|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Roditeljski dodatak
21.6.2012 8:37:19   
Anck Su Nmaun
I ja se vodim na adresi devojackoj, al to je sve mm sredio, ja nemam pojma! Deca i on se vode na anderri gde zivimo!

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 751
2.7.2012 12:18:38   
Anoniman
Jel mi i za trece dete imamo ovaj dodatak ?

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 752
2.7.2012 12:24:44   
Adriana83
Ima i za trece i za cetvrto.Ja za trece primam oko 9000 a za cetvrto oko 12000.Sve ukupno 21700 svaki mesec naredne 2 godine(sad vec godinu i po).Ja sam sebi platu zaradila na p.... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 753
2.7.2012 12:29:41   
Anoniman

Cak 9000 mesecno za trece !
Pa dobro , ja sam bar topli obrok zaradila na nju user posted image

(odgovor članu Adriana83)
  Direktna veza do poruke: 754
10.7.2012 10:29:51   
gracia
je li neko od vas isao po uverenje u socijalno na vozdovcu? to moze mm, ne moram ja?
jesu li guzve?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 755
18.7.2012 0:48:58   
sandra jez
Drage mame...
ja sam jedna mama iz Novog Sada koja je na veeelikim mukama i iskreno se nadam da ce mi neko pomoci u pronalazenju odgovora. Ovako, Ja sam zaposlena u jednoj privatnoj firmi.Na bolovanju sam od oktobra prosle godine.Moja beba za tri dana puni osam meseci. Moj poslodavac mi nije uplacivao doprinose pa sam nekako na jedvite jade dobila resenje sa izgovorom koji mi je knjigovodja dao, da je to razlog kasnjenja resenja...Jos malo pa ce godinu dana od kada sam na bolovanju a ja nisam dobila ni jedan jedini dinar.Knjigovodja kaze da poslodavac mora prvo da uplati jednu odredjenu sumu novca koja mu se kasnije vraca, pa ce tek onda poceti isplata.Ja sam knjigovodji prestala da verujem jer kad god sam se obratila za pomoc i savet dobijala sam uvek isti odgovor da se strpim i da imam razumevanja...Ja stvarno vise nemam ni strpljenja ni razumevanja, imam samo decu koja na zalost osecaju moju finansijsku nemoc. Ono sto mene zanima je : da li je istina da se naknada mora isplacivati iskljucivo na poslodavcev racun pa onda on to meni da prebacuje na moj? Zatim, iskreno, pocela sam da sumnjam da ako je to istina on onda prima moju nadoknadu i koristi za sebe a meni ne prosledjuje nista. Da li to moze uopste da se desi?Da li postoji neka mogucnost da se naknada uplacuje na moj licni racun? I da li ja negde mogu da proverim da li je meni uopste krenula naknada da se isplacuje? Takodje me zanima, ako su moje sumnje osnovane, da li ja njega mogu negde da prijavim, kome i kako? Od srca bih vam bila zahvalna kada biste mi pomogli da resim ovu muku koja me je snasla....

Hvala najlepse unapred svima user posted image

(odgovor članu gracia)
Direktna veza do poruke: 756
18.7.2012 7:17:43   
New Mom
Sandra, vidi na ovoj temi KLIKNI, tu se piše o porodiljskom. A možda je neko već i pisao.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu sandra jez)
Direktna veza do poruke: 757
19.7.2012 14:06:59   
matli
Zan li neko hoce li biti parica sutrauser posted image ????Trazim nesto po obavestenjima ali ima inform. samo za decji,roditeljski niko ni ne pominjeuser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 758
19.7.2012 14:30:22   
pandina

IZVORNA PORUKA: gracia

je li neko od vas isao po uverenje u socijalno na vozdovcu? to moze mm, ne moram ja?
jesu li guzve?

MM isao ovih dana u socijalno u Cvijicevoj i zavrsio sve sam, ali sam ja morala jednom da se pojavim da dam neku formalnu izjavu.

