Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.2.2018 8:28:23
|
|
|
|
emicaa
|
mene nervira sto jos nije spao a stvarno se trudim
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.2.2018 20:07:56
|
|
|
|
dunja RR
|
Jeeedva odradih juče 2. dan, upala krenula uveče, najviše me boli vrat. Sada dođoh kući pa ću kasnije da odrasim ..
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.2.2018 21:21:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Svaka vam cast.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.2.2018 22:36:06
|
|
|
|
emicaa
|
Dunja sutra ce vec biti lakse. Ja sam danas preskocila,preko dana nisam stigla a veceras mi neka muka pa mi nije bas do toga.Sutra cu dva puta da nadoknadim.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.2.2018 1:30:14
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Hvala Dunja za ono u vezi brzog hoda.To nisam znala. Ja sam izbacila detox caj (pozlilo mi je od njega),pa zene pazite u vezi konzumacije istog.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.2.2018 12:07:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dunja, i mene najviše boli vrat. Tokom vezbi nekada stavim ruku pod vrat, sta da radim
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.2.2018 20:38:44
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ivana,probaj onaj konjski balzam da mazes.Meni je onak crveni super kod upale misica ali i za celulit resenje.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 14.2.2018 20:51:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Iv, kažu kada se rade trbušnjaci, znaš već, ne treba ići vratom, nego stomakom, i ja se stvarno trudim i stalno razmišljam da ne guram vratom. Ali sigurno da nam delom i vrat trpi, posebno jer još nismo u formi. Baš me boleo juče, dok sam vežbala, videću večeras .. IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Dunja, i mene najviše boli vrat. Tokom vezbi nekada stavim ruku pod vrat, sta da radim
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 10.3.2018 22:29:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Pridruzujem se ovoj ekipi ovde... stvarnk sam resila od ponedeljka da vezbam... moram, nista posle porodjaja nije otislo, a jedem kao luda.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 10.3.2018 22:39:24
|
|
|
|
emicaa
|
ja od utorka ne vjezbam,imala sam stomacni virus pa mi uopste nije bilo do vjezbanja.Od sutra nastavljam
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 10.3.2018 22:42:08
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice a ti si zgodnica ali ajde vezbaj kad si zapela
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 10.3.2018 22:45:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kaao ja kukam danima al cekam.prolece pa.na bajs!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.3.2018 10:54:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, ne vezbas? Ja sam odustala. Jednostavno zaboravim. Od ovih virusa ne znam vise ni kako se zovem.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.3.2018 11:31:42
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Pridruzujem se ovoj ekipi ovde... stvarnk sam resila od ponedeljka da vezbam... moram, nista posle porodjaja nije otislo, a jedem kao luda. Naravno nisam jos ni jednu vezbu uradila. Katastrofa sam!!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.3.2018 13:53:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja vežbam i dalje, one za stomak od 8 minuta, a sada sam uvela i za noge isto 8 minuta. Ove za stomak sada idu lagano ne boli više ništa jer se vratila kondicija, ali za noge su me posle prvog puta otkinuli mišići , sada popušta bol pa nastavljam.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.3.2018 14:53:02
|
|
|
|
vocicana
|
Dunjci, radis vezbu izdrzljivosti sa laktovima na podu? To je odlicno, krece se lagano sa malim brojem sekundi, odlicna za sve problematicne zone.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.3.2018 18:59:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I Dunja kakvi su rezulti?
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.3.2018 22:30:18
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Dunjci, radis vezbu izdrzljivosti sa laktovima na podu? Ako je to to, savrsena stvar! Uzasno tesko, tek kad probas to saznas, kad gledas da neko drugi radi ne deluje toliko... ali prava stvar za zatezanje!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.3.2018 11:19:36
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana ne vjezabam,nemam volje.U srijedu idem doktoru da prvo vidimo zasto mi stomak ovoliko duva pa cu onda vjezbe.Nema vajde da vjezbam a on posle svakog obroka samo sto ne pukne
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.3.2018 21:57:37
|
|
|
|
vocicana
|
Flatulecija...imas mozda u+i Helicco aktivnu, mozda ces morati da ispijes terapiju. Ne brigaj, kada to sredis, pravo na vezbe, ima d budemo najjace ribe , ti na Kreti ja u Autriji
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.3.2018 22:05:11
|
|
|
|
emicaa
|
Voci vjeruj mi da jedva cekam da odem pa da vidim sta bi moglo biti.Uzasno se ovako osjecam,kao onaj Asterix ii je Obilix.Onaj sto ima tanke noge a gore kao bure
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.3.2018 22:07:55
|
|
|
|
vocicana
|
Emi, desi se, sada van svake sale. Da ne idem u off, ali kda odradis pretrage, dobices neku terapiju i kada bude bolje, kreces da zatezes trbusnjake
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.3.2018 22:09:09
|
|
|
|
emicaa
|
ma moj jutarnji stomak uopste nije strasan,ne smeta mi ni najmanje.Ali ovaj vecernji me baca u bedak
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.3.2018 22:11:43
|
|
|
|
vocicana
|
Divno izgledas, pratim te ja, pratim, ali videces. Ima da se jos i slikamo kako vezbamo.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2018 11:25:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam počela da trcim. Toliko sam van kondicije da sam razocarana u sebe
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?