Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2017 12:42:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mene ove nedelje poremetise gosti. Meni se priblizava post. I vezbice bicu kao bombona.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2017 12:46:11
|
|
|
|
branki*
|
i ja cu da se slikam,pa da uporedim. ma,ima da budemo kao za olimpijadu!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2017 15:51:06
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
IZVORNA PORUKA: branki RR ma,ima da budemo kao za olimpijadu! Daaa, bas se radujem! Malo se smorim kad pomislim da ove godine verovatno necemo na more, to bi mi bila jos veca motivacija.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2017 16:42:08
|
|
|
|
emicaa
|
I ja odradih za danas. Ali jos ne vidim rezultate,mada i prosli put je trajalo oko dvije sedmice najmanje dok se poceo stomak smanjivti.Danas opet pocinjem i sa cajem za detoksikaciju a kolu ne pijem od kad radim vjezbe
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2017 17:57:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mene ova vezba ubi, ruke ne osetim, moracu da prekinem. Juce nisam mogla da setam tj. da guram kolica koliko su me bolele ruke. Danas isto. Ja sam opet pocela sa vezbama a i sa Hrono ishranom, mislim neka vrsta Hrono, jer neke stvari mi ne odgovaraju. Nadam se da ce biti nekih rezultata sad...
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2017 19:06:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sa vezbama mora da se prestane sa gaziranim, hlebom i slatkisima.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2017 19:38:27
|
|
|
|
emicaa
|
Slatkise sam smanjila skroz,za sad se ne mogu rijesim energetskih napitaka,jace je od mene.Sto je nekom kafa oni su meni Anck koje vjezbe radis,Jilien?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2017 21:14:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I meni je Emice problem gazirano, ali ga pijem samo kad mm kupi.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.2.2017 11:58:32
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjivce mi uvijek kupujemo na karton,karton kole,karton energetskih i onda volimo navece posle vecere popiti.Ili kad se vratimo iz setnje,cigara i energetski mi gode kao ludom samara Ako u naredne dvije sedmice ne krenu cm dole radicu ih dva puta dnevno
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.2.2017 12:21:20
|
|
|
|
branki*
|
vezbe odradih jutros! gazirano volim,ali sad ne pijem,kad mi se pije ,pijem kiselu vodu.i dobro ste me podsetile da aktiviram i pijenje vode,jer je uopste ne pijem.inace ,danas je tacno nedelju dana vezbanja i dijetalnog menija
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.2.2017 14:27:14
|
|
|
|
Maraj
|
Meni su slatkisi problem. Kao narkoman sam luda za cokoladom
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.2.2017 15:19:31
|
|
|
|
emicaa
|
Jel nam danas svima sedam dana,ja nesto pojma nemam kad sam pocela
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.2.2017 16:34:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Sa vezbama mora da se prestane sa gaziranim, hlebom i slatkisima. Sve zam izbacila, 4-5 dana nisam okusila, ako izuzmemo kakao pahuljice koje su deca doruckovala a ja pojela malo, nisam odolela... vuklo me da probam malo Inace bas sam povela racuna o ishrani, po prvi put u zivotu! IZVORNA PORUKA: emicaa RR Anck koje vjezbe radis,Jilien? Ma ja one sto sam postavila par str unazad, uglavnom u vezi stomaka i butina, to mi je kriticna zona, ostalo cu sve lako, nemma ja puno da skinem 7-8 kila do savrsenstva
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 19.2.2017 16:35:34 >
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.2.2017 16:35:57
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Pocele smo sa vezbanjem u ponedeljak. Ja ishranu nisam nista menjala, posto bih samo da se zategnem.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.2.2017 16:40:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam fino nabacila sedeci kuci i nista ne radeci i od kad sam se porodila finih 6 kila
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.2.2017 17:01:15
|
|
|
|
emicaa
|
Odradih vjezbe,na plank-u sam na 45 sekundi prvi dan,jos sutra i onda minut.Ima da riknem Nego nisam mogla da odolim i uzemem da se izmjerim,jednom sam izmjerila 72 a drugi put 75 cm Ako je ovo drugo tacno to je onda cent vise nego proslo mjerenje
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.2.2017 17:25:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam na 30, sutra na 40
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 20.2.2017 14:58:41
|
|
|
|
emicaa
|
Odradih vjezbe,jos da popijem detox caj i to je to za danas.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 20.2.2017 15:30:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Emice jel radis samo vezbe ili si i ishranu dovela u red?
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 20.2.2017 15:32:41
|
|
|
|
emicaa
|
Samo vjezbe i smanjila sam sa slatkisima i kolacima
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 20.2.2017 15:51:20
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Odradih vjezbe,na plank-u sam na 45 sekundi prvi dan,jos sutra i onda minut.Ima da riknem Nego nisam mogla da odolim i uzemem da se izmjerim,jednom sam izmjerila 72 a drugi put 75 cm Ako je ovo drugo tacno to je onda cent vise nego proslo mjerenje Emmice kako ti je ovo uspelo...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 20.2.2017 16:15:16
|
|
|
|
Maraj
|
Emice zavisi sta si jela. Mozda si pojela nesto sto nadima. Inace krenule smo.u prosli ponedeljak. Punih nedelju dana prodje. Ja sam sinoc i plank ubacila
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 20.2.2017 16:34:00
|
|
|
|
emicaa
|
Mati pojma nemam Maraj ma on se stalno duva,posle svakog jela pomalo.I to jedan od problema kod mene.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 20.2.2017 17:52:16
|
|
|
|
suzi kju
|
Ju Ju ala ste se pomamile s tim vežbama, zavidim vam Ja počela pre nekoliko dana da radim trbusnjake. Odoh da procesljam temu i ukradem vam neku ideju.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 20.2.2017 18:40:02
|
|
|
|
branki*
|
ja odradila malopre!oko pola sata otprilike mi traje.jos cu da uvedem i plank,nisam to radila.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Kašice za bebeargusDa li kupujete gotove kašice ili spremate same.Gotove kašice (
31%)
Spremam sama (
26%)
I jedno i drugo (
44%)
Ukupan broj glasova: 377Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!