|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I...
3.3.2017 19:04:37   
Sanjica26 RR
Od ponedeljka opet startujem. Taman ce da mi prodje stomak. Koleginica ce mene da podseca, a ja cu nju.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1401
3.3.2017 19:51:37   
Anck Su Nmaun
Ka danas opet nista od vezbi 😲

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1402
3.3.2017 20:39:29   
Sanjalicaaa
Ja upravo radim. Zamalo da odustanem za danas, ali sam së naterala. Završila trbušnjake, sad radim za guzu. I plank posle i gotovo.
Rekla bih da se već vide rezultati.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1403
4.3.2017 8:02:16   
emicaa
Ja sam se sinoc naljutila i nisam htjela vjezbati user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1404
4.3.2017 19:35:11   
Sanjalicaaa
Ja sam danas vozila bajs 8km. Razmisljam da oslobodim sebe danas od onih vezbi. Nije to zanemarljivaa fizicka aktivnost user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1405
4.3.2017 19:42:45   
mati
Ajde ajde , nesto posustajete. Sad cu da pustim jednog golog baricu da trci ispred vas... user posted image
Da vas motivise

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

Direktna veza do poruke: 1406
4.3.2017 19:44:21   
eca89
Mati, ja sam uradilauser posted image !

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1407
4.3.2017 21:38:47   
Maraj
Ja upravo odradih za veceras. Bas me mrzelo . Covece ovaj plank je bas tezak. Sva se tresem. Jedva veceras izdrzah 90 sekundi

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1408
4.3.2017 23:00:47   
Maraj

IZVORNA PORUKA: Maraj

Evo mene sa merama od jutros
obim struka 74cm
Ali meni je problem stomak , pa sam ga izmerila preko pupka ,
obim stomaka 96cm

Nisam mogla da izdrzim pa se izmerih sada (obicno se merim ujutru zbog vecernjeg nadimanja)
Struk 73cm
Stomak 91 cm
user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1409
4.3.2017 23:17:21   
mati
user posted image eco, uz motivaciju je lakse
Maraj, super samo tako nastavi

< Poruku je uredio mati -- 4.3.2017 23:18:41 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1410
5.3.2017 21:52:28   
eca89
Da se upisem i danas sam radilauser posted image !

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1411
5.3.2017 21:54:37   
emicaa
ja moram odustati od plank-a.Dodjem do 70 sekundi i pocne mi zatezati preponske misice a to ipak ne smijem.
Odoh da radim trbusnjake user posted image
Maraj ja se stalno mjerim preko pupka,i mjerim navece.Ujutru i nemam stomak

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1412
5.3.2017 23:04:04   
Maraj
Emice ja jedva izdrzim 90 sekundi. Sutra bi trebalo 120 sekundi. Probacu al cisto sumnjam da cu moci. I ovih 90...jedva... kad odradim skroz mi dlanovi budu mokri. Pa sto li osecas preponu? Ja ne....

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1413
6.3.2017 22:41:31   
Maraj
Drage samo da vam javim da sam ja danas sva "bljak". Stomak me boli. U pms-u sam. Sva sam se nadula. Mrzi me da odradim trbusnjake...al rekoh ajd bar plank da odradim. I necete verovati (ne vwrujem ni ja sebi) , ja odradih plank 120sekundi user posted image
tako da , ne grize me savest sto sam danas preskocila trbusnjake user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1414
6.3.2017 22:58:10   
Sanjica26 RR
Svaka cast Marajuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1415
7.3.2017 6:59:48   
IvanaSK RR
Kod mene kilaza ide dole, stomak mi se smanjiouser posted image Sada sam 53,100 gr. Smanjila sam hranu, vezbe jos uvek ne radim. Mislim da cu tek kad se muz vrati sa terena. Ne bih da me opet koleno počne zezati, a sama sa decom.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 1416
7.3.2017 7:21:37   
Sanjica26 RR
Meni se stomak smanjo, ali bez vezbanja. Ono sto se sad vidi zbog cega mi je stomak (a da nije pms) mlecni proizvodi, slatkisi i gazirano. Posle posta. Samo cu mlecno za dorucak da jedem.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1417
7.3.2017 7:29:06   
Sanjalicaaa
Maraj, user posted image za plank. Ja radim jos uvek 90 min.

Sanjice, ja sam skroz izbacila mlecne proizvode, samo ponekad kad mi se bas jede pojedem kiselo mleko ili malo pavlake. Imala sam strasne bolove u stomaku od nadutpsti. Otkad sam izbacila preporodila sam se.

Direktna veza do poruke: 1418
7.3.2017 8:08:35   
Sanjica26 RR
Eto vidiš Sanjalica.
Odradio svoje vezbe.

Direktna veza do poruke: 1419
7.3.2017 8:14:31   
emicaa
Ja sam juce vjezbala ali preko volje.Nisam notivisana uopste.Dzaba vjezbam a nigdje rezultata

Direktna veza do poruke: 1420
7.3.2017 8:17:00   
Anck Su Nmaun
I ja juce odradila, i opet se bacih na laganu dijetu. Bez promene ishrane tesko da ce se videti rezultati

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1421
7.3.2017 8:20:54   
vikiveki
Ja sam ovih dana kao malo nešto počela da vežbamuser posted image ide nam proslava 8. marta...ali slabo mi se šta primetiuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 1422
7.3.2017 8:21:22   
emicaa
Ja cu ujutru zvati doktora.Nema smisla da mjenjam ishranu jer ako jos vise smrsam bicu kostur.Ne pamtim kad sam imala 47 kg.Ovako sam kao dijete iz afrike

Direktna veza do poruke: 1423
7.3.2017 9:59:55   
Sanjalicaaa
Ja juce nisam odradila vezbe. Podigla sam G naglo, a on je bas tezak i zaboli me leva prepona i krsta sa leve strane. Danas me popustilo, pa cu sad da nadoknadim.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1424
7.3.2017 10:08:10   
Sanjica26 RR
Emice, ti nemoj vise da.mrsavis. Samo da vidis sa.dr zbog cega ti je to nadutosti. Pitaj ga da li mozes da odradis analizu za ono sto sam ti rekla.

Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Kašice za bebe
argus

Da li kupujete gotove kašice ili spremate same.

Gotove kašice (31%)

Spremam sama (26%)

I jedno i drugo (44%)

Ukupan broj glasova: 377

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here