Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2020 10:22:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam zimus krenula na mix aerobik i znaci mi bas zbog kicme. Prosle nedelje sam krenula kuci da radim vezbe. U međuvremenu je nasa instruktorka napravila grupu na viberu i salje nam povremeno vezbice. Malo radim to sto posalje malo neke moje. U suštini,nekih pola sata dnevno radim,plus zagrevanje i istezanje. Dva,tri puta sam i skratila kad se nisam osecala dobro.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2020 11:17:23
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Svaka vam cast... Ja nista, ali bas nista. Nikako da se pokrenem 😢
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2020 11:23:23
|
|
|
|
princezica1
|
Draga radi makar istezanje. Cucnjeve takodje. I to se vodi kao vezbanje
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2020 11:37:40
|
|
|
|
jess021
|
Ja mislim da cu nastaviti kuci i kad ovo prodje. Posto sam disciplinovana nego sto sam mislila da jesam, 3000 mesecno mi dodje kao bacanje para. A uvek ima nesto online sto odgovara
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2020 11:38:04
|
|
|
|
jess021
|
*disciplinovanija
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2020 11:40:58
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Moze svasta da se nadje, sad sam isla par stranica unazad i ovde ima dosta predloga. Istezanje mi jos dodje kao najteze, odnosno najbolnije
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2020 11:45:41
|
|
|
|
princezica1
|
Draga to je samo u pocetku najbolnije
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2020 12:07:32
|
|
|
|
jess021
|
Dragice, ako mislis na istezanje nakon vezbanja, to ne sme da bude bolno, vec da prija. Da se istegnu misici koji su bili pod kontrakcijama za vreme vezbi, da se smanji upala.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2020 12:15:40
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Da, na to sam mislila... Mene to sve ubi... Nije da boli sad ne znam kako, ali boli. Verovstno zato sto bas nisam u formi. A vrlo moguce da i ne radim pravilno. Mada, kazwm, bas dugo nisam vezbala.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2020 12:29:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess,ja imam Fit pass preko muzevljevog posla. Dve hiljade dinara mesečno i mogu svaki dan da koristim odredjene teretane. Moze i masaze,bazen,klizalište i svašta nešto jos uz neku doplatu.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2020 12:31:34
|
|
|
|
flamingos
|
Evo vežbamo na času fizičkog😀
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2020 12:43:06
|
|
|
|
mati
|
Flam, i mi smo vezbali. I vi ste treci razred? Da ne bi vadila oklagije, koristili smo koplja za indijance sto sam pravila i drvene maceve. A podloga nam je one bebeca slagalica. Bas su cvrste i dobre. Ja inace odavno za trbusnjake i sklekove njih koristim Ivana ja sam totalno zab za to. A odavno mi je neko pricao, samo me mrzelo da slusam sve sta, gde, kako. Po gradovima ima...
< Poruku je uredio mati -- 7.4.2020 12:45:31 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2020 13:06:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mati,preko posla je uzeo ;) a evo drugarica u vipu ima mogućnost preko posla za 1000din mesecno... Muz je uzeo za sebe i mene. Prvi mesec je moralo tako,posle mogu na primer samo ja da uplaćujem na svoju. Kad on ima uplaćeno,vodim sina,dok sam ja na treningu sin trckara na traci i druzi se tamo 🤣 Jedan termin dnevno mozemo. I moze dete na tvoju karticu (negde traze da i ti budes tu ali su nas upoznali u teretani pa nista nije problem). U suštini,mogu i drugarici dati svoju karticu ali traze onda moju licnu...opet kažem u nasoj teretani nije problem..
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2020 13:16:14
|
|
|
|
mati
|
Kada prodje sve ovo, angazovacu se malo oko toga. Da se detaljnije upoznam...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2020 13:41:33
|
|
|
|
flamingos
|
Da,mati,treći smo razred.Evo piše Anđela domaći.Pozdrav❤
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2020 17:42:58
|
|
|
|
Duškić
|
Moze trening. Mi uvece radimo trbusnjake i cucnjeve .
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2020 20:21:47
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Kod nas nema nista tipa teretana, fitnes i slicno. Sami prepusteni sebi. Koliko je to dobro, toliko nekada i nije jer se tesko naterati. Ustvari krenem ja, ali to kratko traje.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2020 20:49:29
|
|
|
|
pari
|
Ova situacija mi je donela i nešto pozitivno...vežbam svaki dan min 20min,a obično i više i super se osećam zbog toga... Ima sad svašta online stvarno i na yt i na insta...Aplikacije nisam skidala
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2020 21:05:55
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Svaka cast pari
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2020 21:11:58
|
|
|
|
princezica1
|
Pari ja isto vezbam, ali jedem vise nego inace. Rezultati mi se bas nece videti
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.4.2020 17:00:20
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Evo ja danas uradih prvu seriju posle godina pauze Motivisale ste me, s' tim sto me ledja bole, izgleda sam usinula, nesto nisam dobro uradila. Sve mi muka bilo Ali proslo je. Nastavljam. Hvala vam zene
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.4.2020 8:00:13
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam u pon pocela 12 weeks challenge, Heather Robertson. Odlicna je. Vezbala sam od kad je poceo karantin, ali posto su ovi moji gde sam isla pocelo sa radom, nema vise online treninga
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.4.2020 8:03:58
|
|
|
|
pari
|
Preko yt? Ima neka pretplata?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.4.2020 8:11:46
|
|
|
|
jess021
|
Aha. Ne, besplatno. Sad cu ti poslati.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.4.2020 8:13:47
|
|
|
|
pari
|
Super...ja vežbam svašta nešto po malo što nađem na yt i na insta...trudim se da vežbam minimum 15 min svaki dan.. nekad uspem 30, nekad 45... Ali definitivno sam shvatila da mogu da vežbam kod kuće i da ću nastaviti tako
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Vragolina ili vragolanvragolinaKOJE IME VAM JE NAJLEPŠE?
RADOŠ (
15%)
VOJIN (
53%)
VLAJA (
5%)
VUKAN (
17%)
VUKOTA (
10%)
Ukupan broj glasova: 204Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!