Ivence -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (15.3.2012 8:37:20)
|
IZVORNA PORUKA: anchy83 Ja se odlucih za porodiliste, doduse mozda malo kasno, debelo sam zasla u 7 [sm=smiley1.gif] . Najvise zbog ljubaznosti. sve ostalo je manje vazno. Nego, ima li koga ko nema svog lekara, i treba li koji put da se u bolnicu na pregled dodje i pre porodjaja ili moze samo da se bane kad vec sve krene? Trebalo bi da odes, nije vazno koji si mesec, tamo su svi doktori dobri, tako da nije bitno kod koga upadnes, samo gledaj posle da ides stalno kod istog... prvi put kada odes oni ti urade ultrazvuk, a posle ti kazu kada da dolazis na kontrole... do devetog meseca ides na ctg na 15 dana, a od devetog svake nedelje... obavezno trazis uput za ctg (da se ne bi posle mlatila da molis da te puste preko reda da samo uzmes uput) i onda na salteru zakazes :))) oni rade u ambulanti od 8 do 10 jedan i od 10 do 12 drugi, i ima treceg od 12 do 13 i 30... Ja sam isla kod dr Mitrovica... ali me je porodio dr Bojovic, koga toplo preporucujem, mada sam i o Mitrovicu imala lepo misljenje, samo, eto, nije me on porodio, jer ja nisam trazila da mi bude prisutan na porodjaju... Jos dr Obradovic i dr Dinulovic su ti super... Ne moras ti do devetog ni da ides, ali ja ti preporucujem, ako mozes da se kreces, ili ima ko da te vozi, jer se upoznas sa svim, pa ti nekako lakse :)) Ne brini, gore u porodilistu, i posle na odeljenju, su svi jako ljubazni :))
|
|
|
|