Euena -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (21.7.2011 17:00:31)
|
IZVORNA PORUKA: mikicica Ćao Sofi, evo da ti odgovrim iako je marija32 vec rekla šta ima. Znači pitaj Obradovicku za anesteziologa. Meni je prvi put ona preporucila Dr.Stefanovic. Dr.Stefanovic je susta suprotnost našem ginekologu-slaktorečiva, nasmejana, zove te dušo, uvek uz tebe, bodri te tokom celog porođaja, obiđe te po neki put posle istog dok si u sobi i tako....Mislim da je stvarno super! Sa njom sam se dogovrila prvi put unapred da dođe na porodjaj i kada je počeo Obr je pozvala i sve je bilo OK. Mikicica Draqe porodilje, malo me muči čitava priča oko epidurala, tj. sama mogućnost da anesteziolog ne bude slobodan, pa bih htela na vreme da se obezbedim. Da li mi neko može pojasniti tu varijantu dovođenja eksternog anesteziologa ukoliko bolnički nije slobodan. Prvenstveno bi mi bila potrebna preporuka za nekog iskusnog. Takođe, značilo bi mi ukoliko imate info kolika je okvirna cena takve usluge. Da li se i pored plaćanja anesteziologa, naknadno plaća i epidural u bolnici, iako ga nije dao bolnički anesteziolog. Hvala unapred
|
|
|
|