Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.2.2020 15:13:15
|
|
|
|
pari
|
Masnice, svaka cas_t! Ana, bas sam juce slusala neki podcas_t gde je gosca bila Jillian :) Ja idem 2 puta nedeljno na balet ili jogu, a ostalo kao vezbam kod kuce, ali to kod kuce je najvise 15 min
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.2.2020 15:39:14
|
|
|
|
Duškić
|
Ja ne idem nigde? Kod kuce preskacem i to me bas nervira. Ne stizem nigde da se upisem , a u aprilu imam svadbu i bicu "bucko".
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.2.2020 18:13:54
|
|
|
|
smeško
|
Ja sam prestala sa vezbama i pravicu pauzu neko vreme. Moram prvo da resim dijastazu.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.2.2020 19:52:59
|
|
|
|
branki*
|
masnice,super ,bravo ja sam opet u minus fazi sa vezbanjem..
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.2.2020 19:55:19
|
|
|
|
Sanidej
|
Masnice, ti tako izgledas da bi trebalo da sve te zene koje si navela tebe prate. Svaka ti cas_t.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.2.2020 20:08:10
|
|
|
|
branki*
|
ja treba da skinem neke vezbe sa onim trakama,nisam ni gledala cak.nikako da se nakanim.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.2.2020 10:15:09
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Hvala zenske.💗💗💗 Mote to i bolje. Da npr. ne jedem uvece, ne vise kao svako vece ranije. Ali za 5 m vezbanja sam zadovoljna.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.2.2020 14:35:08
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Masnice, sjajno izgledas 😍 Evo i ja da se upisem.Mm vec nedeljama vezba bas neke teske kardio vezbe i sinoc mu se pridruzim. Mada ne bih smela zbog kolena, od sutra sam na fizikalnoj. Onda sam radila za stomak i guzu. I danas se osecam sjajno, imam blagu upalu misica i bas volim taj osecaj 😄
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.2.2020 14:56:19
|
|
|
|
mama Jo
|
Svaka cast Masnice, odlicno izgledas. Koliko dugo vezbas++? Iii odakle su farke?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.2.2020 16:03:54
|
|
|
|
Sanidej
|
Da li radite Plankove vezbe?
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.2.2020 16:05:35
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Hvala Sanjalice. 💗Cim resis to kreni sa vezbama, ja sam bas nekako ponosna kada zavrsimo trening.MJ vezbam od septembra zba znaci bez nekih pauza punih 5 meseci i planiram do juna tada prestajem pa da se vratim opet u septembru.Farm.su Bershkine.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.2.2020 18:52:19
|
|
|
|
mama ivane
|
Na posebnom rezimu ishrane sam danas treci dan i pocela sam da vezbam danas sam se merila 83,5 kg
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 2.3.2020 17:17:04
|
|
|
|
emicaa
|
Masnice ja ne vidim fotku... Danas sam posle 3 sedmice opet vjezbala,godilo mi je bas.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.3.2020 18:08:50
|
|
|
|
jess021
|
Ja krenula kod Feelgood-a, cak 4 treninga i to je bilo to. Sad kuci vezbam, svaki dan. Zasto vise ne mogu da nađem Jillian onaj njen 30 days challenge?? Ili six weeks... Tako nesto Nadjem uvek neki 30 min workout, ali ona mi je bila super.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.3.2020 18:40:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, ni ja nisam mogla da nađem. Imala sam negde sačuvan link ali mislim na starom laptopu, koji sam reinstalirala, tja.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.3.2020 23:17:53
|
|
|
|
degu
|
I ja sam opet pocela da vezbam, laganije vezbe, prijaju mi, nista previse zahtevno.mi ne prija.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.3.2020 23:20:17
|
|
|
|
jess021
|
Degu, kao sto sam pisala ja krenula na fitnes, posle 5 godina kad oni sipak, korona. Meni treba neki bas intenzivan trening, zbog glave najvise. A znate li kako to izgleda. Ja radim plank, a L lezi ispod mene ili mi neka od njih dve sedi na ledjima. 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 20.3.2020 6:28:58
|
|
|
|
degu
|
Kod nas, Teodora radi sa mnom a Bogdan zavisi odvpoze, ili me jase ili se provlaci ispod mene 😄😄😄
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 20.3.2020 7:26:08
|
|
|
|
branki*
|
Kod mene Boka redovno ranije vežbala sa mnom...videćemo. planiram da počnem. .sad imam vremena...makar one standardne ...jaooo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.3.2020 22:18:13
|
|
|
|
flamingos
|
Branki,mi na rts 2,u sklopu školskog programa,imamo i vežbe,tako da i vežbe radimo😁
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.4.2020 18:23:06
|
|
|
|
jess021
|
Vezba li neko? Ja svaki dan, sem nedelje. Za sad sam bas disciplinovana, nadam se da ce tako i ostati. Iskreno, najviše mi prija zbog glave, da je odmorim.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.4.2020 18:25:00
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,vežbamo,moramo da ostanemo u kondiciji.😁
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.4.2020 18:39:38
|
|
|
|
princezica1
|
Vezbe istezanja cu da pocnem da radim svakodnevno. Sa decom igram "dan i noc" i to je neka vezba
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.4.2020 18:54:00
|
|
|
|
branki*
|
Mene sramota da ulazim u ovu temu,a da ništa ne radim..uđoh da vidim ko vežba. Jaoooo.da l ću da se nakanim...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.4.2020 18:59:51
|
|
|
|
pari
|
I ja vežbam svaki dan, min 15 min, a trudim se da bude 30 svaki dan makar podelila u dva dela. Prija mi jako
|
Anketa
ZubiciVVVVKoliko dugo je Vasa beba bila nervozna pre izbijanja prvog zuba?Nije uopste bila nervozna :P (
43%)
Par nedelja (
24%)
Oko mesec dana (
6%)
Par meseci (
19%)
Predugo (vise od tri meseca) :( (
9%)
Ukupan broj glasova: 68Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!