Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.3.2017 10:29:51
|
|
|
|
emicaa
|
Hocu Sanjice,sutra bi se dr trebao vratiti sa godisnjeg pa cu ga nazvati da vidimo.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.3.2017 14:33:12
|
|
|
|
Maraj
|
Emice tebi je verovatno intolerancija na neku hranu
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.3.2017 14:35:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Maraj, za plank. Ja radim jos uvek 90 min.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.3.2017 15:04:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja nisam.probala taj plank. Mogla bih veceras da probam.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.3.2017 15:07:31
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice probaj,nije uopste lako kao sto izgleda. Maraj nadam se da ce mi doktor reci koju pametnu,neka radi testove i analize.Uglavnom mora biti neki razlog za ovo duvanje. Uglanom ne odustajem od vjezbi,mozda cu preskociti dva dana kad dobijem.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.3.2017 15:49:18
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ja nisam.probala taj plank. Mogla bih veceras da probam. Sanjice probaj. Deluje lako a nije uopšte naivno
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.3.2017 14:11:53
|
|
|
|
eca89
|
Vježbacice, gdje ste? Ja plank jedva odradim 60min., strašno!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.3.2017 15:09:00
|
|
|
|
emicaa
|
Dvije veceri sam preskocila,nemam vise motivacije uopste.Dzaba se mucim.Odoh napraviti termin kod doktora
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.3.2017 16:42:04
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam sinoc trebala odraditi 150 sekundi plank-a. Nisam izdrzala. Jako se lose osecam kao da ce grip neki. Tako da sinoc ne odradih. Inace laktovi mi ovrubeli od plank-a. A vama? Bas imam onako tamnu kao flekicu na laktovima
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.3.2017 20:39:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja danas pocela i stigla do pola, prekinuli me gosti Inace da se pohvalim.... smrsala sam 1,5 kilicu
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.3.2017 20:51:05
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja dva dana nisam radila. Danas sam se izinatila da necu stati sa vezbama. Odradila sam. Nesto razmisljam da pocnem da radim svaki dugi dan
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.3.2017 23:21:44
|
|
|
|
Maraj
|
Da se upisem. Danas sam odradila 150 sekundi planka bas sam heppy. Inace laktovi me bas ubijaju nakon vezbe. A vas?
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 10.3.2017 9:31:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sad stala na vagu 74 kg ... Mnooogo sam HappY!!!! jos 5 -6 kilica i evo moje savrsene linije ..jupii jej Odoh Odmah da vezbam, sad imam volje
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 10.3.2017 10:46:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Anck, imamo isto kila samo sam ja niža od tebe jedno 10 santima I Novak Đoković ima isto kg kao nas dve , juče negde videh i padoh sa stolice. IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Sad stala na vagu 74 kg ... Mnooogo sam HappY!!!! jos 5 -6 kilica i evo moje savrsene linije ..jupii jej Odoh Odmah da vezbam, sad imam volje
< Poruku je uredio dunja RR -- 10.3.2017 10:49:48 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 10.3.2017 12:16:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahahah i Novak ..eto onda smo dobre Al on je stiglic a visok..ne znam koliko 🤔 Ja sam ostala trudna sa 68 i bila.mi extra linija... samo da dodjem do te sestice!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 10.3.2017 13:23:15
|
|
|
|
Maraj
|
Jao blesave ste skroz. ja imam 64 sada. Ok mi je kilaza. Ne bunim se. 170cm sam visoka tako da sve oko 60kg mi je ok. Samo jos stomak malo da se zategne. Al laktovi su mi sad uzas od planka...
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.3.2017 8:48:52
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja se juce merila imam 56kg. Visoka sam oko 172 i idealno mi je 58-59kg ali da budem onako lepo zategnuta. Maraj, mazi neku kremu.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.3.2017 13:22:20
|
|
|
|
Maraj
|
Sanjalice , ja sam pred vto smrsala na 58kg. Bas sam bila kost i koza. Oko 60kg mi je ok. Ne bunim se ni sa ovih 64kg. Samo jos malo stomak da se zategne. Ja inace nakon plank-a namazem kremm laktove. Al vec su mi se pojavile kao tamne fleke na laktovima. I bole me laktovi kad se oslonim na tu sada "ranu" na laktovima
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.3.2017 14:26:08
|
|
|
|
branki*
|
ja samo da javim da zabusavam...ne stizem,prepuna sam bila obaveza i nisam se osecala sjajno,ali nastavljam uskoro.dobra stvar je da skoro da i ne jedem uopste,pa ako vec nisam zategnuta,kilaza je ok.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.3.2017 17:40:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Maraj ja prvi dan polse planka nisam mogla ni soljicu kafe da pof=dignem koliko su me ruke bolele
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.3.2017 17:43:10
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mene za vreme planka bole noge, tj. butine i mišići leđa.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.3.2017 19:25:49
|
|
|
|
Maraj
|
Anck , koliko si sekundi radila prvi put? Ja 20 sekundi. Radum po onom programu od mesec dana , gde se postepeno povecava minutaza. Vec nekih 20 dana radim plank i bas me laktovi sada zezaju.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.3.2017 19:27:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Da 20 sec... ma ne odgovara mi izbacila sam ga
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.3.2017 21:22:51
|
|
|
|
emicaa
|
Samo vjezbjte ja nagovaram samu sebe da krenem opet.Vjerovatno i hocu od ponedeljka.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.3.2017 8:24:05
|
|
|
|
eca89
|
Gdje ste vježbačice moje ? Nisam valjda sama ostala ? Ja sam zabušavala i sa hranom i sa vježbama, ali se vidi rezultat, drago mi je, opet se vraćam vježbanju i trudicu se slatkiše da izostavim. Ja auto više ne upotrebljavam, samo sam na biciklu, milina, e sad možda i to utiče. Ajmo ženice ljeto kuca na vrata, javite se!
|
|
|
Anketa
Moreeeee:)))sandrinaDrage moje,koje vas je mesto odusevilo u Grckoj i zanimaju me vasi utisci ako je koja bila u Sartiju ili Neos Marmarisu kako je i koje plaze se ne trebaju propustiti?Kasandra (
20%)
Sitonija (
17%)
Tasos (
29%)
Lefkada (
9%)
ili nesto drugo? (
25%)
Ukupan broj glasova: 100Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!