Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.1.2020 10:59:32
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice naravno da se racuna 😂
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.1.2020 11:13:25
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Balet je odlican, i snaga i istezanje i izdrzljivost. Ja sve sto bi isla termin mu kad sam na poslu 😔 Ja bi rado na ples, ali opet... Sve je kad ja radim...
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.1.2020 13:36:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja krenem sa lazy body vezbama 😂 Onda radim butine i stomak -to mi je pod obavezno. Ali sve one za butine- za unutrasnju stranu butina, zadnju stranu i guzicu i ostale... isto i za stomak- gornji, donji, misice sa strane. Sve to po serijama. Onda ledja, mada ruke i ledja su mi ok, imam malo spojlere da zategnem. Onda se istezem. Ja bih uvela zumbu recimo. Nesto tog tipa,treba mi nesto dinamicno, gde cu da skacem do besvesti. Sta mislite sta bih mogla da upisem? (Ne sad, tamo na leto mozda, ali sta jos osim zumbe ima da je dinamicno)
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.1.2020 15:12:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mozes na prolece mama jo. Zumbu bi ti predlozila. Da se lepo iskaces.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.1.2020 21:22:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa da, i ja mislim da je zumba onako za to, skaces uz muziku, sta ces lepse Dakle, evo vec 4.dan vezbam...drzi me 😊
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.1.2020 21:24:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Mama Jo, i ja radim vežbe uz Danu deluju lako ali bogami sve me zateže
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.1.2020 8:45:17
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam juce odradila seriju uz Danu za stomak,vjezbe uz aplikaciju za noge i guzu i uz to plank(razni vrste,za sad traje 4 min.ali se povecava).Danas imam malo problema sa sjedenje.,boli guza 😂
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.1.2020 11:59:09
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Mama Jo, i ja radim vežbe uz Danu deluju lako ali bogami sve me zateže Bas to Ana. Prvo vece kad sam krenula kao super, daj jos,jos, jos... sutradan jedva ustala iz kreveta 😂 Svidja mi se bas ona.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.1.2020 12:00:01
|
|
|
|
pari
|
Eee super! I meni sviđaju njene vežbe
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.1.2020 13:08:32
|
|
|
|
emicaa
|
Ja odradila i danas.Najbolje ona radi i smije se,a ja radim i izgledam kao da ce mi svake sekunde srce stati 😂
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.1.2020 13:09:36
|
|
|
|
pari
|
Hehe,da,ona je uvek nasmejana... Ja radila 5 min. Valjda ću uspeti još u toku dana...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.1.2020 13:21:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja danas jos nisam, ali sam prepesacila 3-4 km sigurno. Planiram i danas da uradim. Kad malo udjem u kondiciju pocecimu i nesto malo teze, pari mi je vec savetovala jednu sto razvaljuje 😂 Jos samo da promenim jednu glupu naviku- prejedanje za veceru. Ceo dan tako pomalo jedem, popijem 2-3 kafe i one me zasite dovoljno da ne jedem normalan obrok, i onda za veceru ne mogu da se obuzdam. Ali pocela sam mnogo vise voca da jedem. Flasa od 1,5 rose mi stalno stoji na kuhinji i to mi je mera za dan da popijem +svaki dan popijem 2 caja najmanje. Pocela sam i da grickam bademe, orahe, malo kandiranog voca i zaista uopste nemam preteranu potrebu za slatkisima.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.1.2020 13:44:50
|
|
|
|
emicaa
|
Hocu i ja tu za razbijanje 😂
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.1.2020 13:58:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Evo je: Klik
< Poruku je uredio mama Jo -- 30.1.2020 13:59:20 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.1.2020 14:43:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Mama jo, pokušaj da ne jedeš posle 19h. Kupi chia semenke i spremaj obroke sa njima - jaja, puding... one su jako zdrave a drže te sitom. Moja vaga pokazuje pola kg manje nego prekjuče
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.1.2020 15:09:32
|
|
|
|
mama Jo
|
Vidis bas dugo nisam jela chia semenke, jedno vreme jesam i bas su mi prijale. Super si me podsetila. Moracu da uvedem to da ne jedsm posle 19h... probacu vec danas 😊
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.1.2020 15:16:02
|
|
|
|
branki*
|
ja sam danas posle skole,svratila u lidl i kupila loptu za pilates ,ai to moj sin da se zeza njome,a sebi sam uzela one trake sto se razvlace za vezbanje.jo samo da krenem da vezbam
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.1.2020 15:29:42
|
|
|
|
mama Jo
|
To ima u lidlu? Vidom da ove mnoge koriste te trake... ja jos ma gde sad to da nadjem, vec sam htela da probam da napravim od obicnog lastisa za gace
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.1.2020 15:53:38
|
|
|
|
branki*
|
danas su dobili,ja videla juce u katalogu.lopta za pilates je 800,a trake su 700 din.ima jos neki kao tocak za vezbe i steper,cini mi se i jos nesto za vezbanje..
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.1.2020 16:08:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam odavno navikla da ne večeram. Desi se da ručamo oko 3 i da više ništa ne jedem do sutra ili pojedem kokice, voće.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.1.2020 16:14:28
|
|
|
|
pari
|
Ja sam kupila te trake u Americi sad...pocecu i ja da vezbam sa tim...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.1.2020 19:19:41
|
|
|
|
mama ivane
|
Ja sam svoju ishranu korigovala , nevezbam puno ali vise se vise krecem svaksko, neveceram posle 6 h, i za 5 meseci sam smrsala 19 kg, kada sam krenula da mrsavim imala sam 100kg a sada imam 81 kg, Cilj mi je da smrsam jos 14 kg, a verujem da hocu😊💪
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.1.2020 19:30:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Mama ivane, svaka čast! To je zdravo mršavljenje, ja mislim.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.1.2020 20:30:53
|
|
|
|
branki*
|
BravO, bravo,mama ivane,samo napred do cilja!!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.2.2020 11:32:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Juce nisam nista odradila, nisam neato bila u elementu. Ali dobro, ni ne mora svaki dan Nego, znate sta sam shvatila... ima jedan deo mog tela koji me uzasno nervira, i ne znam sta da mu radim Kolena, i ta koza na kolenu tu, to mi nekako tako cudna izgleda i jako me nervira... kao da mi se tu nagomilava neka voda Dakle, mogu li da zategnem kolena nekim vezbama ?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
SEXKakav volite?misionarski (
38%)
kereći (
21%)
stojeći (
3%)
sa strane (
14%)
drugo (
23%)
Ukupan broj glasova: 210Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!