda se tek sprema O
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.3.2013 9:39:02
|
|
|
|
njanja52
|
Majo, cestitam!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.3.2013 10:16:39
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: milenatea Ne merim ja duso od kad je pre dva meseca slagao da nisam imala O a vadila sam progesteron koji je bio vise nego odlican. Nerviram se kad merim temp IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: milenatea Divno, predivno, uzivajte zenske sada i mazite stomacice. Verka da i tvoj pozeleni za ozbiljno sada A dje je tvoj? Da, to mu je velika mana. To je sve zato sto na nasu T uticu brojni faktori.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.3.2013 10:59:38
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Evo i mog, miruje......
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.3.2013 11:14:35
|
|
|
|
fiona2
|
pozdrav ekipa imam problem sa zatrudnjivanjem ,naime imam curicu od 6 godina i već godinama pokušavam zatrudnit al ne ide krenuli smo sa mjerenjem bt al nisam imala ovulacije pa mi je doktor prepisao klomifen i onda prva tura neuspješna durug turu popijem al je muž morao na spermogram pa nismo uspili ništa i sad treća tura jučer narasla temperatura a muž odsutan pa neću valjda još čekat misec dana ,ako neko ima slično iskustvo neka se javi naime i potpomognuta ovulacija mi njie 14 dan bila nego 20-ti dan sad sam zbunjena totalno,godine mi idu a ništa od željene trudnoće
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.3.2013 11:34:51
|
|
|
|
GagaT
|
Dobar dan drage bazalke i sve druge radilice Fiona dobrodosla, imas temu Komifen pa mozes mozda vise info da dobijes o iskustvima. Zelim ti uspeh u borbi za Uz put evo mog grafa danas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.3.2013 11:37:55
|
|
|
|
njanja52
|
Gago, lep graf, mozda je dobitni! Navijam!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.3.2013 11:49:53
|
|
|
|
fiona2
|
drage moje ženice odakle skidate vaj kalendar za mjerenje bt ja to sama crtam već misecima dodijalo mi više ctrat hvala
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.3.2013 11:52:49
|
|
|
|
GagaT
|
Njanja52, da srce fino se ponasa temp. Daj Boze da bude Fiona web sajt se zove www.fertilityfriends.uk Posle cuvamo te slike i stavljamo na RR. Srecno.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.3.2013 12:50:08
|
|
|
|
nina76
|
Cestitam svim trudnicama, ovo je neka proljecna epidemija!!! Samo da podrzi i dalje Majo, jako sam srecna zbog tebe, razlika izmedju nas je mozda samo nedelju dana, pa cemo se druziti i dalje. Gago, gledam tvoj graf, nisam ekspert, ali se drzi visoko! Planiras li mozda test ovih dana? Ajde da se obradujem i za tebe
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.3.2013 15:47:17
|
|
|
|
milenatea
|
vise me ti faktori poznati i nepoznati, molekularni i cisticni i hormonalni uzasavaju, bas bas i postajem jako nervozna i nestrpljiva IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: milenatea Ne merim ja duso od kad je pre dva meseca slagao da nisam imala O a vadila sam progesteron koji je bio vise nego odlican. Nerviram se kad merim temp IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: milenatea Divno, predivno, uzivajte zenske sada i mazite stomacice. Verka da i tvoj pozeleni za ozbiljno sada A dje je tvoj? Da, to mu je velika mana. To je sve zato sto na nasu T uticu brojni faktori.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.3.2013 18:31:15
|
|
|
|
Jole84
|
Ovo je moj najlepši graf do sada
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.3.2013 18:39:50
|
|
|
|
Verolina
|
I nadam se dobitni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.3.2013 18:43:37
|
|
|
|
Jole84
|
Znaš da bez tebe ne idem "tamo",jajce moje
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.3.2013 18:48:08
|
|
|
|
Verolina
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.3.2013 7:35:49
|
|
|
|
daca77
|
Jole, sve uredno pokriveno x-ima
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.3.2013 7:49:04
|
|
|
|
Maja1309
|
Nina76 dali si ti već prešla na jednu od trudničkih tema, meni nekako se ne da ostaje mi se ovdje Gago daj nam svoj grafić :) Jole mogao bi ti ovaj biti dobitni , sve si pokrila ovulacija se vidi, ma super. Meni jutros temp 36,95, najviša do sada. Kako ste mi vi ostale ženice?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.3.2013 8:02:54
|
|
|
|
babby
|
d.jutro...evo mog cudnog grafica neme nista od ali me zanima dal je ovo bila ovulacija ..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.3.2013 8:09:14
|
|
|
|
Maja1309
|
babby sve je moguće, po temp bi rekla da jeste. Oprosti draga ne sjećam se ako si pisala zašto su ti ovako dugi ciklusi?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.3.2013 8:54:52
|
|
|
|
babby
|
imala problem sa hormonima tsh.... pila ciklo i sad je ocekujem nadam se...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.3.2013 9:57:03
|
|
|
|
milenatea
|
Jolence, duso, divan je, pozelenece, MORA. navijam za tebe. grlim te jako IZVORNA PORUKA: Jole84 Ovo je moj najlepši graf do sada
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?