Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 4.4.2017 16:19:44
|
|
|
|
eca89
|
Anck!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 4.4.2017 19:33:05
|
|
|
|
emicaa
|
Eco tu sam,vjezbam samo sto rijetko kad stignem dva puta
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.4.2017 23:53:06
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Evo da se javim, da sam počela opet pre par dana, radim 8 minuta za stomak i po prvi put radim 8 minuta za noge, ove KLIK. Prva 3 dana nisam mogla da hooodam, koji bol majko mila, hodala sam katastrofa, kao na jajima, mm se smejao, ali nisam odustala radila sam ih svaki dan, i sada je bol prestao a ja imam 2kg manje . Nikako da krenem sa Jilian, nekako sam previše umorna za nju, jer mi je baš težak period na poslu. Za nju treba više snage. Ovo 8 minuta stomak + 8 minuta noge mi je ok sada, ali se sa Jilian rade sve grupe mišića, i kardio, pa se lepše zateže telo. Ali za početak nije ni ovo loše, možda uvedem i ruke. A u nekom trenutku ću preći na Jilian, važno je da kile idu dole. Ja radim i dalje stomak i noge, svako veče i to je to. Nikako da ubacim još nešto.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.4.2017 13:30:36
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja ne vežbam. Nešto razmišljam da krenem na neki fitnes ili tako nešto. Kada budem dala pare vežbaću ko bela lala.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 30.4.2017 10:47:16
|
|
|
|
emicaa
|
Ja ne vjezbam vec desetak dana.U Doboju sm pauzirala i sad nikako da se opet natjeram.U stvari ne vjezbam dvije sedmice najmanje
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.5.2017 11:42:00
|
|
|
|
emicaa
|
konacno odradih opet vjezbe
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.5.2017 19:33:38
|
|
|
|
eca89
|
Bravo Emice ! Ja sam katastrofa, ne mogu nikako ponovo poceti !
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.5.2017 19:59:30
|
|
|
|
emicaa
|
Eco zar si i ti prestala?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.5.2017 21:58:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja radim, evo sada ću. Stomak i noge, nikako ruke da ubacim. 10 puta sam već brisala prašinu sa tegova, ostavim ih u ćošku sobe da mi budu u vidnom polju
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.5.2017 22:00:07
|
|
|
|
emicaa
|
ja odradih i drugi put
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.5.2017 22:04:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Emi koje radiš?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.5.2017 22:19:49
|
|
|
|
Duškić
|
Emice.. Ja nikako ne krecem nista da radim. Pre sam bar trbusnjake..
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.5.2017 22:35:52
|
|
|
|
emicaa
|
Suzi opet one osmominutne za stomak
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 15.5.2017 23:55:42
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja sam krenula na fitnes. Tri puta nedeljno. I baš mi prija. Em izađem iz kuće, em vežbam. Još kad dođem kući mm spakovao decu u krevet i uspavao. Isplati mi se za sve pare
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.5.2017 1:31:18
|
|
|
|
dijana1*
|
Vezba li neko? Ja sam isla na aerobik ali trenerica nam otisla na trudnicko, tako da je do septembra pauza. Trazim Jillian na netu ali je ne mogu naci ima samo 2 nivo Sta vi radite a da se zateze celo telo?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 26.5.2017 11:35:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja svaki dan vozim babana na bajsu oko 45 minuta do sat. Stigla sam na 72.5 kile jos min. 3 da budem zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 26.5.2017 11:39:38
|
|
|
|
emicaa
|
Ja vjezbam,nekad dva puta dnevno,nekad jednom.Zavisi od vremena.Juce sam preskocila ali sam bila premorena od hodanja. Di javice se Dunja ili Eca sa linkom.A ima i negdje na prethodnim stranicama.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 26.5.2017 11:58:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Sta vi radite a da se zateze celo telo? Za to jedino pomaze plivanje , da radi svaki misic.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 26.5.2017 13:22:47
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Vezba li neko? Ja sam isla na aerobik ali trenerica nam otisla na trudnicko, tako da je do septembra pauza. Trazim Jillian na netu ali je ne mogu naci ima samo 2 nivo Sta vi radite a da se zateze celo telo? Ja tradim noge i trbušnjake, nekada i po dva puta dnevno. Imam 70 kg sada, nadam se da ću se do kraja sledeće nedelje spustiti ispod 70. Posle IVF-a, ako bude u junu, preći ću na Džilijan, mesec dana do mora. Dijo evo linkova za Jilian, ja je nisam dugo radila ali mi se čini da je shred odličan: Shred LEVEL 1 mislim da je ovo, nešto su promenili videe KLIK Shred LEVEL 2 KLIK Shred LEVEL 3 KLIK
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 27.5.2017 13:47:03
|
|
|
|
dijana1*
|
Dunjci divna si, hvala puno . Da nesto su menjali. Ja sam uspela samo nivo 2 naci.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.5.2017 8:47:40
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
I ja i dalje vežbam. Ali znate šta me nervira, bez obzira što su mi mišići na stomaku zategnuti i lepo se ocrtavaju kao da imam višak kože, i to baš ružno izgleda.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 28.5.2017 20:10:09
|
|
|
|
17 joka
|
Drugari ja evo idem na treninge sad ce evo vec 10 meseci 3 x nedeljno vezbam i kuci jako sam zadovoljna imam 54 kg i trudim se i njih da sredim
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.5.2017 13:01:13
|
|
|
|
dunja RR
|
Bravo Jokče
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.5.2017 13:03:13
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja tradim noge i trbušnjake, nekada i po dva puta dnevno. Imam 70 kg sada, nadam se da ću se do kraja sledeće nedelje spustiti ispod 70. Da prijavim da evo, na već na početku nedelje ugledah na vagi 69 , baš sam se obradovala. Do narednog ponedeljka zadatak je 68 :)
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 29.5.2017 19:58:25
|
|
|
|
emicaa
|
Super Dunja
|
Anketa
MMR Milica BakovicDa li MMR vakcina stvarno prouzrokuje autizam? Da (
19%)
Ne (
81%)
Ukupan broj glasova: 77Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!