aalex -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (22.6.2012 12:27:40)
|
Drage moje forumasice, citam vas redovno, ali se nisam javljala... vasa misljenja i sugestije su mi dosta pomogli... Porodila sam se prosle nedelje. Dr Pedja Mitrovic.Potvrdjujem sve sto ste pisale o Mitrovicu, odlican doktor, covek... Porodjaj je prosao , verovale ili ne [sm=smiley36.gif] divno, sto zahvaljujuci doktoru, babici, a sto epiduralu( prvi put bez epidurala, drugi put sa=epidural je zakon[sm=smiley36.gif]) . Vise puta sam lezala na Zvezdari i stvarno su svi doktori za preporuku, mozda mi se posle Pedje, malo vise od ostalih svidja doktorka Kostic. Dr. Bojovica, igrom slucaja, ne znam, nikad nije bio tu kad sam ja lezala... Mladi doktor Nikola preziva se Matavulj i on stazira u bolnici ili tako nekako...jeste divan,pazljiv...Ako imate pitanja, ukljucivacu se povremeno,,,bebac je jos mali, a i nije bas spavalica[sm=jezicek.gif] Da, bila sam u apartmanu i uslovi su odlicni, za razliku od ostatka bolnice, ali ne preporucujem prvorotkama, nekako ste tu ostavljeni sami sebi, nisam preterano zadovoljna pedijatrijskim sestrama(mozda bi bile bolje da su bile neke bombonjere [sm=jezicek.gif][sm=zmeden.gif, nazalost]) Pozdrav
|
|
|
|