RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište

Poruka

hocukusurnecuzvaku -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (21.6.2012 13:19:14)

Joe,sad sam proverila,Bojovic dezura 25.6 i 29.6 pa mozes da odes kod njega da se dogovoris.

Lino,nije to taj Bojovic,supruga ovog doktora je pedijatar i rade zajedno.

j o e -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (21.6.2012 14:24:07)

sad imam trilemu, da li da idem kod vesne stojanovic, milice kostic ili bojovica. a eto i dinulovic moze, mada ne znam kako izgleda pa mi lakse kod ovih koje znam bar iz vidjenja. inace i dr u dz mi je sad na odmoru, osecam se ko siroce, lutam od lekara do lekara [sm=smiley36.gif]

Linonina -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (21.6.2012 14:30:29)

Aha..ok. Pomislila sam da nije mozda to taj.
A ovo je pravo teroristicko planiranje "napada" na dr Bojovica kad se vrati. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Baratate svim informacijama, svaka cast![sm=bravo.gif]

hocukusurnecuzvaku -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (21.6.2012 15:05:43)

Joe,za koga god da se odlucis dobri su svi,ma da Vesna nema bas puno vremena da se posveti,prezauzeta je,a Bojovic je jako posvecen,kao i sam Mitrovic.

Lino kako da ne znam kad radim sa njima [sm=smiley36.gif]

aalex -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (22.6.2012 12:27:40)

Drage moje forumasice, citam vas redovno, ali se nisam javljala... vasa misljenja i sugestije su mi dosta pomogli... Porodila sam se prosle nedelje. Dr Pedja Mitrovic.Potvrdjujem sve sto ste pisale o Mitrovicu, odlican doktor, covek... Porodjaj je prosao , verovale ili ne [sm=smiley36.gif] divno, sto zahvaljujuci doktoru, babici, a sto epiduralu( prvi put bez epidurala, drugi put sa=epidural je zakon[sm=smiley36.gif]) . Vise puta sam lezala na Zvezdari i stvarno su svi doktori za preporuku, mozda mi se posle Pedje, malo vise od ostalih svidja doktorka Kostic. Dr. Bojovica, igrom slucaja, ne znam, nikad nije bio tu kad sam ja lezala... Mladi doktor Nikola preziva se Matavulj i on stazira u bolnici ili tako nekako...jeste divan,pazljiv...Ako imate pitanja, ukljucivacu se povremeno,,,bebac je jos mali, a i nije bas spavalica[sm=jezicek.gif] Da, bila sam u apartmanu i uslovi su odlicni, za razliku od ostatka bolnice, ali ne preporucujem prvorotkama, nekako ste tu ostavljeni sami sebi, nisam preterano zadovoljna pedijatrijskim sestrama(mozda bi bile bolje da su bile neke bombonjere [sm=jezicek.gif][sm=zmeden.gif, nazalost]) Pozdrav

pandina -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (22.6.2012 12:31:40)

Alex, jesi li se dogovorila sa Mitrovicem oko porodjaja ili je bio bas tada dezuran?

j o e -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (22.6.2012 16:11:07)

IZVORNA PORUKA: hocukusurnecuzvaku

ma da Vesna nema bas puno vremena da se posveti,prezauzeta je

jednom prilikom sam isla na zvezdaru kao hitan slucaj (srecom ispostavilo se da je lazna uzbuna). ona je bila dezurna, dosla je pravo s porodjaja u ambulantu i toliko me je pazljivo i temeljno pregledala i sve mi pokazala na uz da mi objasni da je sve u redu, bas je strpljiva bila, uopste nisam imala utisak da je u nekoj zurbi. tako da je eto moje iskustvo bas dobro s njom sto se tice posvecenosti.