(odgovor članu gracia)
Direktna veza do poruke: 759
19.7.2012 14:48:30   
sarti

IZVORNA PORUKA: matli

Zan li neko hoce li biti parica sutrauser posted image ????Trazim nesto po obavestenjima ali ima inform. samo za decji,roditeljski niko ni ne pominjeuser posted image

Draga, ja videla da ce isplata roditeljskog biti u subotu 21.07.user posted image

(odgovor članu matli)
Direktna veza do poruke: 760
19.7.2012 15:09:35   
matli
Hvala Sarti!!!!Bas si me obradovalauser posted image !!!Cini mi se da nam nikad duzi mesec nije biouser posted image

(odgovor članu sarti)
Direktna veza do poruke: 761
19.7.2012 15:11:25   
matli
Hvala Sarti!!!!Bas si me obradovalauser posted image !!!!Nesto nam se ovaj mesec oduziooooooo

(odgovor članu sarti)
Direktna veza do poruke: 762
19.7.2012 17:43:05   
cockic
IZVORNA PORUKA: ribizla

Cak 9000 mesecno za trece !
Pa dobro , ja sam bar topli obrok zaradila na nju user posted image

ovo je bas lepa parica za bebine stvarciceuser posted image
jer to  na 24 rate po 9000?ribizla ti jos primas i za drugo?onda ce ti biti jos bolja cifricauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 763
20.7.2012 9:54:35   
Anoniman
Ne znam cockic da li je bas toliko , to sam ovde procitala .
A ovo sto primam za drugo valjda istice kad Petra napuni 2 godine ? to je sledeci mesec user posted image

(odgovor članu cockic)
  Direktna veza do poruke: 764
20.7.2012 11:04:21   
New Mom
ribizla, nađoh ti:
Za treće dete – 229.665,90 dinara. Isplaćuje se u 24 jednake rate, a iznos rate je: 9.569,41 dinara.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 765
20.7.2012 11:48:23   
cockic
u pa stvarno je ok iznos za te kasice,pelene i jos solidno stvarcica za mesec dana samo za bebu da se uzmu bas super,meni je i ovo ok sad za drugo nego do sad su uplacivali za tri meseca sad ne znam da li se racunao taj od kad se rodila jer sam ja pare podigla krajem maja koliko se secam tri rate.sad nisam proveravala leto je ne verujem mozda tek krajem avgusta uplate opet.znaci neuplacuju po jednu nego mi je tad leglo tri da li ce kasnije biti mesec za mesec ne znam,mozda bi i bilo bolje pogotovo sto mi sad kasne pare za porodiljsko gradski deo user posted image i to bas kasni 4 meseca

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 766
20.7.2012 11:50:43   
Anoniman
Hvala NM , to je bas lepa cifra user posted image
cockic , prva uplata kasni i isplate retroaktivno a sada ce ti uplacivati redovno , cini mi se da sam u vestima videla isplata je sutra .

< Poruku je uredio ribizla -- 20.7.2012 12:02:03 >

(odgovor članu cockic)
  Direktna veza do poruke: 767
20.7.2012 12:09:19   
New Mom
Jeste, isplata je sutra.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 768
20.7.2012 12:24:26   
Sesilija 83
Ja prosli mesec u posti na salteru dajem licnu kartu i onaj papiric (jer ga uvek traze) a onaj decko mi kaze"gospodjo to je roditeljski dodatak za Vas a ne za dete,znaci da kupite nesto sebi a ne sve bebi..." Reko aha vazi samo ti isplatiuser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 769
20.7.2012 12:45:48   
cockic
o ribizla bilo bi superuser posted image bas mi se ovaj mesec oduzio sto se finansija tice.

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 770
16.8.2012 12:28:35   
zonka21
Da li neko zna kada je isplata u avgustu? Gde uopšte to može da se proveri?

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 771
21.8.2012 17:10:00   
nenuska12
sutra je isplata roditeljskog dodatka

(odgovor članu zonka21)
Direktna veza do poruke: 772
21.8.2012 18:07:25   
Adriana83
Roditeljski dodatak je DANAS! Ja vec podigla!

(odgovor članu nenuska12)
Direktna veza do poruke: 773
12.9.2012 12:43:25   
lampica
Kada otprilike u mesecu bude isplata roditeljskog dodatka?

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 774
12.9.2012 13:21:28   
lanajelena
Oko 20-og u mesecu user posted image

(odgovor članu lampica)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here