Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.4.2020 8:43:50
|
|
|
|
flamingos
|
Super Pari,vežbaš.Na Rts dok deca prate nastavu,pokazuju vežbe,u sklopu fizičkog.😀
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.4.2020 8:44:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ja sam u pon pocela 12 weeks challenge, Heather Robertson. Odlicna je. Vezbala sam od kad je poceo karantin, ali posto su ovi moji gde sam isla pocelo sa radom, nema vise online treninga Meni su super te vezbe. Samo da smislim kako da napravim mesta za vezbe.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.4.2020 11:29:49
|
|
|
|
emicaa
|
Ja par dana vjezbam pa se ulijenim i par dana ne radim nista.I tako u krug 😀Zbog duvanja stomala izgubim svaku motivaciju
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.4.2020 12:10:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Uglavnom radim svaki dan. Od ove nedelje sam pocela malo i da trcim,odem ujutru dok deca spavaju. Mada,to cu moci jos malo dok ne krenem na posao,al bolje ista nego nista.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.4.2020 12:21:28
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ja par dana vjezbam pa se ulijenim i par dana ne radim nista.I tako u krug 😀Zbog duvanja stomala izgubim svaku motivaciju Isto Emi. Juče nisam imala ni kada, radila sam od 9 ujutru do 11 uveče. Evo bole me leđa i kukovi, ne znam kako da se namestim.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.4.2020 15:17:16
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam sad odradila svoje. Ivana ti si super,stignes i trcati.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.4.2020 17:00:54
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
I ja da se upisem. Ne stizem svaki dan ali 3 puta nedeljno sigurno.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.4.2020 22:09:23
|
|
|
|
mati
|
Od svog mog vezbanja je ostao samo ovaj cas fizickog koji deca imaju. Sve se spremam i "od sutra", jadna... A ne smem to da dozvolim. I posle operacije mi je bas teako bilo da se opustim i vratim na staro. Pa ja ni deset trbusnjaka nisam mogla. Ali je bas lepo kad vidim ovu temu, kao da sam vezbala... Jooooj...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.4.2020 19:51:07
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam svoje i danas odradila.Sutra cu pauzirati.Svaki dan mi mrsko da se pokrenem ali ih na okraju odradim bez problema i bas mi godi,samo lijeno dupe 😂
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.4.2020 20:39:49
|
|
|
|
jess021
|
I ja sam se evo okupala, posle vezbanja. Bas sam precrkla. Ja se trudim 6 dana nedeljno, nije mi tesko da krenem ali uvek se negde na pola treninga pitam sta mi to treba 😝
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.4.2020 20:48:35
|
|
|
|
pari
|
I ja sam malopre vežbala...trudim se... Ali i jedem tako da od mršavljenja ništa,ali barem se osećam bolje i imam više snage
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.4.2020 21:43:54
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo za sve koji vežbaju.Mati,moja si.😀Taj čas fizičkog koji deca inaju,pridružim se i ja,toliko od mene.Dosta je.Sad ću u šetnju,lepo vreme,valjda se sve stabilizuje.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.4.2020 21:58:33
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
I ja odradila za danas ✌ Ne vide se neki rezultati ni kod mene, ali bolje se osecam.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.5.2020 8:14:33
|
|
|
|
jess021
|
Da nisam popila kafu mogla sami trening odraditi, pa da sma mirna. Ovako ipak veceras
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.5.2020 10:15:53
|
|
|
|
branki*
|
Da se upisem da sam pocela da vezbam.. Jutros odradila nekih pola sata vezbe. Koristila sam i one trake, nije uopste naivno.bar ne meni. Crkla sam koliko nisam u formi, ali sam bar pocela, pa ce valjda da bude bolje.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.5.2020 10:23:44
|
|
|
|
pari
|
Super branki! Bravo! Ja sam u fazozu, bolje išta nego ništa
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.5.2020 10:32:33
|
|
|
|
flamingos
|
Branki,bravo za tebe.👍Naravno,i za sve koji vežbaju.❤
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.5.2020 10:35:50
|
|
|
|
emicaa
|
Branki brävo,bitno je da se natjeras i krenes 🙂
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.5.2020 12:50:25
|
|
|
|
branki*
|
Hvala,drage moje😙😙 Samo da istrajem. Jer ja mnogo mrzim da vežbam. Uopšte nisam taj tip,ni za sport,ništa. Ovako sam vredna i dinamična, ali vežbanje. .nikako.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.5.2020 12:53:44
|
|
|
|
jess021
|
Branki, samo napred. Ja ti predlažem tu Heather, odlična je.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.5.2020 12:58:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Heather je stvarno odlicna.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.5.2020 12:58:13
|
|
|
|
branki*
|
Da,jess,čitala sam da si pisala da radis po njoj.ukucaću na jutjubu baš.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.5.2020 16:15:39
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Branki, samo napred. Ja ti predlažem tu Heather, odlična je. Jess kako izdrzis uz nju,ja sam odgledala video i doslo mi da zovem hitnu 😂 Bilo mi lose i od gledanja 😂
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.5.2020 17:21:38
|
|
|
|
jess021
|
Emice, otkud znam. Ovi iz Feelgooda isto imaju tako jake treninge, pa sam nekako navikla. Eto juce kod nje nadjoh neki no jumping trening i taman mi super doslo jer sam dobila
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.5.2020 17:41:23
|
|
|
|
emicaa
|
Gdje nalazis da vidim sta ima za stomak 😂
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Secer u trudnociAdminDrage mame i trudnice POMAGAJTE! U 21, sam nedelji, jutros sam radila KKS i secer, secer je bio 6.03, ali sam nekih pola sata pre vadjenja krvi popila pola case koka kole, i kafu sa dve i po kasike secera. Da li da ponovim sutra opet ili je to o.k?Uradi opet (
67%)
Normalan je secer (
0%)
Odnesi dr pa eka vidi (
7%)
Sasavim je o.k posle toliko secera inace bi bio u granici normale (
27%)
Ukupan broj glasova: 30Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!