Anhelito -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (22.6.2012 21:09:13)

Meni je Vesna vodila trudnocu i ponekad jeste u zurbi, ponekad ne, sve zavisi, ali nikad vas nece ostaviti bez odgovora na postavljeno pitanje

hocukusurnecuzvaku -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (22.6.2012 22:59:33)

Joe konkretno sam mislila kada sam rekla da je prezauzeta,na to da je jako trazena,naravno zato treba kod doktora u vecini slucajeva ici na preglede u dezurstvu,i naravno da te mora primiti i biti detaljna jer je stariji lekar u smeni i samim tim za sve odgovorna,no naravno stvar utiska,ja sa njom radim 12 godina,tako da je malo bolje poznajem.

Nocnost -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (25.6.2012 9:26:04)

Pre tri godine sam se porodila carskim u Zvezdari, imam vrlo pozitivna iskustva. Za 2,5 nedelje idem na drugi carski, i nesto sam cula da se porodiliste renoviralo i da sada kompletno primenjuje bebi frendli program, bez mogucnosti biranja kao ranije. Zanima me zna li neko pouzdano i sveze, da li se ovo odnosi i na mame sa carskim, posto izadju is soka? Da li je i u poluintenzivnoj sada bebi frendli? Koliko se dugo ostaje u porodilistu posle carskog sada?

pandina -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (25.6.2012 10:01:49)

Ovo ce najbolje odgovoriti neka mama sa carskog koja se skoro porodila.
Jedino sto ja znam da se posle soka sve mame smestaju na drugi sprat. Prvi sprat - prirodno, obavezan BF, Drugi sprat - carski, ne znam za BF.

Linonina -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (25.6.2012 12:21:10)

Da sto kaze Pandina nabolje ce znati neka sto je imala carski, ali koliko ja znam, drugarica koja se tamo skoro porodila carskim mi je rekla da jeste BF, ali tek ne znam posle koliko vremena ako si se porodila carskim ti donose bebu.
Pa nije ni logicno, prvi dan si na intenzivnoj, ne znas ni za sebe, a da ti bebu donesu pored - ma to nema sanse.

Anhelito -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (25.6.2012 14:22:01)

Nocnost, BF je na oba sprata ja sam bila na drugom i preko puta soba gde su lezale trudnice koje su se pririodno porodile su lezake trudnice koje su bile na CR, bebu ti ne donose odmah ali ne znam koliko prodje kada je donesu kod tebe. Izlazak iz bolnice je za nekih pet dana kada je u pitanju CR, mada to opet zavisi koliko brzo se oporavljas.

maleckamalena -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (25.6.2012 15:09:37)

Sto se tice BF posle carskog reza, naravno da vazi, ali tek kad zena izadje iz intenzivne i poluintenzivne nege, tj. kad joj izvade urinarni kateter, a to 2. postoperativni dan. Pre toga joj bebu donose, u boksu je sa pedijatrima. Otpustanje kuci je 5. postoperativni dan, naravno, ako je sve ok sa mamom i bebom-ili bebama[sm=smiley1.gif]

Nocnost -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (26.6.2012 8:16:08)

Da, pa i meni zvuci najlogicnije da se tek posle poluintenzivne beba donosi na brigu mami, pre toga tesko da mama moze i sama o sebi da brine kako valja. Jedna mama na drugom forumu mi rece da se kateter vadi 24h posle operacije i da se tad donosi beba, sto mi se cini prerano...videcemo kako god da bude snalazicemo se..Hvala svima na odgovrima!

aalex -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (28.6.2012 12:16:05)

pandina, Mitrovic mi je vodio trudnocu, isla sam svaka dva-tri dana jer mi je prosao termin, a toga dana, 9 dana posle termina porodjaj je indukovan, Mitrovic je radio tada. Nisam se,znaci, zvanicno dogovarala sa njim oko porodjaja, ali tako je nekako ispalo. Inace, pratila sam tvoju pricu. Kako je bebac? Jel sada sve ok? Pozdrav

pandina -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (28.6.2012 13:38:59)

