|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
15.3.2013 19:16:35   
Maja1309
Hvala nina, ja sam mislila da se grlić može vidjeti ogledalom, jer bi nekada gledala dole ogledalom da vidim jel mi sluzavo.
Izvinite ženice ako vam je ovo gadljivo čitati.

Znači moram uvući prst dole, uh ok.. e sad pošto nikad to nisam radila ne znam koliko je nešto duboko i kako uopće grlić izgleda pod prstom. Npr ako je grlić duboko, jel to znači npr da cijeli kažiprst uvučem da ga dohvatim (10 cm npr) i da to što napipam je u obliku klikera/graška/loptice promjera 0,5cm, meko u ovulaciji tvrdo posle nje?

Oprostite još jednom, al evo pruzila mi se prilika da mi Nina objasni jer do sada nisam imala prilike. Možda još nekome pomogne.

(odgovor članu nina76)
Direktna veza do poruke: 176
15.3.2013 19:57:39   
nina76
Nisam ni ja znala dok nisam pocela da pratim. Otprilike jeste 10cm i mislim da ces posle par dana uvidjeti razliku. Znam i da je vazno pratiti svaki dan u isto vrijeme i da si u istom polozaju. Da ti plasticno objasnim- to je prepreka na kraju tunela, moras ga napipatiuser posted image Ali ti kazem, posle par dana pracenja moraces osjetiti razliku i u blizini, i cvrstiniuser posted image user posted image user posted image I ne znam zasto bi bilo kome bilo gadno ili neobicno, voljela bih da sam davno znala za ove stvari, mozda bi mi mnogo toga lakse palo.

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 177
15.3.2013 20:22:00   
GagaT
Majo nemoj bas toliko da ides u dubiozu, pa ne mozes znati pre nego sto se beba usadi u matericu.
Znam da si radoznala (i ja sam) i znam da istrazujes sve u tancine... A ja mislim da to nije dobro.
Svi smo mi optereceni sa tim na ovaj ili onaj nacin ali nemoj bas toliko da ispitujes te simptome.
Cekaj nekoliko dana, uradi test i eto.
Sta imas od svega toga ako test ne pokaze user posted image ?
Nemoj draga bas tako da se udubljujes.
Pusti bebu neka dodje u tvoj zivot...

Puno pozdrava.. user posted image user posted image

(odgovor članu nina76)
Direktna veza do poruke: 178
15.3.2013 20:30:31   
nina76
Znam da nisam najbolja osoba za savjete, jer sam toliko ispanicila i takvu nervozu i pritisak sebi napravila. Ali nemoj ponavljati moju gresku da opsesivno pipas i istrazujes sebe i po sebi, jer tako stvarno tako umisljas svasta. Lako je sad govoriti, posle bitke svi smo generali, ali ako imas bar malu kontrolu nad sobom probaj da se smiris i sto manje razmisljas.
Jesam li dobro shvatila da ces za dva dana raditi test?

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 179
15.3.2013 20:47:59   
GagaT
Slazem se sa nasom trudnicicom Ninom user posted image ..
Ja sam istrazivala i umisljala sad mi se cini ali tada sam to prozivljavala stvarno.
Dok sam bila " trudna u svojoj glavi" povracala sam svako jutro kad se probudim, vrtelo mi se u glavi, imala sam ukus metala u ustima, izlazili su mi herpesi, naticale su mi grudi.. Sve sam imala samo trudnocu i bebu nisam. E to je haos..
Zato nije dobro!
Dovoljno znam mozda i previse. Kulirajmo zajedno , zezajmo se, pricajmo o keksu i manimo se iscekivanja, istrazivanja, ispitivanja, osluskivanja...
Lepo nam je ovako da se zezamo ... Jel da?

Ninice mila... Jesu li se malo osecanja slegla? Ma ti si mnam trudnica user posted image
Eto tako cemo i mi docekati... Sve je to pitanje momenta i naseg psihickog stanja... ja tako mislim.

