Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.5.2020 17:45:44
|
|
|
|
jess021
|
E pa ukucaj Heather Robertson abs ili plank.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.5.2020 14:18:23
|
|
|
|
jess021
|
Ako neko zeli da se rasturi od vezbanja subotom ujutro, na instagramu zapratite yugoslovenka_. Ima live treninge uto i cet u 19h, sub u 10h. Ali drzi snimak na storiju 24h. Odlicna je
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.5.2020 14:31:35
|
|
|
|
pari
|
Super,hvala! Probala sam Heather, super je,baš mi se sviđaju vežbe.Ja sam radila juče Cindy Crawford, stare vežbe...ja ih volim
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.5.2020 15:21:55
|
|
|
|
branki*
|
Ja imam takvu upalu da sam juče kod ginekologa jedva maltene digla noge gore .sve me boli .
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.5.2020 15:34:28
|
|
|
|
jess021
|
Pari, ja sam valjda malo usla u formu pa su mi neki njeni treninzi slabi, kombinujem.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.5.2020 16:10:01
|
|
|
|
Filadendronka
|
Jess, divno, podrzavam te skroz! I ja bih da vezbam, ali ne znam kad!😭😭😭 Kilaza i gradja tela su mi ok, ali fali mi vezba.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.5.2020 16:21:23
|
|
|
|
branki*
|
Ja vezbam nekad ujutru.nekada uveče. Nekad usred dana.nemam ritam . Ali,znam da neću da prihvatim savete kad mi kažu. .videces ..Posle 35-e..Sve se lepi i sve ke teže. .I sve je mlitavo..moguće da jeste i verovatno jeste.ali ,znam isto da mogu i da neću da dopustim.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.5.2020 8:47:28
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam nasla sebi vjezbe od Heather ali nikako da pocnem.Od kad me zeludac muci ne radim nista.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.5.2020 8:55:28
|
|
|
|
jess021
|
Ja imam upalu od subote. Rasturila sam se. Juce sam iskulirala, danas cu uz Heather. Kupila sam i pilates loptu
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.5.2020 11:56:00
|
|
|
|
emicaa
|
Odradih ja njene za stomak,svaki misic osjetim 😂 posle cu jos jednu turu 😂
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.5.2020 12:49:01
|
|
|
|
pari
|
Da,i meni se svidjaju njene vezbe... Ja razne neke pratim na instagramu,pa tako odradim ono sto nadjem...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.5.2020 14:00:23
|
|
|
|
jess021
|
Evo i ja završih 3 week 1 day
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.5.2020 14:30:19
|
|
|
|
pari
|
Ja ne radim po tom programu nego njene vezbe koje snima za guzu ili stomak ili noge...to mi je po 10,15 min, tako mi je lakse...pa koliko odradim... Danas planiram da krenem u neki challenge 30 dana po jedan pokret u 100 ponavljanja...za noge...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.5.2020 15:10:42
|
|
|
|
jess021
|
Ma da, ima posebno za sve grupe misica
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.5.2020 21:35:49
|
|
|
|
emicaa
|
Pari ja cu ove sedmice poceti sa tim 😂 hodacu kao pauk vjerovatno 😂
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.5.2020 7:50:25
|
|
|
|
jess021
|
Kupila sam i pilates loptu, sad samo da vezbam😉
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.5.2020 8:57:19
|
|
|
|
pari
|
Super jess! Evo ja vežbala pola sata sa Heather...posle ću još u toku dana makar 10 min
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.5.2020 11:46:13
|
|
|
|
emicaa
|
Ja odradila dvoje razlicite za stomak,ne pamtim kad sam imala ovakvu upali trbusnih misica.Nisam ni znala da ih imam jos 😂
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.5.2020 12:26:11
|
|
|
|
nikann
|
odlicno, kako je lako kad neko drugi radi.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.5.2020 22:47:10
|
|
|
|
branki*
|
Ja cu da odlepim.Muž doneo vagu.Jedino se tešim da nije tačna. 53 kg!ne pamtim kad sam imala toliko!a i ne jedem..koliko sam onda imala pre dve nedelje. .
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.5.2020 22:59:10
|
|
|
|
Filadendronka
|
Branki, za ime sveta, pa to je mala kilaza. A i mani se vage, nije to glavni pokazatelj kako izgledas. A izgledas top! ;)
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.5.2020 23:07:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki, to je super kilaza. Meni se ne sviđaju mnogo mrsave zene. Inace, i ja sam pocela da vezbam. Malo bicikla, malo set_nja, malo vezbe.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.5.2020 9:18:25
|
|
|
|
branki*
|
Da,žene, ali ja sma niska .imam 160 cm i svaki kg se vidi.na moju visinu to uopšte nije mala kilaža. Drago mi je sto sam počela da vežbam. ..ali me toliko to mrzi..Ne mogu da vam opišem. .je l vi svaki dan vežbate ili neki preskočite? VI koje vežbate kod kuće.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.5.2020 9:37:12
|
|
|
|
emicaa
|
Branki ja sam 156 visoka i imam 53 kile trenutno.Nike to uopste mnogo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.5.2020 10:22:13
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala na razmrdavanju žene, Jess tebi posebno, morao je neko da nas pokrene Juče sam radila stomak i ruke, Heather, po 10 minuta.
< Poruku je uredio dunja RR -- 13.5.2020 10:32:31 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
da li vam se svidja ime Srna? pisuljicada (
44%)
ne (
56%)
Ukupan broj glasova: 134Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!