tanjicak79 -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (26.8.2012 16:25:39)
|
IZVORNA PORUKA: srnica Cao devojke, evo mene porodjene, konacno da vam napisem iskustvo. Porodila sam se na CR zbog temperature, loseg CTGa. 3.08. Pokusano je sa indukovanjem porodjaja, ali pre nego sto se ista konkretno dogodilo zavrsila sam hitno na CR. Operaciju mi je radio Dr. Mitrovic koji mi je inace vodio trudnocu i Dr. Bojovic. Ne bih da hvalim Dr. Mitrovica, bilo bi glupo. Nema reci kojima bih opisala njegov odnos prema poslu. Jako savestan, pozrtvovan, prijatan, pozitivan i sto je za mene bilo najbitnije konkretan. Ne prepusta nista slucaju. Takodje zelim da pohvalim sve zaposlene, pocev od servirke, sestre, pedijatrijske sestre, pa do Dr. bez izuzetka. Dr. Djordjevic, sjajno stvorenje i nacelnica patologije trudnoce, zaboravih joj ime, Dr. Brakus saljivdzija, rekla bih, jako strucan. REBEKA ZEKA, blago tebi sa pregledima. Ja sam vecinu pregleda pred porodjaj Dr. Mitrovica prejaukala, a kasnije preplakala. Bolelo me je sve dole tako da nisam mogla da sedim. Mada, ubedila sam sebe da tako treba i mora :) Oporavak od CR kod mene je trajao jedan dan. Drugi dan sam ustajala, sama se kupala. Treci dan sam prala kosu i normalno se ponasala. Bebu sam dobila cim sam izasla iz sok sobe, a to je bilo skoro 48h nakon porodjaja. Peti dan sam pustena kuci, sedmi dan skinuti konci i ja kao nova. Ako nekoga nesto interesuje neka slobodno pita. Srnica, čestitam! Što se tiče bolnih ginekoloških pregleda u toku porođaja, to je najverovatnije zato, jer tada ginekolog ručno dilatira grlić, ne bi li celu stvar malo ubrzao. Znam, jer meni je Bojović na taj način svesno i izazvao kontrakcije (bila sam već 3 cm otvorena i skraćen grlić), i takva vrsta pregleda nimalo nije prijatna. A inače kad mi obavlja običan ginekološki pregled, uopšte nije bolno. Malo je bezveze što ženama ne kažu šta rade i da li one uopšte žele da požuruju svoj porođaj, ali dobro sad [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|