Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.2.2017 12:13:03
|
|
|
|
Maraj
|
Di meni su kg i ok. Samo da ne dodajem vise. Al da se zategnem Vezbe treci dan odradjene. Stomak ubija. Posebno gornji stomak , ispod grudi. Malo mi se i vrti u glavi od trbusnjaka....
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.2.2017 14:02:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Evo da kazem da sam pocela da vezbam , danas sam sa decom vozila rolere dobrioh sat vremena. One na bicikla mama za njima. Skin ula sma garant 50 gr Razmisljala sam o Hrono ali ne mogu, previse je to promena za mene, po ceo dan kuvam dva rucka, dorucak, veceru i jos sebi posebno ne mogu... Valjda ce sad sa lepsim vremenom ici lakse.Vise cemo se aktivirati.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.2.2017 16:29:42
|
|
|
|
emicaa
|
i ja odradih vjezbe.Danas sam se vagala na poslu i imam 47 kila,to je kilo manje nego prije mjesec dana.Idem sutra do svoje dr pa cu pitati da se izvazem i kod nje ako ova vaga nije dobra
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.2.2017 17:50:53
|
|
|
|
Maraj
|
U emice ti si onda bas sitna. 47kg imas jel se zatezes il jos mrsavis?
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.2.2017 19:17:41
|
|
|
|
emicaa
|
Maraj skidam stomak,zato radim samo one trbusnjake i plank da se zategnem.Problem je sto ja kad smrsam i dalje imam stomak.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.2.2017 20:16:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao Emice bas si onda mrvasta Ja sam se danas posle rolera jos fino nasetala dobra 4 sata, i bas mi je prijalo. A sutra pocinjem opet trbusnjake!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.2.2017 20:27:42
|
|
|
|
emicaa
|
Ma joj Anck i previse,moja idealna kilaza je 50 ali nikako da je vratim. Sta ljeto radi od nas,sve se bacamo na vjezbe
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.2.2017 20:33:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa jeste , da znas.. mene mm tera da idemo na bazene ali ja kazem ovakva ni luda Bar da me krene u minus malo, osecma se kao orman
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.2.2017 20:35:04
|
|
|
|
Maraj
|
Emice i leto i posao. Ja pocinjem da radim za mesec i po. Isteklo porodiljsko..... udjem ja i u farmerice al mi se stomak ocrtava na uzim majicama
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.2.2017 20:40:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja da pocinjem da radim ne bih se brinula. Posle porodjaja sa H sam isto ovako otilsla u + i cim sam pocela da radim sve otislo, niakd bolju liniju nisam imala nego pretproslo leto. Ovako samo kuca, i ako izadjem to je autom, jedva nesto kolicima prosetam al to je smesno. Isamo se lepi...kad nigde ne trosim.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 16.2.2017 10:17:50
|
|
|
|
branki*
|
juce mi bio treci dan,danas 4.bas sam zadovoljna sto istrajavamo.jeste da me i dalje mnogo mrzi da radim vezbe,ali bitno da ne odustajem!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 16.2.2017 11:10:52
|
|
|
|
emicaa
|
Branki ja radim preko dana jer se navece ulijenim i preskocim ih.
< Poruku je uredio emicaa RR -- 16.2.2017 15:33:52 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 16.2.2017 15:34:47
|
|
|
|
emicaa
|
Gotovo za danas,uspjela sam uraditi 20 iz zadnje serije.Uhodavam se polako ali mi cudno da me ne bole misici
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 16.2.2017 17:05:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uh ja danas probala onu vezbu sto je Voci sherovaa na profil, kao trbusnjaci ali samo ne radis sklek. Nije ni malo lako. I svaki dan se po malo produzava vreme izdrzljivosti. za mesec dana treba biti u stanju da izdrzis 4 minura. Ja jedva izdrzala 20 sekundi
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 16.2.2017 17:20:33
|
|
|
|
emicaa
|
Anck i ja ih radim,danas mi je bio zadnji dan na 30 sekundi,od sutra idem na 40 ima da crknem
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 16.2.2017 20:55:38
|
|
|
|
branki*
|
upravo odradila
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 16.2.2017 22:21:43
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Koja je to vežba Anck? Daj link.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 16.2.2017 22:54:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne mogu ne radi mi link kad kliknem Ali polozaj kao da radis sklekove s tim da se nadlaktis i telo mora linijski da ti bude ravno nema opustanja, i onda 28 dana sa produzavanjem vremena, pocinje se sa 20 sekundi, dva tri dana pa povecava. Ja mislim ma bzvz kad sam probala jeedva izdrzala
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2017 9:34:43
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Aha, pa to je plank. Ja radim po minut.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2017 11:42:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E jeste, bravo! Ja danas 30 sekundi jeedvaaaa
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2017 11:44:55
|
|
|
|
branki*
|
ajmo,zene ja se juce uspavala i nisam odradila,ali sam zato jutros u pola sedam odradila vezbe,to je za sinoc,a veceras cu opet za danas nema odustajanja!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2017 12:05:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja ovih dana ne stizem da vezbam. A moji su tu. Tako da opet pocinjem od ponedeljka.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2017 12:26:07
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
I meni je tata tu, jedva ugrabih malo vremena da odradim. Ako ne uradim popodne dok deca spavaju, uvece nema sanse da odradim. Dok spremim stvari za sutra, okupam decu, vecera, sudovi.../-
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2017 12:29:25
|
|
|
|
branki*
|
ajde,vezbacice,sanjalice,sanjice,nema odustajanja!ja sam vec utripovala da mi se vidi pomalo to sto vezbam i onda tek zamislim kako li ce tek da se vidi kad budem vezbala mesec dana
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2017 12:38:32
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Branki, dobra si Ja sebi pricam zamisli kako ce biti ako vezbas 4-5 meseci. I slikala sam se pre par dana, pa kad prodju 4-5m ja cu postaviti sliku pre i posle, ako istrajem
|
Anketa
Ko me nerviraargusKo vam se najviše meša i daje savete od kada ste dobili bebu. Anketa važi i za one koje čekaju bebu, ko vas najviše nervira.Svekrva (
42%)
Jetrva (
4%)
Zaova (
6%)
Moja mama (
6%)
Moj muž (
5%)
Niko (
37%)
Ukupan broj glasova: 259Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!