Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 16.10.2014 21:21:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
za visoke temperature Moj graf... nedokučiv... em nismo mućkali jer smo bili svi slinavi em nisam merila temp pa i ovo malo mućkanja da bude zauvar
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 16.10.2014 21:23:26 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 8.11.2014 19:10:45
|
|
|
|
amelia
|
gde ste bazalke jel muckate pa nemate vremena za rr da pokazemo ovde kakvo je stanje hehe evo mog grafica My Ovulation Chart
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 8.11.2014 19:40:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Meni je 16dc, a temp se vec peti dan zakucala na 36,3, mislim da nece biti O ovaj mesec.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.11.2014 18:54:51
|
|
|
|
amelia
|
ivanka mozda ti se produzi ciklus mozda je zakasnila o? jel imas cesto anovulatorne cikluse ? moja T ii danas je 36.8
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.11.2014 19:04:27
|
|
|
|
Ivanka 75
|
S godinama stigki i anovulatorni ciklusi, sa prehladjena sam ovih dana tako da mozda i to utice na ciklus.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.11.2014 10:20:19
|
|
|
|
babby
|
amelija jurimo se nas dve za dan...ivanka mozda bude kasnije.... , a ja djaba potrosila test danas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.11.2014 15:51:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Menicjutros skocila temp, ali meruka sam pola sata nakon budjenja, ustajanja, setanja kroz kucu, nije realno stanje, a ni keksa nije bilo zadnjih 6 dana pa ni tu nece biti dobitak Juce sam bila ko pokislo mace, prelezala ceo dan, slinava sam samo tako.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.11.2014 8:05:35
|
|
|
|
tatjan@
|
Dobro jutro. Mi smo ovaj mesec bili vredni, pa da vidimo da li ce biti nesto :) Ivanka75 aj jel imas nekad kasnije ovulacije ili bas budu anovulatorni ciklusi? Ja ih imam cesto, tj ja nikad nisam ni imala O pre 18 dc Babby zao mi je.. mozda jos nesto bude, meni deluje da ti je O bila 16dc, jel su ti sve T validne, nisi bila bolesna? Bas je konfuzan. Ali tek posle 16 dc ide lepo T na gore..
< Poruku je uredio tatjan@ -- 17.11.2014 8:10:59 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.11.2014 8:43:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: tatjan@ Ivanka75 aj jel imas nekad kasnije ovulacije ili bas budu anovulatorni ciklusi? Ja ih imam cesto, tj ja nikad nisam ni imala O pre 18 dc Ja sam i u godinama kad nije svaki ciklus ovulatorni, zato se i trudimo malo vise svakog meseca Ovo je od ovog meseca, bas sam bila prehladjena, vec je 25dc jos nisam dobila a nikakvih znakova nemam My Ovulation Chart
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 17.11.2014 8:46:54 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.11.2014 10:48:39
|
|
|
|
tatjan@
|
Vidim sad, stvarno izgleda anovulatorni.. ja jos takav nisam imala a merila sam T preko 30 ciklusa. Mada ja imam 32 god, jos ne bi trebalo da imam takvih problema. Samo vi muckajte onda, kladim se da se MM ne buni ;) Koliko dugo se trudite? Meni je svaki put potrajalo godinu dana da zatrudnim, ne znam zasto tako sporo ide..
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.11.2014 10:48:39
|
|
|
|
madre
|
tatjana, bas sam se pitala sta je sa tobom? ivanka, koliko se secam pominjala si da kreces sa nekim pretragama, jesi li uradila nesto po tom pitanju?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.11.2014 11:12:45
|
|
|
|
tatjan@
|
Madre ja ne pisem puno ali redovno citam, nemam vremena.. napisem onda kad imam nesto da pitam ili kazem konkretno. Nemam vremena na poslu, a poslepodne kad dodjem kuci deca i muz mi zauzmu kompjutere a meni prepuste kuvanje i spremanje I glupo mi je da stavljam grafike pre ovulacije, posto su moji ciklusi manje vise identicni. Eto sad kad se priblizilo odbrojavanje, sad se ukljucujem u pisanje :)
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.11.2014 16:30:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Veo ovaj mesec mi je obelezen prehladama, otuda i ove malo vise temp - cim krene kijane temp 36,8. Danas osecam napetost u stomaku - stize za dan-dva sigurno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.11.2014 11:43:23
|
|
|
|
tatjan@
|
Ja pocinjem novi graf.. stigla . Lutealna faza 9 dana :/ Ali novembar je moj mesec za zatrudnjivanje, vidite ovo, dvaput ostala trudna u novembru.. :)
< Poruku je uredio tatjan@ -- 19.11.2014 12:13:40 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 27.11.2014 9:38:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Samo da vidite moj graf od ovog meseca, i jos je nema Doduse, temp jesam merila u isto vreme ujutru ali sam nocima slabo spavala, budila se, ustajala...
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 27.11.2014 9:39:25 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.11.2014 23:40:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo ga opet, sa sve kao spotting-ciklusom
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.12.2014 8:50:53
|
|
|
|
branki*
|
nova tema
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?