na cekanju -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (31.7.2012 2:20:47)
|
Meni je termin za nekoliko dana,takodje....S obzirom da sam se dva puta poradjala na Zvezdari,ne bih menjala...doduse,porodjaji su bili pre 11 i 8 godina...verujem,mnoge stvari su se promenile.Prvi put me je poradjala doktorka Dj [sm=smiley21.gif] ..znaci,uzas,ali bolje o tome da ne pricam...Drugi put je bila jedna sjajna babica,sa kratkom plavom kosom i ime joj nazalost nisam zapamtila,a doktorka je bila Obradovic,koja je i vodila trudnocu...Za nju samo reci hvale...Sada idem na bum,nemam nikakve veze,pomislim,mozda je tako bolje...trudnocu sam vodila u dz.Pre par dana sam bila na pregledu na Zvezdari,bio je doktor Mavric,deluje kao sjajan lik,i volela bi kada bi on bio na porodjaju...Cini mi se da ima dosta ok lekara,i dosta babica koje su bas ok...Samo,kada bi dospela u ruke gospodje Dj,mislim da bi bila u stanju sa stola da odem ,makar se porodila na putu do neke druge bolnice....Ako neko ima inform.da li doticna ide uskoro na odmor,bilo bi lepo da ih podeli...uglavnom,prosle nedelje je radila [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|