Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 11.10.2014 13:31:33
|
|
|
|
Lukrecija
|
u srijedu ako ne dobijem danas , imam opet grčeve bojim se da ću dobit
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 11.10.2014 16:36:20
|
|
|
|
Lukrecija
|
grčevi danas cijeli dan šta to znači ?? 34 dan ciklusa i 15 poslije O
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.10.2014 12:10:26
|
|
|
|
Lukrecija
|
Test danas s trecom mokracom negativan
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.10.2014 12:36:56
|
|
|
|
nata11
|
Lukrecija ponovi sutra sa prvim urinom ali trebalo bi i danas da pokaze .
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 13.10.2014 8:40:55
|
|
|
|
babby
|
d.jutro bazalke..ja ocekujem u narednih 2-3 dana gde su ostali grafici
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 13.10.2014 10:28:04
|
|
|
|
tatjan@
|
Jutro Babby :) Ja moju ne ocekujem jos 5-6 dana(tj ne ocekujem je uopste ako bude srece .. nadam se i 7, mada mi se desava da imam kratku lutealnu fazu. Sad sam na Utrogestanu, pa bi trebalo da bude skolski.
< Poruku je uredio tatjan@ -- 13.10.2014 10:34:51 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 13.10.2014 10:29:59
|
|
|
|
babby
|
Tatjana da ne dodje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 13.10.2014 10:37:38
|
|
|
|
tatjan@
|
Ne znam bas, nesto sam ocekivala da ce biti vislja temperatura, uvek kad sam bila trudna 5-6 dan mi skoci na 37 videcemo. Kako ti na Postimage namestis da ti se ovako lepo vidi graf? Ja tako mogu da ga namestim samo na slikomatu.. Tebi je bas lep graf
< Poruku je uredio tatjan@ -- 13.10.2014 10:38:04 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 13.10.2014 10:55:27
|
|
|
|
babby
|
i ja sam jedno vreme preko slikomata pa nesto nije moglo pa sam se prebacila na ovaj i nije los zasada
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 14.10.2014 7:54:49
|
|
|
|
babby
|
Lukrecija cestitam....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 14.10.2014 12:16:12
|
|
|
|
amelia
|
Lukrecija cestitam ti i ovde . Babby kakvo je kpd tebe stanje? Meni pala T dosla dok sam spavala pred zoru placem ko kisa bas sam se razocarala
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 14.10.2014 12:37:00
|
|
|
|
babby
|
Amelija zao mo je isplaci se dan dva tako i ja bice sledeceg meseca....mora jednom....kod mene zasad nista temp.ko i juce 37.1.ma i kod mene stize garant za sve ove god.skoro 11 nikada nije da nije stigla
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 14.10.2014 14:06:56
|
|
|
|
nata11
|
Lukrecija super je T
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 14.10.2014 17:24:50
|
|
|
|
amelia
|
IZVORNA PORUKA: babby Amelija zao mo je isplaci se dan dva tako i ja bice sledeceg meseca....mora jednom....kod mene zasad nista temp.ko i juce 37.1.ma i kod mene stize garant za sve ove god.skoro 11 nikada nije da nije stigla Babby doci ce i nase vreme sigurna sam,isplakala sam se posteno pa idemo dalje...nadam se da ce ovog puta da te iznenadi i ne dodze pa da nas obradujes draga
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 14.10.2014 18:32:09
|
|
|
|
babby
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.10.2014 10:28:12
|
|
|
|
tatjan@
|
Meni jutros malo skocila T, za 0.10. Nesto mi ne izgleda trudnicki graf :) Amelia zao mi je, bice sledeci mesec bolji Babby a ti toliko dugo pokusavas da zatrudnis, 11 god ako sam dobro videla? Izvini nisam u toku, tek sam od nedavno ponovo ovde. Necu ni da zamisljam kako se osecas svakog meseca kad dobijes A graf ti je super, tako meni izgleda trudnicki, ja nikad nemam T vislju od 37 ako nisam trudna.. Mozda te ipak obraduje ovaj mesec, jos ima sanse
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.10.2014 10:37:42
|
|
|
|
New Mom
|
babby, drugarico iz teme Ne daj nadu, jos uvek! Moj onaj dobitni bese takav, ako se secas, bez prevelikih skokova. Nije jos mozda za sl. krug. Amelia
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.10.2014 11:23:47
|
|
|
|
babby
|
Da Tatjana 11 god.tuga sta vise reci.... a meni je graf uvek dobar ali nazalost uvek dobijem evo i jutros sam uradila test iako sam rekla da necu i naravno negativan je New Mum ti si divna draga ali ja nisam te srece
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.10.2014 14:16:29
|
|
|
|
tatjan@
|
Bas si me rastuzila A neka vantelesna ili tako nesto, jesi probala? Izvini sto zabadam nos, ali meni je tako zao kad neko hoce da ima decu a ne moze. Ja radim u ordinaciji gde radi i ginekolog, pa cesto vidim kad dodju devojcice a i zene, utvrde trudnocu i odmah abortus.. uvek se smorim
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.10.2014 16:45:01
|
|
|
|
babby
|
imala sam 3 neuspele vto planiramo i 4 ali zbog para nazalost necemo moci skoro jos otplacujemo kredite za ove prethodne...ali necu da odustanem jednog dana bice moja bebica samnom...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.10.2014 23:45:53
|
|
|
|
madre
|
amelia, graf je bio bas obecavajuci, mada si ti i ranije imala jedan savrsen, pa je ipak dosla jeste li vi bese radili neke analizice? babby, sa takvim stavom, zeljom, trudom i optimizmom jednostavno ne moze da ne uspe
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 16.10.2014 13:55:18
|
|
|
|
tatjan@
|
Babby ja ti od srca zelim da zatrudnis i rodis jedno lepo bepce, a mozda i 2-3 I tebi isto Amelia, i svakoj zeni ovde koja se bori da postane mama.. Evo mog grafa jutros, malo je porasla T
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 16.10.2014 14:28:19
|
|
|
|
madre
|
samo neka raste
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 16.10.2014 17:56:46
|
|
|
|
babby
|
Tatjana hvala ......tvoj graf je divan ode t gore...a meni sinoc stigla ..vise srece sledeci mesec
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?