|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
8.10.2014 16:41:28   
Lukrecija
ovaj puta su i mene oko O oljela leđa i jajnici, danas 31. dan ništa od user posted image , jučer počeli grčevi bila sam uvjerena da ću dobit međutim samo bijela sluz popila sam neofen , to je bilo 11 i 12 dan nakon O , danas preporođena više me ne boli stavit ću graf , imala sam danas pad od 0,10 , komentari ,mišljenja sugestije dobro došle

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2551
8.10.2014 16:47:34   
Lukrecija
user posted image " target="_blank">http://user posted image

(odgovor članu Lukrecija)
Direktna veza do poruke: 2552
8.10.2014 21:23:40   
amelia
user posted image
My Ovulation Chart
kod mene danas veliki pad temperature ne znam zbog cega user posted image Lukrecija sacekaj jos 2 dana ako ne dodze mozes da radis testic user posted image jako

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 2553
8.10.2014 22:01:59   
madre
amelia, ovo bas mirise na dobrouser posted image user posted image user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2554
8.10.2014 22:21:57   
amelia
Madre mislis li daje implantacija u pitanju? Sad sam je ponovo izmerila bila je 37.2 nista mi nije jasno user posted image

Ayan <3

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2555
9.10.2014 16:52:29   
Lukrecija
amelija šta nije kod implatacije pad temperature , jesi li imala kakve simptome

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2556
9.10.2014 16:54:18   
Lukrecija
ljudi ja sam na izmaku snaga umorna sam ko pas pod velikim stresomuser posted image dođe mi da popijem jedan normabel al ne znam da li smijem

evo mog grafa danas

user posted image

Direktna veza do poruke: 2557
9.10.2014 17:09:26   
amelia
Lukrecija opet tije skocila T za 0.1 stepen ja mislim da je to to sacekaj jos sutra ako ne dodze mozes da radis test ili da izvadis betu user posted image

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 2558
9.10.2014 18:26:38   
Lukrecija
ljudi šta znači taj pad za 0,10 pa ponovno rast?

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2559
9.10.2014 19:15:26   
amelia
Lukrecija nista, nije to neka razlika nemoj da brines jos ti nije pala T to je dobar znak sigurno si ti nama user posted image

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 2560
9.10.2014 19:17:26   
Lukrecija
misliš po čemu to vidiš po grafu , ma uzela sam tu večer iburoprofen pa mislim da je zbog toga pad

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2561
9.10.2014 19:19:42   
Lukrecija
koliko dugo mora biti povišena T da bi se sumnjalo na trudnoću negdje piše više od 18 dana a neko je reko na forumu 16 dana meni je danas 13 dan

Direktna veza do poruke: 2562
9.10.2014 19:22:08   
amelia
16 dana mislim da je vise nego dovoljno a 18 dana citala sam na netu da u 99℅ slucajeva je trudnoca u pitanju user posted image

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 2563
9.10.2014 21:58:09   
madre
IZVORNA PORUKA: amelia

Madre mislis li daje implantacija u pitanju? Sad sam je ponovo izmerila bila je 37.2 nista mi nije jasno user posted image

daaa, mislimuser posted image i navijam iz sve snage da je to u pitanjuuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 9.10.2014 21:59:27 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2564
10.10.2014 17:17:51   
Lukrecija
[/url]" target="_blank">http://url=http://www.Slikomat.com/slika/5747414.htm]user posted image [/url]

moj graf danas šta znači ovaj broj 5 stas na 33. dan

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2565
10.10.2014 17:23:05   
amelia
Lukrecija user posted image user posted image tvoja temperatura otisla gore dobar znak..taj broj 5 su izgleda odbrojavanje dani do testa..ako si strpljiva sacekaj dan ili 2 i radi test ja mislim da si ti user posted image user posted image

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 2566
10.10.2014 17:26:30   
Lukrecija
šta je ako skoči dobar znak ? šta svima tak skaće ako nje user posted image , imam strpljenja čekat ću jer sam jedan već radila u ponedjeljak pa je bilo rano

Direktna veza do poruke: 2567
10.10.2014 17:28:52   
Lukrecija
amelia a ti 37 i nešto kad trebaš ne dobituser posted image

Direktna veza do poruke: 2568
10.10.2014 17:41:22   
amelia
Lukrecija draga danas tije 14 dan nakon ovulacije obicno svima tada pada temperatura i dobiju user posted image a tebi je danas skocila temperatura za O.1 stepen to je dobar znak mada jos uvek nista ne mora da znaci ali sacekaj kao sto ti rekoh dva dana ako do tada ne dobijes uradi test.. ja 13-og octobra ne bih trebala da dobijem pa videcemo imam jos 3 dana da sacekam

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 2569
10.10.2014 20:03:04   
Lukrecija
ja to više ništa ne kužim pa kada onda je sigurno po temperaturi da je user posted image , ako nikad ništa ne znači ?

Direktna veza do poruke: 2570
10.10.2014 20:04:12   
Lukrecija
gorim pa sam sada mjerila 37,4 , sva sam crvenauser posted image

Direktna veza do poruke: 2571
10.10.2014 23:00:32   
tatjan@
Lukrecija ako 18 dana od ovulacije ne pada T ispod crte, 95 posto si trudna. Ako radis test za rano utvrdjivanje trudnoce, 15 dana posle O bi ti pokazao da si trudna. Meni se crtica pojavila oba puta vec 12 dana posle O. Temperatura koju sad imas moze ukazivati na trudnocu, to je od prvih znakova, ali mozda si I pokupila neki virus. Ja bi na tvom mestu definitivno ujutru radila test!

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

Direktna veza do poruke: 2572
11.10.2014 8:46:05   
Lukrecija
nisam kupila test jer mi je FF napiso da ga radim u srijedu , a danas je obilježio da bi trebala dobit i kad sam upisala temp 36,7 maknuo je tako da neću danas radit da vidim šta će se odigrat danas , virus user posted image user posted image kakav virus ne kužim nemam nikakve simptome viroze , da može virus trajat 15 dana?

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2573
11.10.2014 8:48:33   
Lukrecija
user posted image " target="_blank">http://user posted image
moj graf danas

Direktna veza do poruke: 2574
11.10.2014 9:20:59   
vonavoj
lukrecija,kad radis test?

Direktna veza do poruke: 2575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here