Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.2.2017 22:46:06
|
|
|
|
branki*
|
ja trbusnjaka 25 klasicnih i onda radim nesto kao neke polutrbusnjake..ali,veceras preskacem,mnooogo me mrzi.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.2.2017 22:48:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cek samo 25? Pojacaj malo Ja ne znam.nikad.niaam brojala..mada.ja ih brzem radim nego.onaj cikica na snimku tako da ih vise odradim..al ne znam broj. Bas cu sledeci put da prebrojim.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 25.2.2017 22:49:55 >
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 26.2.2017 20:44:26
|
|
|
|
emicaa
|
Vjezbate li?Ja svoje sad odradila ali cijeli dan jedem slatkise.Danas sam ih pojela koliko nekad pojedem za cijelu sedmicu. Ja radim vjezbe uz ciku,koliko on toliko i ja.Godi mi njegov tempo.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 27.2.2017 3:02:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Aaa.cini mi se da si naj disciplinovanija od svih nas Ja nista par dana jer smo kod mojih al sutra se.vracam.na staro pa se pokrecem opet!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 27.2.2017 8:15:58
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja kad vežbam ubeležim u kalendar. To me motiviše kad mi se nekad ne radi. Pogledam koliko sam radila i onda mi se ne prekida niz. Za ove dve nedelje dva dana nisam samo radila.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 27.2.2017 8:45:04
|
|
|
|
emicaa
|
Anck znas da bih nekad radije isla kopati nego da ih odradim,ali sam cvrsto odlucila da se dovedem u red
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.2.2017 10:43:07
|
|
|
|
emicaa
|
Sinoc sam pauzirala od vjezbi,najela se slatkisa a od danas nema bijelog hljeba,tijesta,slatkisa i gaziranog.Ne vrijedi,za dvije sedmice nisam ni milimetar izgubila.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.2.2017 20:16:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
jao Emiceee... najela se slatkisa..pa kao da nista do sad nisi uradila od samih vezbi teesko da ces skinuti, moras i ishranu da korigujes. Ja sam izgubila oko 1-1,5 kg. Pojedem po nekad kocku cokolade kad imam napad, ili bananicu i to je to ali oko podneva, uvece ni slucajno!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.2.2017 20:38:15
|
|
|
|
eca89
|
Ne vrijedi, Emice i ja sam vjezbala, a jela kao luda, ne primjeti se nista! Od danas sam na hrono, ne vazem se do sledeceg utorka!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.2.2017 20:42:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Joj jako puno njih oko mene se bacilo na Hrono i bas su vidni rezultati, al ja ne mogu bas tako striktno... pa balansiram!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.2.2017 20:48:45
|
|
|
|
eca89
|
Anck ja nemam mnogo viska, a jako brzo skidam 3-4kg!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.2.2017 20:50:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ih pa ti ces to brzo onda, ja imam 7 kg viska al kad ne znam da drzim dijete.. nadam se da cu do leta bar nesto uraditi od sebe po tom pitanju! kao trudim se
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.2.2017 20:54:48
|
|
|
|
eca89
|
Ovo nije dijeta, nego nacin ishrane, mnogo je zdravo! Probaj neces biti gladna, bar ja nisam!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.2.2017 21:42:05
|
|
|
|
emicaa
|
Danas oko 3 me toliko uhvatilo da pojedem nesto sltako samo sto se nisam tresla. Uglavnom vjezbe za danas gotove.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.2.2017 21:51:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, uzmi nešto malo ako ti se bas toliko jede, samo ne preteruj. Ja ne radim vezbe, ali vodim računa koliko i kad jedem.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.2.2017 21:55:55
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana danas sam pojela jabuku,jbt kao da me hvataju krize za cigarama
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.2.2017 21:57:55
|
|
|
|
mali_mis
|
Emice, tako kad te uhvati, ti otresi malo grejpa, on je ionako poznata vockica za mrsavljenje (znam kad je mama drzala dijetu, a ja joj sve smazem, da mi je sledece jutro sve po spisku), ali ako pijes lekice, nemoj pojacava dejstvo lekova
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.2.2017 22:06:04
|
|
|
|
emicaa
|
Misu ne pijem vec mjesec dana.Hvala ti,nisam znala za to
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.2.2017 22:07:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Grejp je odlican za mrsavljenje. ja njega nisam skoro jela.Mogla bih.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.2.2017 22:10:19
|
|
|
|
emicaa
|
jel dovoljan jedan dnevno?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.2.2017 22:41:17
|
|
|
|
dijana1*
|
Zenske kako ide? Ja brljavim po malo ali do sada 2 kg u minusu. Jos mi Srdjan sinoc doneo tortu aaaaaa
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.3.2017 11:03:04
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR jel dovoljan jedan dnevno? Jeste. Mozes i da ga podelis, ako ti je puno.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.3.2017 11:20:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Misu, grejp nije slatkis Emice, ja iscedim grejp pa popijem sam ili sa iscedjenim limunom, pomorandzom... Sve što je bogato vitaminom C je dobro za mrsavljenje.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.3.2017 11:25:29
|
|
|
|
mali_mis
|
Ali kad si vec na dijeti, dobro dodje kao zamena za slatkis Mozes i kockicu crne cokolade, ali nemoj da otreses citavu tablu Mada, ako je vitamin c dobar za mrsavljenje, istog ima u feferonama.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.3.2017 12:24:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Ovo nije dijeta, nego nacin ishrane, mnogo je zdravo! Probaj neces biti gladna, bar ja nisam! Ma za mnee jeste, ja sam probala i bogami 4 dana sam bila uzasno gladna nisma mogla vise i odustala al sam skinula 1 kg. Emice, ja sam kupila crnu cokoladu, jedna kocka mi je dovoljna da me zelja prodje, jer posle jedne kocke nemam vise zelju
|
|
|
Anketa
IMEtalisDa li vam se svidja ime Isidor?DA (
15%)
NE (
85%)
Ukupan broj glasova: 171Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!