Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.3.2013 15:48:04
|
|
|
|
17 joka
|
Gago,Ivek, lepi vam grafici jako
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 7:23:36
|
|
|
|
ivekpivek
|
evo mog dobitnog graficaa ,kojem moderatoru se treba javiti za objavu graf s pozitivnim ishodom,,pozz zenicee bas sam hepyyy,malo preplasena samo da bude sve ok ,,prizeljkujem mojim sinovima malu sekicu ako bog da
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 7:25:49
|
|
|
|
ivekpivek
|
upoce se nisam nadala ovaj mj da ce ista biti trebala iducom mengom piti klomifen kad ono primi se i bez njega ,,,psiha je cudo bas kad se nisam nadala ,,sta mislite kad je moglo biti zacece x od 21dc ili 26
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 8:46:35
|
|
|
|
GagaT
|
Bravo ivek cestitam draga.. Pa neka je sa srecom i neka bude lepa trudnoca... Pa Ivek ja mislim da ti je Ovul bila 27 DC ma kako god uspela si.
< Poruku je uredio GagaT -- 24.3.2013 8:49:02 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 8:47:10
|
|
|
|
GagaT
|
Evo i mog graficka...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 9:24:08
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Ivek sjajno!!!! Cestitam od srca :-) Evo i mog....nadam se, nadam se .....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 9:25:15
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Gaga...kad pada test? :-)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 10:34:09
|
|
|
|
GagaT
|
Nitro, Boga mi, nece ga Gaga ovaj mesec raditi.. Fin grafic
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 11:25:53
|
|
|
|
Maraj
|
joj ivek cestitke draga . Eto ni ff nije siguran kad je bila O cak i po tvom dobitnom... Vuci nas draga iz ovih cekalica...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 12:39:51
|
|
|
|
njanja52
|
Cestitam ivek!!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 12:49:22
|
|
|
|
17 joka
|
Ivek da bude mala princezica Nitrogirl lep graf, navijam Gago, zelim ti konacno te crte
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 12:58:48
|
|
|
|
ivekpivek
|
hvala zenskee.joko iz tvojih usta u bozje usi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 13:17:26
|
|
|
|
Maja1309
|
Ivek BRAVOOOOOOOOOOOO čestitam ti od srca Gago da nam i ti pozeleniš zelim ti od srca. Temp ti je predobra. Žene moje evo ispod nadam se i mog dobitnog grafića. Dobila sam pozitivan test 11dpo i 12dpo. 11dpo crtica je blijeda, ali 12dpo malo tamnija ali i dalje blijeda. Al tu su dvije crtice, sad samo molim boga da nije biokemiska trudnoća. Inače mi je danas 27dc i u srijedu ne treba da dobijem vješticu, nadam se da neću, i da će mrvica ostati. Meni je ovo 7 cikus da se trudimo, 4 da mjerim bazalnu, 3 da sam pila macinu travu, 4 da sam radila lh trakice i jedini ciklus u kojem sam pokrila sva tri dana prije ovulacije i sam dan ovulacije sa X. Prvi u kojem sam imala skok od 0,2 C, inače samo 0,05 C. Jedini simptomi rstezljiva mutna sluz 6dpo kao i jaka glavobolja koja me probudila taj dan, jako uzdrigivanje noć prije pozitivnog testa pa evo sve do danas, šta god popijem, pojedem ja uzdrigujem. Jučer jaka glavobolja koja me probudila. Želim vam da što prije vidite scoje crtice i da meni moja mrvica ostane i vještica ne dođe.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 13:19:34
|
|
|
|
Maja1309
|
zakačila sam krivi graf gore, evo dobitnog
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 13:22:44
|
|
|
|
ivekpivek
|
cestitam majoooooo ,kad ces dr ja cu iduci tjedan
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 13:24:11
|
|
|
|
ivekpivek
|
gaga lijep graficc
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 13:26:17
|
|
|
|
Maja1309
|
Ivek ja ću tek za neka tri tjedna, mislim da nema potrebe prije, dok mrvica ne zaživi, tako sam bar čula od poznanica a i po forumima, inače sam ja bila na ultrazvuku prošli mjesec dok nije bilo mrvica i sve je bilo ok. tako da planirm za 3 tjedna i raditi papu. Nema potrebe prije, i rodica i koma koje su trudne 11 i 14 tjedana išle su tek 9 tjedan doktoru. Mislim da ću i ja tako, ako misliš da bi trebala ranije možeš me savjetovati slobodno :) ne znam ja ništa više od tebe, smao ono što sam čitala i čula...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 13:30:00
|
|
|
|
ivekpivek
|
ja bi otisla vise da mi dr potvrdi trudnocu da sam mirna ,ja cu gledati otici krajem tjedna ,vidit cu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 13:33:04
|
|
|
|
GagaT
|
Lepe moje trudnice.. Neka vas cuvaju andjeli... Hvala Joko i ja tebi zelimono sto nti sebi najvise zelis, a to je Majce tebi sam vec cestitala mogla bih biti "kuma".. Ljubim vas ulepsale ste mi dan..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 15:53:49
|
|
|
|
Maraj
|
jao Majo danas sve sami zeleni grafici cestitke jos jednom ivek i Majo...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 16:47:27
|
|
|
|
cakanavaspitacica
|
Majo, Ivekpivek cestitam vam!!!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 17:17:58
|
|
|
|
Bebana17
|
Ivekpivek, Majo, sve čestitke, uživajte u trudnoći!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 20:45:21
|
|
|
|
Verolina
|
Kakvo zelenilo ovde I ja cu moj okaciti za par dana, ako mi ne dodje ciklus da vidite da egg moze da traje punih 8 dana vec
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 21:29:12
|
|
|
|
milenatea
|
Divno, predivno, uzivajte zenske sada i mazite stomacice. Verka da i tvoj pozeleni za ozbiljno sada
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.3.2013 22:10:06
|
|
|
|
ivekpivek
|
hvalaa
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?