Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 20.2.2017 19:03:11
|
|
|
|
Duškić
|
E, Suzi i ja bas citam .Kako ste aktivne, svaka cast! Samo napred. Ja cekam lepse vreme , pa onda. Slatkise volim uh...ujutru i uz kaficu i kad god
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 20.2.2017 19:30:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja nista ne radim. Najgora sam od svih. Branki jel pred decom radis?
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 20.2.2017 19:32:09 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 20.2.2017 19:41:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi upravo zavrsili sa vezbama, ja zajedno sa devojkama, one me podsticu kad ne mogu
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 20.2.2017 20:16:36
|
|
|
|
emicaa
|
I ja kad radim Dora legne pored mene pa i ona mlati rukama Suzi hocemo da budemo manekenke
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 21.2.2017 7:41:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja odradim samo vezbe za stomak, a starija cera ide na plivanje pa tamo rade sve vezbe, pa me onda forsira da radimo kako se kod njih radi. meni kad je dosta ona jos hoce pa samo promeni one tete na YT koje skacu pa aktivira i mene malo
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 21.2.2017 10:10:56
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam od jutros strasno naduvena.Dodje mi batalim i vjezbe i sve
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 21.2.2017 10:39:16
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Moja deca skacu po meni, jasu me, otimaju mi tel pa ne mogu da ispratim vezbe... Radim iskljucivo dok spavaju.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 21.2.2017 13:40:27
|
|
|
|
emicaa
|
Odradih vjezbe,jos mi je plank ostao.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 21.2.2017 15:52:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Evo i mene za tobom Na leto da slikamo stomake da vidimo rezultate ..ko je bio vredan
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 21.2.2017 17:21:09
|
|
|
|
emicaa
|
Obavezno,tad necemo uvlacit
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 21.2.2017 17:37:50
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ja nista ne radim. Najgora sam od svih. Branki jel pred decom radis? sanjice,kako kad.ponekad,ali onda mi boka smeta,skace,sedne na mene,ja je malo zamajam,pa kao i ona radi vezbe,ali cesce radim kad sam sama,uvece kad zaspu ili dokgleda pepu prase.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 21.2.2017 22:55:18
|
|
|
|
dijana1*
|
Devojke samo napred Ja sam na hrono od proslog ponedeljka i plus aerobik. Svidja mi se sto svaki trening radimo drugacije. Vec lakse sve radim i mnogo se bolje osecam
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.2.2017 16:57:52
|
|
|
|
emicaa
|
gotove vjezbe,sad se izmjerih i dalje stojim na 75 cm,sad sam se vratila unazad pa vidjeh da sam i u oktobru kad sam ih prvi put pocela radit kukala posle sedmicu da stojim na istom.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.2.2017 20:50:04
|
|
|
|
branki*
|
ja sam dobila i naravno mnogo me mrzi da radim...mozda preskocim veceras..ako preskocim veceras,sutra ne smem nikako,ne dajte mi!emice,sad stagnira,telo ti je u soku,sad ce i centimetri!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.2.2017 20:57:06
|
|
|
|
Maraj
|
Branki nikako. Kakve veze ima sto si dobila. Odradi bar 5 min bices zadovoljnija kad ih odradis. Ovako ces samo da prekorevas sebe. ja upravo odradih vezbe za stomak i plank. Danas mi je 4.dan planka sto znaci da sutra prelazim na 40 sekundi
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.2.2017 20:59:10
|
|
|
|
branki*
|
maraj,u pravu si..znam..pokusacu bar malo,makar,joooj kako me mrzi...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.2.2017 21:24:04
|
|
|
|
emicaa
|
Branki upravu je Maraj,ne preskaci.Ako preskocis veceras onda ces i sutra i tako krene. Juuu pa nisam odradila plank,moram i to.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.2.2017 9:02:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja juce preskocila, nisam stigla jer smo bas celo popodne skitali, pa sam uvece bila preumorna. Al evo zato sad se bacam na vezbe.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.2.2017 12:03:43
|
|
|
|
emicaa
|
Anck radi ih odma ujutru da ne preskaces.Ja cu svoje posle rucka i onda ne mislim vise na to. Prezivila sam plank od minute,jedva
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.2.2017 12:42:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne mogu ujutru, izmore me, pa posle mi mrsko da odem u setnju .
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.2.2017 12:46:37
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ja nista ne radim. Najgora sam od svih. Branki jel pred decom radis? Sanjice, ja sam se krila. Cim me spaze, Mita mi sedne na stomak pa i njega vucem, 0n misli da tako zajedno radimo. Ili obojica se netrte pa rade sklekove, i pnda cim odemo negde oni na ppd i hveae se sta ih mama naucila. Pomislice ljudi da ih forsiram.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.2.2017 13:19:23
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice zar nisi i ti pocela sa nama?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.2.2017 14:51:57
|
|
|
|
eca89
|
Emice i ja sam krenula, ja radim vježbe, ali i jedem kao slon ! Ništa mi se ne vidi, od poned.ću na dijetu, strašna sam!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.2.2017 15:31:24
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja danas preskacem. Mnogo sam umorna i fizicki i psihicki. Danas sam imala lud dan. Ako ne klonem uradicu uvece kad legnu. Inace i ja radim ujutru, kako dan odmice sve manje vremena imam da odradim i umornija sam.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.2.2017 15:33:19
|
|
|
|
emicaa
|
Eco pa i ja jedem normalno,smanjila sam slatkise ali ostalo ne.Mada ja svekedno ne jedem pino
|
Anketa
da li solite hranu bebama/decinenja22koliko, kad, da li uopšte?ne (
22%)
da (
18%)
vrlo malo (
28%)
počela sam/ću od godinu dana (
29%)
počela sam/ću posle druge godine (
3%)
Ukupan broj glasova: 145Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!