Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.2.2017 6:55:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutros stanem na vagu, zima mi je donela +1kg! Vezbe za sada necu raditi, ali cu povesti računa o ishrani.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.2.2017 7:42:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I kod mene je tako, ja sve u plus mesto u minus Kad bi se od kukanja mrsavilo bila bih prva a nista da preduzmem! Cekam prolece, imam novu ideju za rekreaciju
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.2.2017 8:17:52
|
|
|
|
branki*
|
i ja kao cekam prolece,da vezbam,u junu idemo na more,a planiram da se zategnem do tad.kad se setim kako sam bila cvrsta nekad,a sad kao puding
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2017 19:30:50
|
|
|
|
emicaa
|
po ko zna koji put pocela sam sa vjezbama,ovaj put cu napraviti alarm da me svako vece podsjeti da odradim.Ruka nek otpada,briga me.Ima da radim i dalje E sad imam i razlog za to,kaze mi danas Dora mama koliki ti je stomak,ti imas bebu
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2017 21:56:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja sam se zainatila da od ponedeljka krecem. Emice, podsecaj me.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2017 21:58:04
|
|
|
|
branki*
|
je ls tvarno krecete od ponedeljka?obe?sanjice,tebi ubrzo krece i post,hoces i sa ishranom da se korigujes?jao,da li da i ja krenem onda sa vama,pa da se bodrimo..
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2017 22:00:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki, ja kad sebi zacrtam uvek bude. Ajde kreni ti. Ja cu kao i prosli put da krenem sa onim vezbama sto je radila Trca. Barem da izguram dve nedelje.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2017 22:00:34
|
|
|
|
eca89
|
Mogla sam i ja, katastrofa sam ! Emice je li radis samo onih 8min. trbusnjake, sta radite?
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2017 22:02:43
|
|
|
|
branki*
|
i ja cu da radim te vezbe od jillian anders,one od pre,njih sam i ranije,to su te koje je i trca radila.uh,kako li cu da se nakanim..ma,ja bih da krenem ,pa da budem redovna sve do leta.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2017 22:05:43
|
|
|
|
Maraj
|
Jao i ja bi trebalo da se aktiviram. Trebalo bi stomak da zategnem od carskog reza.... Za mesec i neato se vracam na posao. Ima da kukam da nemam sta da obucem tj da mi se stomak ocrtava. Ok su mi oni dunjini trbusnjaci od 8 minuta al nikako da se nakanim da krenem. Cesto se setim i trce . Kako je ona zena istrajna bila. Sta li je sa njom sad kad je krenula da radi tj sa kilama
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2017 22:06:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Upravo te Branki. Krecemo od ponedeljka, pa sta bude. Meni ce i post, pa cu da korigujem ishranu. Trca je radila i bas je napredovala.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 11.2.2017 22:07:33 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2017 22:08:42
|
|
|
|
branki*
|
uhhhh!ja vec kukam ,a ni pocela nisam ajde,zenske,krecemo onda od ponedeljka,vazi,sanjica,emica,eca,maraj i ja,hocemo?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2017 22:09:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja cim decu posaljem u vrtic startujem. Posle brzinski spremanje za casove.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2017 22:12:42
|
|
|
|
Maraj
|
Branki , onda , casna pionirska , od ponedeljka krecemo nikad nisam verovala da cu imati stomak.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2017 22:15:06
|
|
|
|
branki*
|
ajde,i ja dajem casnu pionirsku krecemo!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2017 22:22:36
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam vec veceras pocela,i dalje samo one vjetbe za trbusnjake jer samo je stomak problem.Nema preskakanja i brljanja,bodrimo jedna drugu Trca ne radi vise vjezbe jer ne stize ali je skinula visak
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2017 22:28:03
|
|
|
|
eca89
|
Vazi, ja cu raditi po danu kad mi A., zaspi jer je sad necu u vrtic! Mene zezaju slatkisi i bijeli hljeb ! Sanjice, ako mislis na Jillian, ja sam radila super su vjezbe!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2017 22:29:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Eco na nju mislim. Radila sam jedno dve nedelje i odustala. Deca su se razbolela i posle sam batalila.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2017 22:43:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo i ja ću. Planirala sam svakako, ali biće zanimljivije sa vama :) U ponedekjak ujutru planiram da uradim neke analize, pa posle toga da krenem sa Jilian, jer su njene vežbe teške, i možda bi uticale na analize hormona, pa ne bi bila prava slika. Zato ću prvo nalaze pa Jilian. Inače radim svako veče one trbušnjake od 8 minuta, ali džabe kada jedem, ne primeti se ništa, jedino što se osećam bolje, pa ipak ima nekog smisla. IZVORNA PORUKA: branki RR uhhhh!ja vec kukam ,a ni pocela nisam ajde,zenske,krecemo onda od ponedeljka,vazi,sanjica,emica,eca,maraj i ja,hocemo?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.2.2017 8:34:06
|
|
|
|
branki*
|
znaci sanjica,emica,eca,dunja,maraj i ja,to je ta ekipa
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.2.2017 8:35:25
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam kreten 3 meseca nakon carskog krenula sa Julian. Nisam mogla da izdrzim. Mozda sam nedelju dana radila pa sam prestala.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.2.2017 11:51:00
|
|
|
|
emicaa
|
Ja cu odraditi danas cim sremim rucak
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.2.2017 11:58:47
|
|
|
|
mati
|
Blago vama, ja sam vezbala do pred op, to mi je i za posao. A sad kako cu... Ja se i sad izdizem uz pomoc ruku, ne opterecujem misice. Jos uvek me strah. Mada sve je sveze siveno, meni je ceo trbusni zid rekonstruisan.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.2.2017 16:36:13
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam gotova za danas Mati jel smijes ikako posle vjezbati,sta su ti rekli doktori?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.2.2017 16:46:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi zenske sutra cemо ovako
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 12.2.2017 16:54:54 >
|
Anketa
Kašice za bebeargusDa li kupujete gotove kašice ili spremate same.Gotove kašice (
31%)
Spremam sama (
26%)
I jedno i drugo (
44%)
Ukupan broj glasova: 377Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!