|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
14.3.2013 14:00:29   
nina76
Uradicu ga, bice mi lakse. Javljam cim saznam. Hvala svima na podrsciuser posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 151
14.3.2013 14:48:52   
GagaT
Tako je lavice nasa user posted image .
Bico to divno kad docekamo user posted image user posted image user posted image sve to.. joooojjj ihuser posted image

Ja cu vas napustiti na par dana. Jer ovo je samoubistvo za mene. Vraticu se za nekoliko dana sa informacijama..
Ja vas sve od srca user posted image user posted image user posted image

Inace Majo to sto si mi savetovala da uradi u vezi FF uradila sma i pokazuje mi ovulaciju danas..
Pozz do daljnjeg..

(odgovor članu nina76)
Direktna veza do poruke: 152
14.3.2013 14:54:49   
ivekpivek
gaga navijam samo da puknee nauser posted image ove dvije user posted image user posted image imam vec kuci i nedaju mi miraaa

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 153
14.3.2013 17:29:02   
Janja V
Danas mi je 24dc i 10dpo. T jutros nesto iznad 38. Negde sam procitala da ako 25dc T padne, nista od user posted image . Mada sam detaljno procesljala grafove i uvidela da to nije pravilo. Videcemo...

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 154
14.3.2013 17:31:42   
Janja V
Nina, navijam user posted image

(odgovor članu Janja V)
Direktna veza do poruke: 155
14.3.2013 21:23:15   
nina76
Uradila sam dva testa i obauser posted image ! Druga malo bledja ali je tu! Dala sam nocas krv za betu i ujutro cu imati rezultate. Toliko sam srecna da mislim da cu puknuti...Hvala vam svima sto ste bili uz mene, ubijedili me da uradim test, jer bih u suprotnom jos razmisljala i grizla se. Ovako sam cu da se opustim, nadam se! i da se trudim da izguram. Jer koliko je tesko postici user posted image toliko je tesko i zadrzati je. Znam to iz iskustva. Ali sad samo pozitivne misli i user posted image .

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 156
14.3.2013 21:38:37   
GagaT
Cestitttttammmm Nina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali sam ga malo upakovala hehhehee
Zbog tebe sam se ponovo ulogovala a rekla sam da necu neko vreme.. Za tebe sam osecala jos dok sam ti pisala odgovor.
Isto kao sto i sada znam za sebe da nema nista ovog meseca od mene... hhahahah

Danas je definitivno Ovul. a nisam ulovila MM zato sto sam bila nervozna kao osa... On jadan i obletao a ja ga otkacila.. Vidis kako to djavo ne da da se desi... Ali ko ga sisa... Ja se mirim sada sa situacijom...

A tebi mila zelim lepu i laku trudnocu i da nas obradujes sa lepim vestima kroz koji mesec.... Kao i danas...
Bas si me raspolozila... Hvala ti user posted image

(odgovor članu nina76)
Direktna veza do poruke: 157
14.3.2013 21:48:10   
nata11
Nina cestitam user posted image user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 158
14.3.2013 21:55:17   
nina76
Hvala tebi Gago puno!user posted image Ni sama ne mogu jos da vjerujem sta se desava. Vec krecu razni strahovi, ali to je tako posle loseg iskustva. Kao sto sam vec pisala, ja sam sve shvatila kao posao, uglavnom, tako sam se ponasala u vremenu kad je O. Sve drugo se moglo odloziti ali to nikako. Stvarno ti od sveg srca zelim isto ovo, istu ovu srecu!!! I naravno svim zenama ovdjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 159
14.3.2013 22:08:41   
Janja V
Bravo, Nina! Cestitam! user posted image Ajd sve nas vuci odavde user posted image

(odgovor članu nina76)
Direktna veza do poruke: 160
14.3.2013 22:40:09   
GagaT
Nina lepo ti udahni fino svez vazduh, misli na dobre stvari jer su ruzne iza nas. Dolaze samo lepe stvari.
Prosao je period kada su nam se svima desavale manje dobre stvari. Zato naoruzaj se hrabroscu kao sto si do sada,
ne dozvoli da te taj strah savlada jer stvarno mozes da navuces neki belaj....
Zato samo govori, ovo je nesto drugacije nego pre, ruzna iskustva su u proslosti dosao je red da dobijes zdravu i normalnu bebicu.
Zato glavu gore, osmeh, dubok uzdah pa izdah... user posted image

Ne boj se... Ajde idi svojim dobrim putem... Mi cemo zatobom.... Pratimo te... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Caoo i srecno..

(odgovor članu Janja V)
Direktna veza do poruke: 161
14.3.2013 22:51:36   
njanja52
Nina, cestitam!!! user posted image user posted image user posted image

Zapamti: snovi postaju stvarnost, samo trebaš verovati.

