Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.3.2017 10:47:05
|
|
|
|
emicaa
|
Ecika ja bas sinoc razmisljam o tebi dal vjezbas jos Tjerem sebe da pocnem opet a nikako.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.3.2017 10:53:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi smo sad svakodnevno aktivni tako da nemam snage da odradim i vezbe...sinoc sam jedva docekal 20h ..mrtva umorna! Al skinula sam citave 3 kile Nek bude jos toliko i ja prezadovoljna!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.3.2017 13:58:49
|
|
|
|
eca89
|
Bravo Anck, super! I druga tura odrađena za danas, ajmo djevojčice, curice !
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.3.2017 8:22:45
|
|
|
|
eca89
|
Da se čekiram, prva tura odrađena !
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.3.2017 8:33:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bravo Eco! Ja cu mozda malo kasnije ako mi malisa dozvoli. Al sad malo vise da forsiram butke. Stomak mi je ok...dok ne sednem 😂
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.3.2017 12:29:31
|
|
|
|
Maraj
|
Ja zabusavam vec nedelju dana. Od kako mi krenuo pms pa ciklus ja nista ne odradih. Sa plankom sam stigla na 180 sekundi i tu sam stala....
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.3.2017 12:44:48
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam htjela sinoc odraditi,na karju sam toliko bila umorna da sam jedva hodala.Valjda cu poceti opet nekad
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.3.2017 15:01:48
|
|
|
|
branki*
|
ja danima zaobilazim ovu temu,sramota me,ne vezbam moram da pocnem opet...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.3.2017 22:49:10
|
|
|
|
dunja RR
|
Takođe
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.3.2017 22:59:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja ovde ne smem vise da ulazim ovde.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 26.3.2017 11:15:45
|
|
|
|
emicaa
|
I am back odradih vjezbe,pokusacu da radim dva puta dnevno.Valjda ce tako brzi biti vidljivi rezultati
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 26.3.2017 20:39:54
|
|
|
|
emicaa
|
Odradih i drugi put,nisam do kraja ali racuna se i ovo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 26.3.2017 20:46:05
|
|
|
|
eca89
|
Toooo, Emice ! Meni se cini da onaj plank dosta djeluje, iako se ne bi reklo!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 26.3.2017 21:49:42
|
|
|
|
emicaa
|
Plank nisam radila,vidjecu.Mozda pocnem opet i sa njim.Bitno je da sam pocela i sa ovim.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 27.3.2017 20:03:04
|
|
|
|
emicaa
|
vjezbalice gdje ste ja upravo zavrsila sa vjezbicama drugi put za danas
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.3.2017 21:56:39
|
|
|
|
emicaa
|
jao sto ovo super,vec trece vece pisem sama sa sobom dajte zene ukljucite se. Odradih i danas dva puta vjezbe,bas mi godi.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.3.2017 22:00:18
|
|
|
|
eca89
|
Emice, radim ja, tu sam ne brigaj, ali nisam stigla pisati! Nerviram sami sebe sto jedem kao slon !
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.3.2017 22:00:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam digla ruke od vezbanja.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.3.2017 22:02:01
|
|
|
|
emicaa
|
ja cu brzo upasti u pms najbolje bi mi bilo da slatkise zakljucam i pojedem kljuc.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.4.2017 14:25:52
|
|
|
|
eca89
|
Emice, ima li te? Nismo valjda samo nas dvije ostale? Javi se !
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.4.2017 14:34:32
|
|
|
|
emicaa
|
Eco ima ima,juce sam samo jednom uradila ali bitno da ne pauziram.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.4.2017 16:49:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo da se javim, da sam počela opet pre par dana, radim 8 minuta za stomak i po prvi put radim 8 minuta za noge, ove KLIK. Prva 3 dana nisam mogla da hooodam, koji bol majko mila, hodala sam katastrofa, kao na jajima, mm se smejao, ali nisam odustala radila sam ih svaki dan, i sada je bol prestao a ja imam 2kg manje . Nikako da krenem sa Jilian, nekako sam previše umorna za nju, jer mi je baš težak period na poslu. Za nju treba više snage. Ovo 8 minuta stomak + 8 minuta noge mi je ok sada, ali se sa Jilian rade sve grupe mišića, i kardio, pa se lepše zateže telo. Ali za početak nije ni ovo loše, možda uvedem i ruke. A u nekom trenutku ću preći na Jilian, važno je da kile idu dole.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.4.2017 18:20:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam jutros vozila bajs, nekih sat vremena. Poslle toga setnja dobrih dva tri sata...mrtva sama ..dosta vezbe za danas
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 4.4.2017 14:34:15
|
|
|
|
eca89
|
Emice, podrško moja ima li te ? Evo mene, ja vježbam, neka 2x, nekad 1 dnevno, idemo na krštenje 30aprila, moram stati u hajinu 1
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 4.4.2017 16:12:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E..ja da se upisem jos jedna kila dole
|
|
|
Anketa
varanjeDiablaDa li ste ikada prevarile svog supruga, makar bila samo vatachina? :)da (
17%)
ne (
70%)
imla sam priliku, ali nisam htjela (
13%)
Ukupan broj glasova: 361Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!