leon16 -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (7.12.2016 14:42:30)
|
Evo i mog iskustva. Porodila sam se pre petnaestak dana na Zvezdari. Bila je neobicno velika guzva,izgleda da se proculo da su solidni. Uslovi za porodilje su dosta losi (toslet,tus kabina, hladnoca u tom delu zbog porodilja cije se pusenje u wc-u tolerise). Sobe su skromne, ali ok. Hrana ok. Osoblje je isto solidno. Doktori su najpozotivnija strana ovog porodilista. Koliko sam se ja raspitala vecina je dobra. Samim porodjajem sam prezadovoljna, babica je bila odlicna ( ne znam kako se zove) kao i doktor ( dr. Nenad Kusljevic), sve je proslo brzo, beba je zdrava i ja sam se brzo oporavila. Dr. uliva osecaj sigurnosti i ostavlja utisak iskusnog profesionalca, koji sve drzi pod kontrolom. Epidural nisam dobila, kada sam isla u savetovaliste rekose mi da ako se porodjaj desi pre podne da moze da se dobije, ali kasnije tesko jer imaju manjak anesteziologa. Verovatno postoji neki nacin, ali ne znam koji. Sve u svemu uslovi jako losi, al nekako se prezivi. Doktori i babice odlicni sto je meni bilo bitnije.
|
|
|
|