Sada je sve dobro. I beba i ja smo dobro. Malo nas muce grcici, ali nista strasno.

j o e -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (28.6.2012 19:53:44)

pandina [sm=bravo.gif] za malenog

za to dogovaranje oko indukcije cini mi se da su vec neke zene pominjale da su zakazivale da to bude kad je njihov dr u smeni. to mi je i logicno - kad ti vec on vodi trudnocu i presla si termin, znaci prakticno mozes da se porodis kad god hoces, sto ne bi dosla bas kad je tvoj dr tu.

jao zene isla sam prekjuce na zvezdaru po direktivi dr iz doma zdravlja jer sam imala pravilne kontrakcije na ctg i mislila je da mi je krenuo porodjaj. ispostavilo se da su lazne kontrakcije, ali sam cekala bar sat - sat i po da me pregledaju i sve vreme se po hodniku vrzmala ona zla ridja doktorka [sm=hudicek1.gif]. mm kad je video bio je u fazonu "bas je ko vestica" [sm=smiley36.gif] a sestra sa prijemnog saltera neka mlada, pet puta se mimoisla s njom i nije se usudila da je iscima da me pregleda iako je bila dezurna [sm=jezicek.gif] laknulo mi je kad se pojavio neki mladi dr (za kog sam posle saznala da se zove matavulj ili tako nesto). pomislih na pandinu i kako je sreca sto su bile lazne kontrakcije. sad navijam da ona ode na godisnji pre nego sto se stvarno porodim.

pandina -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (28.6.2012 20:08:45)

Joe, pa to je neverovatno! Ista kombinacija kao kod mene! Kakav ti je to bio deja vu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

j o e -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (29.6.2012 7:01:10)

e da ne verujes! toliko sam se nadala da cu se poroditi taj dan, ali mi je opet nekako bilo tako drago sto nisam [sm=smiley36.gif]

Linonina -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (29.6.2012 16:41:45)

Mozda si podsvesno dala signal i bebi pa je na vreme prikocila! Ridja u smeni, o ne, ne izlazim ja jos...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Koja si sedmica?

Najgore bi bilo da se vec vratila sa odmora...[sm=smiley29.gif]

j o e -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (29.6.2012 18:24:45)

jao valjda se nije vec vratila s odmora [sm=smiley29.gif] pre dve nedelje je radila, videla sam je na hodniku kad sam bila na kontroli, pa se nadam da to znaci da tek treba da ide.

ne znam vise koja sam nedelja, po uz valjda 39, tj 38+nesto... 10.7. mi je termin po uz, a po menstruaciji 19.7. imam jos fore ali sam pregurala sve rizicne periode, tako da mi sve odgovara, kad god se lavu cefne :)

j o e -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (29.6.2012 18:25:20)

IZVORNA PORUKA: Linonina

Mozda si podsvesno dala signal i bebi pa je na vreme prikocila! Ridja u smeni, o ne, ne izlazim ja jos...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif]

Linonina -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (1.7.2012 12:51:58)

Јое, је л' се држиш?

j o e -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (2.7.2012 8:13:08)

drzim se drzim se... [sm=smiley1.gif] ici cu na kontrolu ove nedelje, samo cekam knjizicu da mi overe. bila sam opet na ctg u petak i opet su mi kontrakcije jake i u pravilnim razmacima, ali mi je receno dok ne krenu bolovi da nista ne preduzimam. tako da cekam, necu uopste da se opterecujem, i sve se nesto mislim docekacemo mi termin...

samo jedna stvar me kopka, ako neko ima iskustva... posto mi mitrovic racuna 10.7. kao termin, a u dz racunaju 19.7, koji termin treba da prebacim da bi mi indukovali porodjaj? po mitrovicu bih se ja porodila najkasnije 17og, ali sta ako su ovi iz dz u pravu za termin? radije bih se porodila spontano 18. nego na silu 17.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>