j o e -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (13.6.2012 9:32:10)
|
sad me bas zaintrigiralo ko je taj nikola. gledam na zvezdarinom sajtu i ne pominje se na onom spisku lekara. ja bih jos jednom da pohvalim mitrovica, bila sam juce kod njega na kontroli i covek ne da je ljubazan, nego svaka mu cast. prvo dok je prosao hodnikom tri puta je zastajao da pozdravi neke stare/trenutne pacijentkinje, svaku pitao kako je, davao im savete i slicno, ma dusa od coveka. videla sam i "crvenu sonju", bila je u ambulanti pre mitrovica - i po izgledu deluje malo odbojno... nadam se da ce uskoro na godisnji, da ne bude tu kad se budem poradjala [sm=smiley1.gif] inace rekao mi je dr da mi se beba sprema polako [sm=duda.gif] zvanicni termin mi je tek 19.7, a po uz 10-12.7. ali kaze to se majka priroda pobrinula da mogu prirodno da se porodim, jer je beba inace malo veca a ja sitna, pa ako bih stigla do termina verovatno bi morao carski. ura za majku prirodu [sm=bravo.gif] inace, resila sam da probam porodjaj u kadi, samo da mi stignu rezultati brisa da vidim da li smem. ima li jos neko ovde ko bi trebalo da se porodi u naredne dve-tri nedelje?
|
|
|
|