Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Roditeljski dodatak 9.10.2012 10:52:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Zaboravila sam da napisem da u septembru nisam imala uplatu ( Petra rodjena u avgustu ) Sad je stiglo resenje za roditeljski
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 19.10.2012 10:58:50
|
|
|
|
nela79
|
Da li je bio roditeljski za ovaj mjesec? Znam da uvijek bude oko 20.og u mjesecu pa reko' da provjerim
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 19.10.2012 12:54:18
|
|
|
|
sarti
|
Sutra
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 19.10.2012 13:08:11
|
|
|
|
nela79
|
Jeeeee
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.10.2012 17:29:00
|
|
|
|
blackmagic
|
Drage moje,da li mi mozete pomoci,imam par pitanja...Meni je resenje za roditeljski stiglo jos pocetkom septembra,danas sam otisla u postu,kad ono nista..zasto?Koliko se ceka?I recite mi koja mi je mesecna cifra,za drugo dete je u pitanju..nesto procitah da je sada 5700 od 1-vog oktobra..da li cu ja dobiti toliko..ili manje..inace porodila sam se 18 jula.. Hvala vam puno..pozzz
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 24.10.2012 9:54:41
|
|
|
|
nela79
|
BM ja sam sad podigla zadnju isplatu roditeljskog. Jedna rata je oko 5000 i nesto sitno preko. Ne znam sto ti jos nista nije leglo. Ja sam obicno dobijala par dana poslije nego mi je stiglo rjesenje. A ti to gledaj sa ljepse strane. Dobices vise u komadu, sto isplate vise budes cekala :) Vid stednje;)
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 24.10.2012 10:36:38
|
|
|
|
cockic
|
ja mislim da zavisi i kad se predaju papiri ako si do kraja avgusta trebala si dobiti a ako si u septrembru onda ces tek krajem novembra barem ja tako mislim. mi smo predali do kraja februara i meni je leglo u maju sam podigla sve tj 3 uplate 15.500din.e ja mislim da se racuna od marta meni prva barem sam ja tako dobila koliko me pamcenje sluzi.znaci mesec dana od porodjaja pa tek od onda se racunaju te uplate. valjda ja lepo objasni
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 24.10.2012 10:45:22
|
|
|
|
tanjicak79
|
IZVORNA PORUKA: blackmagic Drage moje,da li mi mozete pomoci,imam par pitanja...Meni je resenje za roditeljski stiglo jos pocetkom septembra,danas sam otisla u postu,kad ono nista..zasto?Koliko se ceka?I recite mi koja mi je mesecna cifra,za drugo dete je u pitanju..nesto procitah da je sada 5700 od 1-vog oktobra..da li cu ja dobiti toliko..ili manje..inace porodila sam se 18 jula.. Hvala vam puno..pozzz Blackmagic, ne znam zašto ti još nisu uplatili. Ja sam rešenje dobila početkom oktobra i juče sam podigla uplatu za tri meseca odjednom (avgust, septembar i oktobar) i iznosila je 15901 din. A ćerkica mi je rođena 30. jula (isto drugo dete kao i kod tebe). Možda je najbolje da odeš u 27. marta i da proveriš šta se dešava ili da bar nazoveš telefonom ako imaju neki info-broj.
< Poruku je uredio tanjicak79 -- 24.10.2012 10:46:22 >
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 24.10.2012 11:18:00
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: blackmagic I recite mi koja mi je mesecna cifra,za drugo dete je u pitanju..nesto procitah da je sada 5700 od 1-vog oktobra..da li cu ja dobiti toliko..ili manje..inace porodila sam se 18 jula.. Nešto manje jer si se porodila pre 1.oktobra. Ja sma u aprilu i primam oko 5200 din.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 24.10.2012 12:53:24
|
|
|
|
Alexxa
|
Ja još nisam podnela zahtev! Mrzelo me je da odem. Sutra ću. Koliko se čeka rešenje, a koliko uplata?
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 24.10.2012 12:53:27
|
|
|
|
cockic
|
ja sam se porodila u februaru i primam 5120din toliko dobi sad u ponedeljak sam podigla jer neko zna koliko je za trece cisto informativno vidim da je malo povecan i ovaj za drugo od kad se ja porodi
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 24.10.2012 13:55:31
|
|
|
|
Alexxa
|
A koliko se čeka??
