|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Roditeljski dodatak
16.9.2012 23:49:24   
strahinjac
Da li neko znada li je za doznake za produzenu negu deteta potrebna moja overena zdravstvena knjizica.Poslodavac mi nije uplacivao porodiljsko 11 meseci pa nemogu da mi overe knjizicu.

(odgovor članu gulivercic)
Direktna veza do poruke: 776
17.9.2012 22:57:03   
Sanchy
Pitanjce,na jednom mestu pise da je potrebna originalna detetova krstenica a na drugom dovoljna je overena kopija?Sta ste predavale od ta dva i u Zahtevu pise naziv finansijske organizacije i broj tekuceg racuna sto se ne odnosi na moju firmu i tekuci nego sam trebala da otvorim tekuci na primer u Postanskoj stedionici medjutim u postanskoj sted.su mi rekli da ja ne mogu da otvorim racun vec se on otvara po sluzbenoj duznosti kada je u pitanju roditeljski dodatak i sta sad ?Nista ne pisem na ova dva mestauser posted image .,moraju oni nesto da zakomplikuju pa to ti je...user posted image

(odgovor članu strahinjac)
Direktna veza do poruke: 777
18.9.2012 12:40:44   
Sanchy
Neko???Vecina vas je predavala za ovaj dodatak??

(odgovor članu strahinjac)
Direktna veza do poruke: 778
18.9.2012 12:44:38   
Anoniman
Ja sam imala tačan spisak gde idu originali a gde kopije izvoda, pošto mi u NS predajemo na 2 različita mesta zahteve. Ali tu ti ne mogu pomoći, jer se to razlikuje od grada do grada.
Što se tiče poštanske štedionice, to ne popunjavaš. Nije zakomplikovano nego nisu štampali nove formulare. Kada sam se porodila 2006-te, tada su žene same otvarale račune. Sa drugim detetom, 2010, Država (ili već neko) otvara račun. Kada dobiješ potvrdu (ili već kako se zove taj papir - stiže poštom), sa njim i LK dižeš pare u pošti.

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 779
18.9.2012 13:12:13   
Sanchy
Hvala Tash znaci problem je sto nisu stampali nove formulare ..svakako bih pitala u 27 marta ali ajde da se malo informisem i ovde ,stvarno mi nije bilo jasno sta da napisem kad su me iz Postanske stedionice vratili ....a sto se tice njegove krstenice imam ja i original i overenu kopiju pa cu pitati tamo samo me nervira sto su kontradiktorni ,na jednom mestu sam procitala treba original a na drugom pise original u formi overene kopije pa sam htela da vidim sta su zene predavale...ali ponecu obe pa cu videti u krajnjoj linijiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 780
18.9.2012 13:21:15   
Anoniman
Pa meni je jedino logično objašnjenje da nisu štampali nove formulare. 

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 781
18.9.2012 13:41:36   
bulka
Sanchy nista ne upisujes u te dve rubrike, novac se podize u posti uz licnu kartu. Za roditeljski dodatak predaju se original dokumenta, dakle original Izvoda iz maticne knjige rodjenih (verovatno mislis na to kad pises Krstenica), a kopije se kod nas u gradu predaju za novcanu naknadu od grada (koju, opet to vazi za nas grad, podizemo u banci, preko tekuceg racuna)...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 782
18.9.2012 20:19:44   
crazymama
sanchy i ja sam se pitala to za izvod iz mkr da li mora overena kopija, ne mora, moze originalni izvod sa hologramom, a formular sam skinula sa sajta grada.

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu bulka)
Direktna veza do poruke: 783
18.9.2012 22:32:51   
Anck Su Nmaun
Da li je neko probao da podigne roditeljski u posti bez licne karte? na vozacku, pasos il slicno....?
Ja sam moju izgubila user posted image

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 784
18.9.2012 22:46:43   
minavb
Pa iyvadi drugu licnu.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 785
19.9.2012 21:41:35   
*milica*
Jel zna neka mama kad je isplata decijeg i roditeljskog dodatka?user posted image

Stefan i Sofija NASA SRCA DVA NAJDRAZA!!!!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 786
19.9.2012 23:12:39   
Jecky
Isplata decijeg je u petak 21. septembra, a za roditeljski jos nista nije javljenouser posted image Bas bzvz, meni treba sad da bude uplaceno prvi put....nikako da docekam

..To nisam ja, to je moja shauma..

(odgovor članu *milica*)
Direktna veza do poruke: 787
20.9.2012 8:01:23   
Anck Su Nmaun
Pa roditeljski je uvek bio od 20-og u mesecu, proveri, ja mozda odem danas...

(odgovor članu Jecky)
Direktna veza do poruke: 788
20.9.2012 10:41:48   
New Mom
Možda u subotu (22.og), ali verovatnije da će biti od nedelje.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 789
20.9.2012 13:01:22   
*milica*
u medjuvremenu sam saznala.... hvala za info za deciji, a roditeljski je u subotu, 22.09.user posted image user posted image user posted image

Stefan i Sofija NASA SRCA DVA NAJDRAZA!!!!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 790
26.9.2012 23:54:16   
Anoniman
za koji mesec je sada legao roditeljski?

(odgovor članu *milica*)
  Direktna veza do poruke: 791
27.9.2012 9:46:26   
Anoniman
hm , vidis ne znam za koji , jel oni ne uplacuju za tekuci mesec ? Ako uplacuju za prosli , to znaci da imam i ovaj mesec novcice ? Petra je napunila u avgustu dve godine user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 792
27.9.2012 9:50:35   
Anck Su Nmaun
A za Martu?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 793
27.9.2012 9:52:02   
Anoniman
Predala sam tek , bice sledeceg meseca prva uplata user posted image

Direktna veza do poruke: 794
27.9.2012 9:53:13   
Anoniman
mislim da nije tekuci mesec, da kasne 2 ili 3 meseca

Direktna veza do poruke: 795
27.9.2012 9:55:12   
Anoniman
bas cu da svratim danas da vidim , mislila sam da prva uplata pokrije i mesec rodjenja i sledeci

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 796
27.9.2012 11:25:12   
jovana13
ribizla, i meni je sestra rekla tako taj prvi mesec je primila duplo, tj i za mesec kad se rodio mali. A jel ima neka iz krusevca koja prima naknadu za nezaposljene porodilje,da li oni kasne sa isplatom?

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 797
27.9.2012 11:53:21   
New Mom

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

za koji mesec je sada legao roditeljski?

Za avgust.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 798
27.9.2012 18:42:33   
marince1
JA sam dobila resenje da mi je odobren roditeljski.Dunja je rodjena 23.08. to verovatno znaci da mi sad nemo da primimo nista

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 799
27.9.2012 19:27:43   
sneza24
Marince ja sam se porodila 28.07. a papire sam predala u roku od mesec dana od porodjaja.Resenje sam dobila pocetkom septembra juce je mm bio da vidi jel ima uplata ali mi je leglo na racun samo 10 000 din to je valjda od opstine.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here