Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.12.2016 17:47:29
|
|
|
|
emicaa
|
Ajte ajte da na ljeto ne uvlacimo stomake
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.12.2016 18:57:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hjoooj jedva cekam taj dan
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.12.2016 19:25:04
|
|
|
|
emicaa
|
Anck ja sam rekla ako ne skinem stomak do ljeta na plazi/bezenu cu glumit trudnicu
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.12.2016 14:23:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Upravo zavrsila vezbice. Danas sam uradila do kraja, jedino sam malo zabusavala na dve vezbe gde me vrat urnisao od bola. Inace, kako sam krenula da ih radim, stomak boli, juce nije
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.12.2016 10:35:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, ne mogu da se nakasljem ni kinem kao čovek Koliko si često radila vezbe?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.12.2016 10:39:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nema tu koliko cesto, svaki dan draga E i mene onda zadnja il predzadnja ne znam tacno ubi da su visoko noge , al ja je drugacije radim. iNace i mene vrat zaboli Ali ja posle odradim i za guzu one vezbe.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 7.12.2016 10:40:13 >
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.12.2016 20:39:12
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Emice, ne mogu da se nakasljem ni kinem kao čovek Koliko si često radila vezbe? Svaki dan mila moja,mozes i dva puta dnevno,nece skodit.Ja opet veceras pocinjem
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.12.2016 20:53:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, ne mogu ja dva puta dnevno. Uvece ne znam kako se zovem, a ne jos i vezbe da radim. I ja sam danas pocela sa vezbama za pozadinu.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.12.2016 20:58:33
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Anck ja sam rekla ako ne skinem stomak do ljeta na plazi/bezenu cu glumit trudnicu Haha,ovo sam i ja kao radila jednom
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.12.2016 21:07:53
|
|
|
|
mama krava
|
Ja se vratla sa treninga... crkla sam 😊
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.12.2016 21:17:47
|
|
|
|
emicaa
|
Branki zezas joj koja si ti kraljica
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.12.2016 21:24:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mama kravo sta treniras?
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.12.2016 22:02:02
|
|
|
|
mama krava
|
Treniram sta stignem... Imam teretanu pored zgrade i uplatim mesec dana i mogu svakog dana da idem na one grupne treninge... Pa idem kako kad imam vremena...nekad na power yogu, neki TAG od pola sata za stomak i lebja, a nekad na pilates.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.12.2016 21:50:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uh poslednje dve nedelje nista. Pred mens i sad posle... zabusavam
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.12.2016 21:51:46
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja zabusavam vec dva meseca. Bas mi je krivo sto ne vezbam. Nije da ne mogu da odvojim 20min dnevno nego nemam volje.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.12.2016 21:54:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
ja krenem i bas mi ide, i onda mi naidje neki los dan i cvrc.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.12.2016 22:19:37
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Ja zabusavam vec dva meseca. Bas mi je krivo sto ne vezbam. Nije da ne mogu da odvojim 20min dnevno nego nemam volje. Ja zabusavam cetiri .
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 24.12.2016 16:30:32
|
|
|
|
emicaa
|
i ja zabusavam od kad me ruka pocela zezati.Misam mogla,nategnem je i onda zaboli jos vise.Taman ruka prestala dobila gripu.Krajnje je vrijeme da opet pocnem
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.2.2017 17:16:55
|
|
|
|
branki*
|
devojke,vezba li koja ovih dana? ja nista.... ali..!resila sam da ovog leta budem top,kao nekad pre druge trudnoce,moram da krenem da vezbam,moram!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.2.2017 18:16:30
|
|
|
|
emicaa
|
Branki slabo,ja pocnem par dana i zaboli me opet rame pa pauziram i tako u krug.Ali vec tri mjeseca jedam za dorucak neke zitarice koje sprecavaju duvanje stomaka tako da vise nije strasan
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.2.2017 18:55:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Od kada sam urnisala koleno ja se ne usudjem nista da vezbam :( Stomak mi je grozan, u stvari uopšte se sebi ne svidjam
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.2.2017 19:13:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam toliko postala depresivna da samo jedem. Stomak mi je grozan. Tesim se sto ce usoro post, pa necu da jedem gluposti.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.2.2017 20:34:33
|
|
|
|
emicaa
|
ma ja se sebi i dalje svidjam Skinucu ga do ljeta skroz kako god znam i umijem,makar zivjela na hljebu i vodi
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.2.2017 21:17:28
|
|
|
|
branki*
|
e,isto sebi kazem i ja-kako znam i umem!a,sto me mrzi da vezbam...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.2.2017 22:29:02
|
|
|
|
emicaa
|
Ma nije problem da ih odradim,8 minuta i gotovo.Problem je stalno pocinjem i prekidam zbog ramena
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
najlepse musko ime?jabudicJakov (
17%)
Stefan (
27%)
Lazar (
28%)
Pavle (
28%)
Ukupan broj glasova: 280Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!