|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 103 [104] 105   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
11.10.2014 13:31:33   
Lukrecija
u srijedu ako ne dobijem danas , imam opet grčeve bojim se da ću dobituser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2576
11.10.2014 16:36:20   
Lukrecija
grčevi danas cijeli dan šta to znači ?? 34 dan ciklusa i 15 poslije O

(odgovor članu Lukrecija)
Direktna veza do poruke: 2577
12.10.2014 12:10:26   
Lukrecija
Test danas s trecom mokracom negativan user posted image

Direktna veza do poruke: 2578
12.10.2014 12:36:56   
nata11
Lukrecija ponovi sutra sa prvim urinom ali trebalo bi i danas da pokaze user posted image . user posted image

Direktna veza do poruke: 2579
13.10.2014 8:40:55   
babby
d.jutro bazalke..ja ocekujem u narednih 2-3 user posted image dana gde su ostali graficiuser posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2580
13.10.2014 10:28:04   
tatjan@
Jutro Babby :) Ja moju user posted image ne ocekujem jos 5-6 dana(tj ne ocekujem je uopste ako bude srece user posted image .. nadam se i 7, mada mi se desava da imam kratku lutealnu fazu. Sad sam na Utrogestanu, pa bi trebalo da bude skolski.
user posted image

< Poruku je uredio tatjan@ -- 13.10.2014 10:34:51 >

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2581
13.10.2014 10:29:59   
babby
Tatjana da ne dodjeuser posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2582
13.10.2014 10:37:38   
tatjan@
Ne znam bas, nesto sam ocekivala da ce biti vislja temperatura, uvek kad sam bila trudna 5-6 dan mi skoci na 37user posted image videcemo.

Kako ti na Postimage namestis da ti se ovako lepo vidi graf? Ja tako mogu da ga namestim samo na slikomatu..

Tebi je bas lep graf user posted image

< Poruku je uredio tatjan@ -- 13.10.2014 10:38:04 >

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2583
13.10.2014 10:55:27   
babby
i ja sam jedno vreme preko slikomata pa nesto nije moglo pa sam se prebacila na ovaj i nije los zasada

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2584
13.10.2014 21:12:25   
Lukrecija
[/url]" target="_blank">http://url=http://www.Slikomat.com/slika/5749132.htm]user posted image [/url]

Direktna veza do poruke: 2585
14.10.2014 7:54:49   
babby
user posted image Lukrecija cestitam....

Direktna veza do poruke: 2586
14.10.2014 12:16:12   
amelia
Lukrecija cestitam ti i ovde user posted image . Babby kakvo je kpd tebe stanje? Meni pala T user posted image dosla dok sam spavala pred zoru placem ko kisa bas sam se razocarala user posted image

Ayan <3

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2587
14.10.2014 12:37:00   
babby
Amelijauser posted image zao mo je isplaci se dan dva tako i ja bice sledeceg meseca....mora jednom....kod mene zasad nista temp.ko i juce 37.1.ma i kod mene stize garant za sve ove god.skoro 11 nikada nije da nije stiglauser posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2588
14.10.2014 14:06:56   
nata11
Lukrecija super je T user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2589
14.10.2014 17:24:50   
amelia

IZVORNA PORUKA: babby

Amelijauser posted image zao mo je isplaci se dan dva tako i ja bice sledeceg meseca....mora jednom....kod mene zasad nista temp.ko i juce 37.1.ma i kod mene stize garant za sve ove god.skoro 11 nikada nije da nije stiglauser posted image

Babby user posted image doci ce i nase vreme sigurna sam,isplakala sam se posteno pa idemo dalje...nadam se da ce ovog puta da te iznenadi i ne dodze pa da nas obradujes draga user posted image

Ayan <3

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2590
14.10.2014 18:32:09   
babby
user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2591
15.10.2014 10:28:12   
tatjan@
Meni jutros malo skocila T, za 0.10. Nesto mi ne izgleda trudnicki graf :)

Amelia zao mi je, bice sledeci mesec boljiuser posted image

Babby a ti toliko dugo pokusavas da zatrudnis, 11 god ako sam dobro videla?user posted image Izvini nisam u toku, tek sam od nedavno ponovo ovde. Necu ni da zamisljam kako se osecas svakog meseca kad dobijes user posted image
A graf ti je super, tako meni izgleda trudnicki, ja nikad nemam T vislju od 37 ako nisam trudna..
Mozda te ipak obraduje ovaj mesec, jos ima sanse user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2592
15.10.2014 10:37:42   
New Mom
babby, drugarico iz temeuser posted image
Ne daj nadu, jos uvek! Moj onaj dobitni bese takav, ako se secas, bez prevelikih skokova. Nije jos mozda za sl. krug.

Ameliauser posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2593
15.10.2014 11:23:47   
babby
Da Tatjana 11 god.tuga sta vise reci.... a meni je graf uvek dobar ali nazalost uvek dobijem evo i jutros sam uradila test iako sam rekla da necu i naravno negativan jeuser posted image New Mum ti si divna draga ali ja nisam te sreceuser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 2594
15.10.2014 14:16:29   
tatjan@
Bas si me rastuzila user posted image A neka vantelesna ili tako nesto, jesi probala? Izvini sto zabadam nos, ali meni je tako zao kad neko hoce da ima decu a ne moze. Ja radim u ordinaciji gde radi i ginekolog, pa cesto vidim kad dodju devojcice a i zene, utvrde trudnocu i odmah abortus.. uvek se smorim user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2595
15.10.2014 16:45:01   
babby
imala sam 3 neuspele vtouser posted image planiramo i 4 ali zbog para nazalost necemo moci skoro jos otplacujemo kredite za ove prethodne...ali necu da odustanem jednog dana bice moja bebica samnom...user posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2596
15.10.2014 23:45:53   
madre
amelia, graf je bio bas obecavajuci, mada si ti i ranije imala jedan savrsen, pa je ipak doslauser posted image jeste li vi bese radili neke analizice?
babby, sa takvim stavom, zeljom, trudom i optimizmom jednostavno ne moze da ne uspeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2597
16.10.2014 13:55:18   
tatjan@
Babby ja ti od srca zelim da zatrudnis i rodis jedno lepo bepce, a mozda i 2-3 user posted image
I tebi isto Amelia, i svakoj zeni ovde koja se bori da postane mama..

Evo mog grafa jutros, malo je porasla T user posted image
user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2598
16.10.2014 14:28:19   
madre
samo neka rasteuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2599
16.10.2014 17:56:46   
babby
Tatjana hvala ......tvoj graf je divan ode t gore...a meni sinoc stiglauser posted image ..vise srece sledeci mesec

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  101 102 103 [104] 105   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 103 [104] 105   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here