Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.11.2017 15:08:42
|
|
|
|
dddaca
|
Ha, ha, slucajno upala u ruke
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.11.2017 16:25:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Posle troje dece ja sam s 34 (pre V) imala extra figuru ...samo da se zna Znaci ako je posle treceg ja cu to sve imati sa 29. Tesko meni.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.11.2017 19:36:13
|
|
|
|
isidora88
|
Ja pocinjem da treniram cim se porodim, moracu naci samo neke vezbe za porodilje
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.11.2017 19:49:05
|
|
|
|
mama Jo
|
Isi i ja isto 😊 Mozemo taman otvoriti temu -vezbe posle porodjaja pa stavljati linkove i izvestavati o rezultatima, ali iskreno 😁
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.11.2017 0:42:41
|
|
|
|
Srecko47E
|
Uh posle treceg :)
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.1.2018 14:30:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mislim da je vreme da ponovo pokrenemo temu dok nije prekasno! Ja sam nabacila pola kile ovih dana...bago meni
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.1.2018 14:43:26
|
|
|
|
emicaa
|
Anck evo ja sam prva tu da ti pruzim moralnu podrsku
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.1.2018 15:29:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam toliko odlucna, da danas nisam dupe pomerila iz stana i sad pravim pancerote
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.1.2018 16:03:15
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Mi smo pojeli tepsiju kolaca i mm kuka da pravim novu turu. Htedoh da vezbam al mi se eto ne da nikako.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.1.2018 17:19:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ahahhaahahhahaahahhaa, vidim, bas se vezba Ja krecem cim maca krene u vrtic
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.1.2018 17:32:43
|
|
|
|
emicaa
|
pa znate li vi koliko potrosite kalorija dok spremite neki kolac ili pancerote
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.1.2018 17:50:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja cu sigurno da vratim malo kg od Bozica. Sad sam na 52 kile. Bas sam zadovoljna.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.1.2018 18:57:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR pa znate li vi koliko potrosite kalorija dok spremite neki kolac ili pancerote Danas sredjivala kucu cakum pakuum i mozda izgubila 100 kalorija al zato posle nabacila jos 1000
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.1.2018 23:59:09
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ja sam kao pokretna loptica.Sranota me same sebe kad vidim stomak.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 4.1.2018 10:51:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Stomak da al se da.sakriti, mene zaboli glava kad vidim podbradak i oko ruka cim nabacim koju kilicu vise
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 4.1.2018 15:01:18
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Pa... Nemam gde vise stomak da ubacim.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 4.1.2018 16:28:03
|
|
|
|
mama krava
|
ej, žene...pa baš sam mislila da se pohvalim! Ja juče otišla na probni čas pilatesa. I mnogo mi se svidj! Ja sad, zbog ove moje kičme ne bih smela nipta drugo, bar mi tako reče fizijatar, pa rekoh ajde da vidim šta je to. Elem u BG ima par tih pilates vežbaonica sa svim onim čudnim spravama za mučenje, i prilično su cenjene članarine ... Pronašla sam jednu kaoja mi je lokacijski ko Bog, pa odoph sinoć i super mi je bilo jer smo bile nas dve vežbačice i instruktorka. drže neke dve sestre bliznakinje, jako su mi simpatične, DIF-ovke, pa sam im ponela i soje nalaze, tj dijagnpszu...tako da sam dobila posebne vežbe ja, a posebne za ovu drugu devojku... Radi se sat vremena i odradili smo ja mislim sve ukupno 5 vežbi, ali ja posle nisam mogla da sidjem niz stepenice, a nije da nisam u formi. Mislim, taj pilates samo izgleda kao smešno i forma je da se polako radi, ali brateee...od jutros me i guzica razvaljuje... Mislim, baš sam srećna i jedva čekam da se ubacim u mašinu!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 4.1.2018 16:46:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
MK, bas mi je drago sto si krenula. I ja sam gledala gde mi pilates ima u blizini, bas zbog kicme.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 4.1.2018 18:45:25
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Glupo pitanje ali da li se od pilatesa moze smrsati? Moram se aktivirati,ali nisam za klasicnu teretanu.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.1.2018 19:30:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nevena, moze, ali ne mnogo. Koliko znam vise je za zatezanje. Mada, dobra ishrana i pilates u kombinaciji su ok. Mada, sta ce ti pilates pored jurnjave za kucicima
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.1.2018 19:53:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nevena, sa vezbanjem mora i korigovanje ishrane da bi se videli rezultati.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.1.2018 19:57:12
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Kod mene je ishrana problem jer ne jedem citav dan i onda sednem uvece kada A zaspu i pojedem neku glupost. Bas moram naci nesto u blizini da se.pokrenem malo. Traku i biciklo imamo u stanu ali nam sluzi za ukras i prebacivanje jakni
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.1.2018 21:39:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dok se ne oznojis i umoris nema veceg pomaka. Ja sam prosle.godine samo korigovala ishranu i smrsala.3.kilice za mesec dana. Bez dijete.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 16.1.2018 15:28:36
|
|
|
|
emicaa
|
Anck kako mislis korigivala,sta si izbacila iz ishrane. Ja odradih vjezbe prvi dan,jedva sam izdrzala
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 16.1.2018 17:19:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emi, ja cu sutra ako me ne bude boleo stomak. Planiram i one za zadnjicu. I mini trening.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
DIJETA I VEŽBEAdminDa li je "pametno" redukovati ishranu i vežbati,ako radimo na potomstvu?Da (
36%)
Ne (
8%)
Nikako ne (
6%)
Umereno (
45%)
Poželjno je (
6%)
Ukupan broj glasova: 89Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!