Ivence -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (22.3.2012 11:10:34)
|
Pa super da si zadovoljna :) Ma on je zaista super covek..a videla sam i par zena koje je on porodio, i koje su mu platile da dodje na porodjaj, posle ih stalno obilazi...jako je dobar... e sada, ti razmisli, ja sam imala neke finansijske izdatke koje nisam planirala, pa nisam htela da dam iz steka za bebu, pa zato nisam trazila da bude tu, a cula sam da sa njim kada se dogovoris, ne moras da platis bolnici, nego njemu direktno, i on to postuje, dodje bilo kada, i mozes da ga zoves kada zeli bilo sta da pitas... ja, kazem nisam mogla da platim, a i vec sam imala babicu, pa zato nisam... a i ovaj mene sto je porodio je jaaaako dobar, i ljubazan, i jadan i kada vice na tebe tokom ptorodjaja da guras i to, i tad je ljubazan :)) i stvarno je dobar... neki kazu najbitnija ti je babica, ali vidis, sve babice sto rade u porodilistu su dobre, strucne, mislim, ne bi ih pustili tamo da rade da nisu... ali doktor odredjuje mozes li na carski ako zatreba, ili ce vakumom da vadi bebu, ako, ne daj Boze, ne mozes da je izguras prirodno...i da li ce ti se dati stimulacija, i kako ce te usiti... tako da treba da imas bar jedno, po meni.... pa ti razmisli :)) E, a i ja sam gledala bebe uvek, i ne znas kakav je osecaj kada dodjes ti do toga [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] Kad je tebi tacan termin???
|
|
|
|