(odgovor članu nina76)
Direktna veza do poruke: 180
15.3.2013 21:00:25   
nina76
UH, sleglo se ali ja definitivno imam problema u glavi! Ne mogu da naucim da se opustim, evo i sad sam napeta jer stalno nesto umisljam. Nemam nikakvih simptoma, mislim na mucninu, glavobolju... ali sam znala da ce tako biti jer mi je i u prvoj bilo isto tako. Bukvalno nista, izmisljena trudnoca, tako da sad zapravo prizeljkujem te mucnine. Zelim da sve bude razlicito.
To sto kazes za psihicki momenat je nevjerovatno istinito. Nismo ni svjesni kako funkcionise nas mozak i sta smo u stanju da same sebi napravimo.
Gledala sam tvoj graf- bili ste vrijedniuser posted image i obavezno- noge gore pola sata! Mozda je neosnovano ali ne skodiuser posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 181
15.3.2013 21:10:33   
GagaT
Samo se opusti, zovi kumu, drugaricu, sestru, brata koga god imas... Pricaj placi, veseli se... imas prava. Samo ne razmisljaj o prethodnim " zivotima".. Imam komsinicu koja je 9godina pokusavala da rodi bebu, imala je 3 ili 4 spontana u 3-5 mesecu. Jako je bila uplasena, morala je da odrzava trudnocu, nije smela nista teze od kasike da digne. ROdila je prelepu buckastu bebu decaka. Nemoj nista da se sekiras, neko je za tebe pripremio tvoj srecan put.

Sto se mene tice,
ja sma dizala noge da prostis i ranije,... hahahha ALi sada samo se trudim da se ne tusiram odmah nego ostanem u krevetu 25-30min postle ataka... user posted image user posted image user posted image
Ej, maco, ja se stvarno ne sekiram vise. ako hoce neka dodje ako nece opet dobro. Ja dajem sve od sebe. Doktori nas zaustavljaju, muz ima malo sporije spermie ali to se menja..
Reslila sam da spustim loptu malo... Pa necemo umirati sutra pa da mi je zadnji voz sada.. a i da hocemo sta je problem... Na sve sam spremna.

I samo uzivaj i opusteno, docekala si ono za sta si se borila itrudila. TO je vasa pobeda.
I brisi odavde da te ne vidim vise... hahahhah Imas ti sada tvoje prvo tromesecje pa se vidimo tamo za koji mesec... Ljubac

(odgovor članu nina76)
Direktna veza do poruke: 182
15.3.2013 21:17:00   
nina76
Ok, stvarno je vrijeme da se gubim odavde ali je navika. Ne znam koliko godina imas a meni je ovo 76 godiste, tako da ne mogu da se opustim da imam previse vremena.
Praticu vas i da se vidimo tamo uskorouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 183
15.3.2013 21:27:24   
GagaT
Srecan put draga....
Ja sam 81 godiste---

Ljubac..

(odgovor članu nina76)
Direktna veza do poruke: 184
16.3.2013 8:34:23   
ivekpivek
user posted image dobro jutro bazalkee ,evo kod mene jutros skok ,vidit cemo sta ce dalje biti user posted image user posted image ugodno pijenje kavice

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 185
16.3.2013 8:50:21   
nata11
Ivek skacesuser posted image muckaj da pokrijes skok obavezno user posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 186
16.3.2013 9:06:28   
blum
odličan grafikon nego ivek koliko traje tvoj ciklus user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 187
16.3.2013 9:36:39   
daca77
Ivek, navijamuser posted image

(odgovor članu blum)
Direktna veza do poruke: 188
16.3.2013 10:30:51   
GagaT
Dobro jutro drage moje..
Kod mene lepo suncano jutro i evo uzivam sa dragim uz kaficu i RR user posted image
Ivek lepo se ponasa tem za jednu trudnocu... user posted image
Ja nekako mislim uvek idu troje u neku pricu user posted image Recimo Nina, ti i Maja.
Jel da da to lepo zvuci user posted image

No evo i mog grafica.

user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 189
16.3.2013 17:13:47   
Maja1309
Dobar vam dan ženica. kak ste mi user posted image

Nina hvala ti na iscrpnom objašnjenju dobro sam te ugnjavila user posted image

gago a i nina hvala vam što brinete za mene da se ne opterećujem, iskreno vam kažem da ovaj put stvarno i nisam, najopustenija sam do sada.

