Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Roditeljski dodatak 19.12.2012 22:50:55
|
|
|
|
New Mom
|
Inače, isplata roditeljskog i dečijeg je sutra.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 29.12.2012 21:44:53
|
|
|
|
Alexxa
|
To za prijavu boravka za mene pitala sam, jer kada sam predala dokumentaciju za roditeljski, gospođa na šalteru mi je rekla da je moguće da će mi biti neophodna prijava boravka, jer moja lična karta nema čip, ali nije bila sigurna. Rekla je i da će u tom slučaju nazvati. Međutim posle par dana mi smo otišli u Crnu Goru na 2 nedelje. Plašim se da je zvala u međuvremenu. A baš bi mi dobro došle te pare!
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 3.1.2013 20:43:47
|
|
|
|
Alexxa
|
Niko??
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 3.1.2013 21:02:51
|
|
|
|
lesica
|
Alexxa,ako mi veruješ ja se više i ne sećam ničeg,ali računam da je to bio problem,vratili bi te odmah kad si predavala papire po sistemu FT1P. I mislim da možeš komotno da svratiš u poštu,već sada da ti provere da možda nije bilo neke uplate. Kao i svaka papirologija u ovoj našoj državici,može se desiti da ti rešenje kasni,a da ti je novac uplaćen. A to znam iz ličnog iskustva,tj. ženica kojoj sam ja predavala papire za roditeljski mi je rekla da već u sledećem mesecu nakon predaje dokumenata mogu da očekujem uplatu (doduše to je bilo u 2010. ali mislim da i sad tako funkcioniše) nezavisno od rešenja,a tako je i bilo-ja sam početkom jula predala,pred kraj avgusta sam plaćala račune,i palo mi je napamet da proverim...kad ono!
|
|
RE: Roditeljski dodatak 6.1.2013 21:21:53
|
|
|
|
Alexxa
|
Hvala, Lesice! Baš ću da pogledam, a 9-og za svaki slučaj idem do opštine, pošto 10 Maša puni 6 mjeseci, pa ako nešto nije u redu, biće kasno za roditeljski!
< Poruku je uredio Alexxa -- 6.1.2013 21:22:45 >
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 19.1.2013 17:36:10
|
|
|
|
New Mom
|
Danas je krenula isplata za decembar.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 1.2.2013 11:30:13
|
|
|
|
daca7
|
Da li moze da se podignu pare bez resenja,predala sam 26.12.2012 i jos mi nije stiglo resenje?
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 1.2.2013 11:35:04
|
|
|
|
Tiziana
|
Mogu,podizes samo na LK,ali je pitanje da li ce ti uplatiti ovog ili sl meseca,u zavisnosti kad su ti zavrsili resenje..mozda tek 20.februara
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 1.2.2013 11:44:22
|
|
|
|
Torbica
|
Meni nikad nije stiglo resenje za trece dete, ali novci redovno stizu!
|
|
RE: Roditeljski dodatak 9.2.2013 23:19:50
|
|
|
|
adulence
|
dobrovece drage...porodila sam se pre dva meseca iz Beograda sam i zanima me na sta sve imam prava,svako mi pica neku drugu pric te od drzave ovo ,od grada ono,roditeljski ovaj,roditeljski onaj....puno bi mi znacilo da znam da pocnem da prikupljam papirologiju...
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 9.2.2013 23:34:02
|
|
|
|
sneza24
|
Adulence ja sam dobila od grada 20 000 i od države dobijam svako meseca dobijam oko 5000 ali meni je drugo dete. I tebi sleduje za roditeljski dodatak i od grada i od države.Neznam koliki je sad dodatak za prvo dete.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 9.2.2013 23:35:48
|
|
|
|
adulence
|
jel sam dobro razumela jesu li to tri dodatka ili si mislila na 2 roditeljski od grada i roditeljski od drzave??? ja sam naisla da treba da dobijem neku kao pomoc za nezaposlene porodilje valjda 50000 dinara i roditeljski dodatak koji ne znam koliko je pa me zanima da li je to to?
< Poruku je uredio adulence -- 9.2.2013 23:43:57 >
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 9.2.2013 23:39:26
|
|
|
|
Sanchy
|
Ja sam dobila tridesetak hiljada od drzave i to je to..sta od grada?
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 9.2.2013 23:54:35
|
|
|
|
Sanchy
|
Isti link
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 10.2.2013 0:08:07
|
|
|
|
Sanchy
|
Nisam imala pojma za ovo od grada ,imam jos fore pise do devetog meseca mada koliko papira ..hvala adulence
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 10.2.2013 0:11:34
|
|
|
|
adulence
|
nema na cemu ja cu u utorak da se naoruzamzivcima pa redom da vadim,zasto da im ne uzmem parice ako vec mogu....samo me zanima da li je to ,to?valjda ce se jos neko javiti...
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 10.2.2013 0:20:14
|
|
|
|
Sanchy
|
Ovo od drzave ja sam uzela i to je to a za ovo nisam znala,samo ne znam gde se vadi ova potvrda o prihodu verovatno u upravi javnih prihoda ,,sta li treba tamo od papira?I ovo za nezaposlenog supruga izvod iz Repub.fonda penzijskog i invalidskog osiguranja ,,mora li on biti na birou da bih ovo dobila,posto naravno nije?Valjda ce se neko javiti ko je ove papire vadio
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 10.2.2013 0:25:25
|
|
|
|
adulence
|
joj sanchy nemam pojma ja sam nezaposlena i pa dobijam za nezaposene porodilje i tu mi ne traze za muza nista
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 10.2.2013 0:29:59
|
|
|
|
Sanchy
|
Ja ovo nikad nisam vadila pa stvarno blage veze nemam ,videcu,mozda ce i ovde neko znati ...hm i jos nesto ,da bih dobila ovu nadoknadu ukupni mesecni prihodi po clanu domacinstva trba da budu manji od deset_ hiljada,,ali mm i ja se ne vodimo da zivimo na istoj adresi
< Poruku je uredio Sanchy -- 10.2.2013 0:44:02 >
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 10.2.2013 0:32:18
|
|
|
|
adulence
|
a kzai mi to sto si ti dobila jel si dobila odjednom ili mesecno primala...
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 10.2.2013 0:44:39
|
|
|
|
Sanchy
|
Odjednom,za prvo dete je odjednom..
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 10.2.2013 0:47:26
|
|
|
|
adulence
|
hvala sanchy...odoh sad da spavam dok ovo moje bebence spava...
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 10.2.2013 8:20:41
|
|
|
|
Zemunka85
|
Adulence, i ja sam iz Ga i nezaposlena i uzela sam te pare tj 80000. Pitaj sta god ti treba.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?