Megi bg -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (9.9.2011 23:32:20)
|
Hello trudnice, evo i ja da se priključim grupi ženica koja planira porodjaj u Gradskoj / Zvezdara. Ja sam se za nju odlučila zbog preporuke moje kume i njene sestre , koje su se tamo porodjale, i imaju ok iskustva. U 33. sam nedelji, a pre nekih mesec i po dana sam prvi put otšila kod moje Dr. Tatjane Đorđević, deluje mi ok, mada se pominje samo u jednom postu ovde, svakako u pozitivnom, a i ja negde imam poverenja u lekare ,tj. u nju konkretno.Za taj epidural se takođe dvoumim, prvo sam i ja načula priče da košta sve oko 500 eur, pa da nema anesteziologa, itd. ...ali, u ponedeljak idem na kontrolu kod moje dr.pa planiram tu da je ispitam o svemu, pa ću vam pisati. Ne znam da li sam zakasnila za te vežbice, nadam se da nisam, volela bih da i to prodjem, sigurno su korisne. Čula sam za baš loša iskustva u Visegradkoj, Frontu itd., e sad, kako kome zapadne, izgleda nema nekih pravila. Nadam se da su završili to renoviranje, i da koliko-toliko to sad bolje izgleda. Ima li još neka ' sveža ' mamika koja se poradjala u Zvezdari , pa da nam ispriča svoje utiske ? Pozz[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|