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.11.2012 10:12:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Da li je neko cuo da se ukidaju roditeljski dodaci???
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.11.2012 12:07:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam ništa čula na tu temu. Baš bi bio bedak, znače te pare, makar za pelene. A za treće dete se prima mesečno 9.200 din, 24 mes.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.11.2012 12:13:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma kako ne znaci.... A Nemogu tacno reci jer nisam pazljivo slusala ali kao da te pare preusmeravaju na decu sa posebnim potrebama i tako nesto slicno. Pa reko da vidim jeli jos neko o tome slusao, ako je tako bas bzvz!
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.11.2012 12:15:43
|
|
|
|
new nick
|
Cula sam pre neki dan na TV da je roditeljski dodatak ukinut od avgusta i da ga do kraja godine nece biti. Rekli su da ce grad u dogovoru sa Bgd pokusati da resi to pitanje i ako budu imali srece (a i mi ! ) bice ga ponovo u 2013. Nisam cula detalje
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.11.2012 12:39:11
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Da li je neko cuo da se ukidaju roditeljski dodaci??? Poslednji cenzus je od 13.novembra, znači da ide i dalje. KLIK IZVORNA PORUKA: new nick Cula sam pre neki dan na TV da je roditeljski dodatak ukinut od avgusta i da ga do kraja godine nece biti. Kako od avgusta? To za nove zahteve?
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.11.2012 12:41:28
|
|
|
|
new nick
|
ne znam, mozda zahtevi koji su podneti do avgusta prolaze, ostali ne... Pogledacu da li ima nesto na internetu. Kasno sam se ukljucila tako da ne znam detalje.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.11.2012 12:44:54
|
|
|
|
new nick
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Da li je neko cuo da se ukidaju roditeljski dodaci??? Poslednji cenzus je od 13.novembra, znači da ide i dalje. KLIK IZVORNA PORUKA: new nick Cula sam pre neki dan na TV da je roditeljski dodatak ukinut od avgusta i da ga do kraja godine nece biti. Kako od avgusta? To za nove zahteve? Sad sam pogledala, mozda je ponovo doneto resenje, jer vidim da je u pitanju 13. novembar, ona emisija ne Tv je bila pocetkom novembra. Daj Boze da sam lose cula ili protumacila! Ako je tako izvinjavam se na dezinformaciji i na brzopletom odgovoru.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.11.2012 12:47:20
|
|
|
|
New Mom
|
Sad offujem, ali malopre sam pročitala potpis od new nick-a. O, pa mi se znamo od ranije. Dugo te nisam videla ovde.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.11.2012 12:56:02
|
|
|
|
new nick
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Sad offujem, ali malopre sam pročitala potpis od new nick-a. O, pa mi se znamo od ranije. Dugo te nisam videla ovde. Problemi!
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.11.2012 13:10:17
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: new nick Rekli su da ce grad u dogovoru sa Bgd pokusati da resi to pitanje i ako budu imali srece (a i mi ! ) bice ga ponovo u 2013. Nisam cula detalje E, znaš šta sad razmišljam. Ako se spominje grad, možda se odnosi na ono što NS daje za prvo dete. A mi sa drugim ionako dobijamo samo od Republike. A i kontam da nama koji smo već ostvarili pravo (dobili rešenja) ne mogu nikako to ukinuti (OK, tu je problem da li bi bilo isplate ako nema para), može samo na nove zahteve (ako se odnosi na Republički roditeljski dodatak).
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.11.2012 13:21:59
|
|
|
|
New Mom
|
Biće da je o ovome reč: KLIKNI.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.11.2012 13:24:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Još sam gledala nick od new nick-a, u nekom tromesečju ako se ne varam, pre koji dan... Cickoooo
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.11.2012 13:31:16
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam shvatila da je to pokrajinski dodatak i za drugo dete i bliznce i trojke .., samo ne da li se isplate obustavljaju vec u drugoj polovini godine ili je to samo za ddecu rodjenu u drugoj polovini
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?