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 162
15.3.2013 7:22:39   
daca77
Nina user posted image

(odgovor članu njanja52)
Direktna veza do poruke: 163
15.3.2013 8:15:09   
GagaT
Dobro jutro lepotice...

user posted image

Mislim da mi je O bila juce. Jer sam imala dosta egg-white fluida i bila sa jako nervozna, imala sam i bolove u donjem delu stomaka, negde poslepodne osetila sma da mi gore obrazi kao kad ces se razboleti i kada sam unela nekoliko temp iznad 36,5 FF mi obelezi O na 19 DC sto je realno jer mi ciklusi traju u proseku od 33 do 37 dana. Jutrasnja temp je 36,5´C. Ali moram da naglasim da sam spavala samo 5,5 sati.

Veliki pozdrav za sve i ako nam se NIna javi saljem joj jedan veliki poljubac za srecan put iz bazalki, i iz cekalica, i svim drugih tema koje se odnose na stanje pre trudnoce... user posted image
Caoo

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 164
15.3.2013 8:22:44   
Maja1309
Jao NINA BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image ČESTITAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM od srca user posted image user posted image user posted image

baš sam sretna zbog tebe, baš si mi dan oraspoložila. Ja sam tek sada došla na RR da vidim šta ima i jesi li jutros uradila test a ti ga već jučer radila. Bravo srećo, nek si skupila snage. Draga moja uživaj u ovim trenucima, čuvaj se i ne sekiraj, ne kalkuliraj samo živi svaki dan za taj dan i ne misli ni na što, samo mazi trbu... Baš mi je drago user posted image user posted image

Koliko mi je ostalo u sjećanju ti si se za prvu bebu trudila oko godinu dana.
A koliko sada? Jako si dobro pokrila dane prije O, prava si sretnica :)

NINA haj nam zakači TRUDNIČKI GRAFIĆ, da vidimo kako je kad GRAF POZELENI user posted image AJ MOLIM TE, fino stavi plusić u graf tamo gdje su testovi, pa da imamo i takav.

Reci mi kakva si jutros kad se malo sleglo? Šta kaže dragi?

Ostale ženice ne zamjerite što me nina okupirala, kako ste mi vi?

Tek sam primjetila da nam se pridružila i Nitrogirl, dobro nam se vratila user posted image

Drago mi je što ćeš se družiti s nama user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 165
15.3.2013 8:29:16   
Maja1309
Gago dobro nam došla user posted image user posted image

I ja mislim da će ti ovulacija biti 19dc jer ti ciklus traje preko 33 dana. Inače ovaj skok ti je jako dobar? jel ti inače tako imaš velik skok, ja sam samo ovaj ciklus imala tako velik skok nikada do sada user posted image pa sve se nadam da će to nešto značiti, samo ja nisam imala sluzi samo malo 11dc, a ovulacija 14dc.

Gago jako si dobro pokrila sve dane. I danas ti za svaki slučaj jedan keks na eks user posted image

al kad skontam i ja sam dobro pokrila svoje dane, pa nek ovaj mjesec se posjeti il tebi il meni, a drugoj sljedeći, ako baš ne može obadvijema :)

evo mog jutrošnjeg :)

user posted image

Baš bi voljela da nam se malo nina javi i opiše svoje osjećaje, mužeka, i da nam zakači jedan obojeni grafić, nisam ga vidjela na RR :)

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 166
15.3.2013 8:34:59   
Maja1309
Gago opet sam gledala tvoj graf

danas si stavila egg, a tem ti je jučer bila u padu. Ja sam čitala da temp padne dan prije Ovulacije, to se meni i događalo, možda ti danas bude ovulacija zbog toga a i zbog sluzi egg. Jer ako sam ja dobro skontala kad prođe O nema egg sluzi nego w? Ili?
Za svaki slučaj i danas ti jedan keksić.
Šta ti misliš o tome?

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 167
15.3.2013 8:36:41   
ivekpivek
user posted image NINA CESTITAM user posted image ,MAJO dobro pokrivena O ,GAGA draga dobro pokriveno a i vidim tebi je ocito drazi zornjak user posted image user posted image user posted image ,moj graf ovako izgleda mada se vele nenadam posto bas nije pokrivena O ,

