Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.2.2017 21:04:25
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja odradila za stomak, guzu, ruke i plank. G radio sa mnom. Lepo smo se zabavili.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.2.2017 21:20:59
|
|
|
|
Maraj
|
Emice migla bi i ja plank. Videcu ujutru kako ce to izgledati. Ujutru se merim u struku
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.2.2017 21:21:21
|
|
|
|
emicaa
|
sanjice izmjeri se i ti,da mozes poredit posle kako napredujes.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.2.2017 21:23:07
|
|
|
|
dunja RR
|
I meni. I najzabavnija je, taman koliko treba za ozbiljno vežbanje. I najviše motiviše. Vežbala sam stvarno sve i svašta, ali samo posle Jilian možeš majicu da iscediš, a traje samo 20-30 minuta, zavisi koji nivo. IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ja krecem od Jillien. Ona mi je najbolja.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.2.2017 21:28:28
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam probala Jilien ali ne mogu,previse mi je.Nekako me strah zbog bruha da se ne vrati.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.2.2017 21:34:17
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Evo da se uposem za dana. Upravo uradih prvih 8 min vezbi. Al ne tih Renatinih. One szo je dunja postavljala - za stomak. Malo sam zabusavala tj nisam izdrzala celu vezbi. Mpzda 6 minuta sam aktivno radila vezbe za stomak. Covece bas sam zakrzljala... Meni su recimo ove vežbe sada lagane, zato što ih baš dugo i redovno radim, i valjda sam postala imuna na njih. Malo su mi, iako imam preko 10kg viška. Ja recimo dodajem kod njih, tipa, sve ono pto se radi 30 puta, ja uradim 40, 50 nekada i 60. IZVORNA PORUKA: emicaa RR Maraj ja zadnje ne mogu odraditi,uklijesti me u ledjima.Mogu kad se uhodam ali ovako na pocetku ne. Kada sam počela ove vežbe pre par godina, nisam onu poslednju vežbu nikako mogla da uradim, nije bilo šanse, toliko mi je bila teška, ma ni 2 puta nisam mogla A sada laganini svih 30 pa i više, forma je čudo.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.2.2017 21:37:13
|
|
|
|
Maraj
|
Super dunja. Valjda cemo i mi tako. Ja ne mogu da verujem koliko su mi misici atrofirali. Nista ne mogu da odradim. Sve vezbe su mi teske. inace nemam visak sad u kg. Samo stomak , donji , koji se opustio da ne kazem porastao. Ocrtava mi se preko majice
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.2.2017 21:40:34
|
|
|
|
emicaa
|
jao ja mrzim onu zadnju iz trece serije,cini mi se kao da ce mi misici popucati
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.2.2017 21:42:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni je ona zadnja iz 4. serije bila užas , to je ta što nisam ni makac mogla, a sada mi je ok.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.2.2017 21:58:39
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ja krecem od Jillien. Ona mi je najbolja. i meni isto!nju sam i ranije radila, ubacim nekad jos nesto sto znam..
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.2.2017 0:11:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja odradih Shred: Level 1 od Jilian, u stvari pola, crkoh. Kolena ne mogu da izdrže, moraću postepeno da pojačavam. Možda i nisam trebala od shreda da krenem
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.2.2017 7:34:20
|
|
|
|
Maraj
|
Evo mene sa merama od jutros obim struka 74cm Ali meni je problem stomak , pa sam ga izmerila preko pupka , obim stomaka 96cm
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.2.2017 7:37:27
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ni ja ne mogu da odradim onu poslednju vezbu od onih 8 min za stomak. A kad se setim kako sam pre vezbala... nista od misica na stomaku nije ostalo.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.2.2017 10:28:09
|
|
|
|
emicaa
|
maraj i ja mjerim preko pupka i mjerim navece,jer ujutru mi nije toliko strasan,ili se to meni cini .Navece kao lopta Odradih vjezbe,oboje.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.2.2017 10:40:09
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Svaka cast emice. Ja cu kad decu uspavam.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.2.2017 10:48:11
|
|
|
|
mati
|
Ajmo...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.2.2017 21:09:26
|
|
|
|
branki*
|
drugi dan odradjen!joe puno ima da se radi..vec imamm blagu upalu.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.2.2017 21:28:20
|
|
|
|
emicaa
|
Branki samo ne odustaj,brljaj ali ne odustaj
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.2.2017 22:20:21
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam isto danas odradila. Al manje nego juce kad sam legla da odradim trbusnjake , stomak me zateze. Upala vec krenula. Tako da sam jedva oradila. A trticnu kost sam nazuljala od jucerasnjih vezbi , pa me i ona boli.... uzas...ko baba neka... stavljate li vi neku prostirku? Lezite li na necemu kad radite vezbe za stomak? Ja samo na tepih i ubi me sad trticna kost
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.2.2017 22:40:43
|
|
|
|
dunja RR
|
I ja na tepih. Mene butine otkidaju, znate kako sedam, bacim se na fotelju
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.2.2017 22:45:09
|
|
|
|
eca89
|
Ja imam vise upalu vratnih, nego trbusnih misica !
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.2.2017 6:26:27
|
|
|
|
branki*
|
i mene boli kicma od tvrede podloge,stavlajcu cebe na tepih,maraj,stavi i ti. ne odustajem ,emice,moram necu da se stidim ovde pred vama imam upalu.ali,logicno je,koliko dugo nisam vezbala.ocekivala sam.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.2.2017 9:21:54
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
I ja imam upalu. Malo me noge bole i misici vrata. Stomak nista. Meni ti misici kao da su odumreli.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.2.2017 11:16:42
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja odradilaa vezbe za danas. Trbusjaci me bole samo dok radim, ali ovako ne. Ko za koliko ce im trebati da se zategnu.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.2.2017 11:23:51
|
|
|
|
dijana1*
|
Da se prijavim Ja sam krenula na aerobik. Ponedeljak, sreda i petak od 18-19h. U pon. bio prvi trening i na hrono ishrani sam. Dosla samdo 64 kg a to mi je stvarno mnogo. Cilj 57 kg. Ruzno vreme me je ubilo. Slabo sam izlazila iz kuce i imam osecaj da me je i fizicki i psihicki dotuklo.
|
Anketa
Musko imebonitaKoje vam se ime svidja :)Damian (
35%)
Mihel (
12%)
Leon (
53%)
Ukupan broj glasova: 218Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!