na cekanju -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (23.8.2012 17:40:39)
|
Pozdrav devojke,evo,ja imam sveza iskustva,porodila sam se pre destak dana na Zvezdari...pa sta koga interesuje moze da pita...Sto se tice nosenja u bolnicu,to vam mogu reci da ponesete sve,mada,mogu vam najblizi doneti odmah posle porodjaja...Ja sam sve ponela i nisam pogresila..Nemaju bukvalno nista ali su zaista svi ok,a to je naj bitnije .Sve ostalo se moze doneti [sm=smiley1.gif]Mene je poradjao dr.Mitrovic,sasvim slucajno se on zadesio tu,tj hocu reci njegova je bila smena..Sto se njega tice,sasvim ok,zaista ali meni je tu bila definitivno najvaznija babica,koju sam tada videla prvi put,cini mi se da se Marija zove,mlada i izuzetno pozitivna osoba..ma super lik..e ona mi je znacila mnogo,mnogo...doktor je otprilike bacio pogled kad je porodjaj krenuo...Inace,hvala bogu,porodjaj je isao ekstra brzo i za dva sata od pocetka bolova sve je bilo gotovo...[sm=bravo.gif] rodila se moja devojcica...Sto se tice dohrane beba,redovna je,dohranjuju ih u 12 uvece 5 ujutru i nekoliko puta u toku dana i svaki put pitaju da li zelite,ili je bebac sisao..tako da nije bas da morate da ih jurite za dohranu,inace b.frendly je sad svuda,izuzev ako ste na carskom i naravno u apartmanu...toliko ,sta koga interesuje,slobodno pitajte...
|
|
|
|