Pružila mi se prilika da mi nina objasni kako se promatra grlić i zato sam htjela da i to naučim... Nije da to provjeravam zbog trenutno moguće trudnoće, pa tek mi je 5dpo user posted image  nisam baš toliko odkačila user posted image

Ivek navijam za tvoj graf :)

Gago nemoj danas prerskočiti keksić user posted image

inače je meni jutros jako velik skok temp, čak mi je ff bio pomjerio O na 15dc kad sam unijela današnju temp, a onda kad sam unijela OPK + na 12dc ponovo je vratio na 14 dc. Ja nekako mislim da je bila 14dc, šta vi kažete? A jutros me probudila tako jaka glavobolja da se ne sjećam kad me tako boljela glava, i evo boli cjeli dan, nevjerojatno.

evo grafića

user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 190
16.3.2013 22:15:36   
Verolina
Ivek, ovo ti je najbolji graf do sad. Mislim da je bilo ovulacijeuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 191
17.3.2013 8:48:52   
ivekpivek
Blum a moj ciklus ti je normalan 30 do 35 pisala sam u proslim postovima samo od 11mj odkad smo poceli ici na bebu poremetio se totalno ,valjda ce se regulirati ako se do tad user posted image nezakaci user posted image ,,Gaga slazem se sa tobom ,,Verolina ,je je dosad mi je graf najbolji prosli su bili totalno ludiuser posted image ,juce sam bila totalno nekakva naduta ,lagani grcevi u predjelu desnog jajnika ,nemora nista da znaci mozda cu dobiti

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 192
17.3.2013 9:58:16   
Maja1309
Dobro jutro bazalke moje

Kako ste mi danas?

Ivekpivek, Gaga jel ima šta nova na vašim grafićima...

Evo mog jutrošnjeg, temp je i jutros dosta visoko..

Šta vam se čini, nisam baš do sada ovako brzo imala visoke temp, posle ovulacije?

user posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 193
17.3.2013 10:33:47   
GagaT
Dobro jutro lepotice, vrednice... user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image za sve..

< Poruku je uredio GagaT -- 17.3.2013 10:35:57 >

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 194
17.3.2013 12:27:36   
Maja1309
Gago pokazao ti ff ovulaciju kao što smo i očekivali :)

Vidim da si i zorom bila vrijedna... kao što sam i sama user posted image

Jako dobro si okrila sve dane prije ovulacije a i kasnije, tako da što se tebe i tvog dragog tiče to je to user posted image

E sad vidimo šta će dragi Bog dati...

Pusa svim ostalim ženicama...

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 195
17.3.2013 12:38:24   
GagaT
Ivekpivek kaki je tvoj graf danaske? user posted image kako se osecas?

Mi jesmo sve pokrili i to muchki... user posted image

MAjko mila da mi je neko rekao da cu ovoliko morati raditi te stvari rekla bih super. user posted image
Ali kad sam dozivela to da toga mora toliko cesto da bude, bojim se da mi ne presedne... user posted image
Jedva cekam trudnocu da odmorim..user posted image user posted image user posted image

Ponekad mi nije do toga kao npr kad je bila O. TAj dan sam samo htela da radim stvari koje meni prijaju. Nisam zelela ne da premim hranu, niti da idem negde gde me neko pozove.. Strasno..user posted image user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 196
17.3.2013 13:58:05   
Maja1309
ma ja kad znam da moramo mućkati, često nemam volje. A kad ne moramo ne bi silazila s njega...  zadnjih par mjeseci od kada moramo nekako mi se manje da... a inače sam nezasitna, kao i moj dragecuser posted image  i tako već godinama user posted image

iskreno, nadam se da se GODINAMA nijedno od nas neće zasititi kao što kažu iskusniji :)

Imam osjećaj da smo obadvoje nakon keksa raspoloženiji user posted image

Ivek tvoj graf?

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 197
17.3.2013 15:26:03   
GagaT
E sasava si skroz...user posted image user posted image user posted image

Nego da se vratimo na temu user posted image user posted image
Bazalna Temperatura.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 198
17.3.2013 15:32:20   
17 joka
user posted image user posted image Majo,Gago  lepi  vam  grafovi  pa  da  pozeleneuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 199
17.3.2013 17:51:14   
ivekpivek
user posted image evo mog graficaa ,majo i gaga super pokrivene O sad samo cekajte hoce li se mrvica prikaciti ,,ja nisam bas sigurna da ce kod mene biti ista al ko zna user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here