alex011 -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (29.8.2011 0:16:15)
|
Drage moje, nova sam na forumu i zelela sam da sa vama podelim svoje iskustvo sa porodjaja u Gradskoj bolnici! Potpuno vas razumem, i ja sam noćima sedela za računarom i čitala, čitala razna iskustva! Zbog prirode posla kojim se bavim, upoznala sam jednu babicu koja tamo radi i koja mi je rekla sve o bolnici, i dobre i loše strane, ali koja mi je takodje ulila i veliku sigurnost! Porodila sam se početkom maja i to carskim rezom! Sekciju su mi uradili Dr. Tanja Djordjević i Dr. Sava Mavrić za koje imam samo reči hvale! Dr. Djordjević je sjajna doktorka koja je pre svega čovek, što u tim trenucima jako puno znači. Bila je jedina koja je predložila da mi se uradi carski, dok su mi svi ostali govorili da će biti što biti mora. Danima sam ležala na odeljenju patologije, jer mi je termin prošao. Osvanuo je jedanaesti dan nakon termina, i dalje sve isto...znam da me nakon vizite čeka indukcija... kad u viziti moja divna doktorka, koja je prvo bila u šoku što se ja još uvek nisam porodila , saslušava me i razume moj strah što mislim da neću izgurati bebu... ponovo me pregleda, poziva i načelnicu koja daje svoju saglasnost da se sutradan uradi sekcija! Bila sam beskrajno srećna jer sam bila sigurna da je to pravo rešenje! Tako se i ispostavilo..sutradan sam se porodila! Carskim rezom..rodila sam dečaka teškog 4.650 kg, 55 cm, mog andjela[sm=duda.gif][sm=smiley36.gif]! Kasnije je dr dosla da me obidje na intenzivnu i kaže mi da je prava sreća što je uradjen carski, jer prirodno ne bih ni mogla da se porodim, jer glavica ne bi mogla da prodje[sm=smiley13.gif] Hvala joj do neba! Takodje želim da kažem da su sestre u šok sobi savršene, ne zna se koja je ljubaznija i prijatnija[sm=smiley1.gif] Svaka se trudi da vam što više olakša boravak tamo i sve se maximalno trude da vam bude što manje neprijatno!Kasnije sam bila prebačena na intenzivnu, gde su sestre takodje bile super! Posle toga sam se odlucila za bebifrend, ali na žalost za njega me vezuju samo jako ružne uspomene. Jedino što me je održavalo da ostanem jaka je to što je moje zlato bilo samnom, ništa drugo... Sve u svemu, ja sam prezadovljna što je sve proteklo u najboljem redu, zahvaljujući divnoj doktorki i doktoru kojima ću biti zahvalna do kraja života, divnim babicama na patologiji, Emini i Maji, sestrama u šoku i na intenzivnoj, a doticnu gospodju sa frenda ne želim ni da pomenem. Nadam se da sam ovim uspela donekle da opišem moje iskustvo! Ako vas bilo šta interesuje, a mogu da vam pomognem, rado ću to i učiniti! Pozdrav svima![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|