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 168
15.3.2013 8:54:46   
GagaT
Majo nemoj me loziti juce sam ceo dan razmisljala kako treba da radim te stvari i kad mi je M dosao sa posla bila sam ljuta na njega iz cista mira.. user posted image hahah to mi se ne desava nikad zato znam da je ovulacija...hahha salim se
Ne mogu da se cimam vise jeste bila , bice, nije bila... Ja mislim da je bila i kraj...hehhhee
te egg sluzi toga ima samo taj jedan dan ili vise dana?
Ja kontam da je ta staklasta tecnost kao belance samo na dan ovulacije.
Ja sam to imala juce i bolove i nervozna sam bila jako i osecala sam od poslepodne da mi gore obrazi. E pa sma nocas napala muza tacno u ponoc.. (zaista) i bilo je mnoooogo te staklaste tecnosti prilikom X-a user posted image

Ivekpivek sta da ti kazem duso, tako ispada a i ja sam to primetila... Nekako mi je dragi izivahan kad se probudi....hahahhahah
user posted image user posted image user posted image
Sto znaci da sam ja mozda pokrila dva dana sa nocasnjim X-om user posted image

Ljubac... Mada nije zgoreg zalepiti jos jedan X i danas... user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio GagaT -- 15.3.2013 9:00:36 >

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 169
15.3.2013 9:51:42   
Maja1309
gago netko je na forumu reko, vezano za X i odnose s mužićem, Služba je služba, družba je družba user posted image

Ako je ljut nek je ljut poso se odraditi mora user posted image

Ja predlažem još jedan keksić danas :)

inače za zornjake... nešto se meni nikako zorom ne da user posted image

možda jer rano ustajem na posao user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 170
15.3.2013 10:28:36   
njanja52
Gago, evo korisnog linka za sluz. http://www.freewebs.com/prijezaceca/billingsovametoda.htm

Zapamti: snovi postaju stvarnost, samo trebaš verovati.

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 171
15.3.2013 11:54:24   
nina76
Hvala svima jos jednom! Jutros sam uzela betu, pozitivna je, i vrjednosti odgovaraju 4. nedelji. Sacekacu jos malo na uz mozda je jos rano da se vidi. Majo, hvala, i da mi se prikljucis ovog mjeseca, pozuri! Prvi put smo pokusavali godinu dana, ali ne tako ozbiljno kao sad. Ovog puta je bilo krace, ali intezivnije, vidi se po grafuuser posted image , i uspjelo je posle par mjeseci, od cega sam samo ovaj mjesec pratila T. Simptoma realno nemam, tripovala sam svasta, ali mi je T bila neki tracak nade i polozaj gr. materice, koji je ostao dosta visoko. I da, imam pojacan sekret, obizeljila sam da je creamy, mada nije bas to. Dragi je presretan, uplasen, kao i ja, jer smo mnogo toga pregurali, ali mislim da jos nismo potpuno svjesni. Ali bicemo!!! Jos jednom vam svima zelim srecu, i praticu vas i dalje. Punouser posted image user posted image user posted image
Evo graf, nisam jutros mjerila T. i FF mi je cestitao!
user posted image

(odgovor članu njanja52)
Direktna veza do poruke: 172
15.3.2013 12:24:35   
ivekpivek
user posted image user posted image user posted image user posted image gaga sto me nasmijaa,volim i ja zornjak user posted image user posted image

(odgovor članu nina76)
Direktna veza do poruke: 173
15.3.2013 12:26:01   
Maja1309
Nina baš mi je drago što si nam se javila.

Hvala na trudničkom grafići, nisam znala da i ff šalje čestitke :) pravi je taj naš FF user posted image

Draga sad si svježa trudnica prati prve simptome i obaviještavaj nas :) da znamo čemu se možemo nadati :)

Inače možeš li mi lajički napisati kako gledaš položaj grlića, šta znači da je on visoko?
izvinite ako vam je odvrtno čitati. Jel to npr znači, kad uzmem ogledalo i pogledam dole ako je grlić negdje duboko to znači da je nisko? A ako je bliže prema meni da je visoko? Sorry al nikad ovo nisam znala a ne znam koga bi pitala.. pa mi se sad pružila prilika..

(odgovor članu nina76)
Direktna veza do poruke: 174
15.3.2013 16:19:35   
nina76
Mreza me izludjuje danas! Majo, vec sam tri poruke napisala i nisam uspjela da ih posaljem. Kod mene je ovako bilo- za vrijeme M mi je grlic bio nisko, sto znaci blize izlazu! A za vrijeme O je bio visoko, duboko u vagini. Ne mozes to da vidis, moras da pipas prstomuser posted image E sad, i posle O mi je ostao dosta visoko, i sve je nekako bilo mekse. Vec sam pisala da mi je i sekret bio pojacan, obiljezila sam da je creamy, ali nije bas to dobro objasnjenje. Eto, to je nesto sto sam ja primjetila. I jos sam citala da ako ne dodje do oplodnje, grlic je vrlo brzo vraca u prvobitno stanje, to znaci nisko. Slobodno pitaj sve sto te zanima.

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here