lelaigor -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (26.7.2011 12:38:22)
|
Prestalo je stopalo da me boli i vraćam se na kardio! Onaj Yourself Fitness još uvek neće lepo da mi radi i izludeću...uopšte mi ne prati napredak i zapuca se na pola vežbanja. Ali vežbam i to pola makar. Radim trbušnjake, vežbe za guzu, malo tegove za ruke i počela sam juče da radim Zumbu! Inače sam se do trudnoće aktivno bavila plesom (latino-američkim i standard), ne takmičenja, ali rekreativno sa dosta nastupa. I sa društvom sa plesa išla kod jednog kubanca koji drži salsu. Ja sam rođena za Kubu i latino plesove [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], tako da mi je Zumba potaman. Nisam smršala više od onih 4kg (vidi se na tickeru), otkako smo se preselili u stan, ali nisam ništa ni dobila. Uglavnom pazim šta jedem, počastim se ponekad. Ali, najbitnije je da mi je noga ok i da mogu da skakućem. Srce me malo muči (valjda ću otići više kod tog kardiologa na test opterećenja), ali ne dam se! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|