Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 16.1.2018 18:06:25
|
|
|
|
emicaa
|
ajde Ivana,u drustvu je lakse. Ko ce nam se jos pridruziti 😊
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.1.2018 11:32:56
|
|
|
|
emicaa
|
dan dva odradjen
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.1.2018 11:39:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja danas ipak necu. Zeza me stomak i skroz sam mrtva. Nadam se da ti se sutra, prekosutra pridružujem.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.1.2018 11:25:52
|
|
|
|
emicaa
|
jesam li i dalje sama ovde?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.1.2018 11:32:34
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Trazila sam ovu temu juce. Pridruzujem se.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.1.2018 18:54:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emi, ja vec tri, četiri dana radim one za stomak. Za dupe i jos neke ubacujem cim maca krene u vrtic.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.1.2018 19:09:10
|
|
|
|
mama Jo
|
Hocu i ja, taman do proleca da se vratim na staru kilazu... Hajdeeeeee devojke idemooooooo 😊
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.1.2018 19:40:52
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Gde ste vezbe nasle?
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 26.1.2018 10:35:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nevena, ove vezbe za stomak radimo Klik Imas tu i one 15 min za pozadinu
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 26.1.2018 13:52:04
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Daj prvo stomaka da se resim ko sisa pozadinu neka je. Od kako ne pijem coca colu na koju sam se navukla,ne znam ni zasto ni kako,stomacina se smanjila.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 26.1.2018 15:18:31
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana pocela si i ti ja svako jutro odradim nakon spremanja stana,smanjila sam se za cent
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 26.1.2018 15:21:35
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Cim sa videla da traje 8 minuta nije mi dobro. Ja cu evo sada da odradim dok A spava.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2018 15:03:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo da se i ja upišem da krećem danas, treba skinuti ovo što smo nabacili na zimovanju u hotelu Svi gosti im se vrate debeli, kada im klopa rastura kako je dobra, a švedski stoo, krkaš do mile volje
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2018 15:03:50
|
|
|
|
dunja RR
|
Ček bre Nevena, 8 minuta ti puno ili malo? IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom Cim sa videla da traje 8 minuta nije mi dobro. Ja cu evo sada da odradim dok A spava.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2018 16:22:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja nisam vezbala od četvrtka, zadnje dve nedelje sam jedva to odradjivala. Mozda sam preskocila i neki dan kad mi je bilo bas lose. A ovih par dana nikako da stignem i skroz zaboravim
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.2.2018 10:11:50
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja sam jeeedva juče odradila, za stomak, jeeedva. Nisam baš dugo vežbala, i ne sećam se kada sam bila ovako zakržljala. Onu poslednju vežbu sam u malim pauzama morala.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.2.2018 10:15:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nista ja ne vezbam. I nemam zelju
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 12.2.2018 10:16:43 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.2.2018 10:30:50
|
|
|
|
madre
|
Dunja, ono sankanje na planini bih ja vodila kao ozbiljno vezbanje
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.2.2018 10:37:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Mogu ti reći, ozbiljno si u pravu! Htedoh da kažem malopre, izvlači me sankanje i plivanje letos (svaki ali baš svaki dan smo išli na Adu + more + zrenjaninska peskara), samo smo preskočili par kišnih dana, a nije ih bilo puno prošlog leta. Još smo i jesenas u Kragujevcu imali par dana plivanja, u jednom hotelu, gde smo bili jedini gosti a bazen samo naš Ali baš vežbala nisam od jula, tada mi je dr zabranila trbušnjake pred VTO ... i tako, zapustila sam vežbanje, ali sada ću raditi svaki dan, narednih mesec dana, do VTO.
< Poruku je uredio dunja RR -- 12.2.2018 10:39:41 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.2.2018 11:32:14
|
|
|
|
emicaa
|
Dunja i ja sam ih prva dva dana jedva radila.Drugi dan kao da me neko nozevima sjekao dok sam radila Vjezbam i dalje,prosle sedmice sam preskocila jedan dan,inace ne preskacem i slatkise skoro da i ne jedem.I jafi i medenom srcu uspjesno odolijevam
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.2.2018 12:53:37
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ček bre Nevena, 8 minuta ti puno ili malo? IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom Cim sa videla da traje 8 minuta nije mi dobro. Ja cu evo sada da odradim dok A spava. Puno mi je to. Ja sam lenja buba inace.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.2.2018 14:37:08
|
|
|
|
dunja RR
|
Nevena, pa to je 8 minuta, eeej, evo i slovima OSAM Probaj, videćeš da nije strašno, posle jedno 7-8 vežbanja jel te :) Ja još nisam dobila upalu, ali očekujem, Sada sam bila do grada na nekom eventu, i ne znam kako i kojim čudom ali uđoh u pantalone koje nosim kada imam 10 kg manje, u septemru sam tokom VTO imala 10 (opet slovima deset ) manje nego sad. I ladno uđem u te pantalone, najnormalnije, zakopčam, udobno sve, ne steže, i pritom noge izgledaju mršave. OVo su neke magic pantalone, sada kontam, obožavam ih!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.2.2018 14:38:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Emi, isto, kada krene vežbanje, ja potpuno izbacim slatkiše, ne mogu da se mučim u prazno, suludo mi I baš povedem računa o ishrani, e sad, videćemo do kada će me držati sve to u kompletu IZVORNA PORUKA: emicaa RR Dunja i ja sam ih prva dva dana jedva radila.Drugi dan kao da me neko nozevima sjekao dok sam radila Vjezbam i dalje,prosle sedmice sam preskocila jedan dan,inace ne preskacem i slatkise skoro da i ne jedem.I jafi i medenom srcu uspjesno odolijevam
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.2.2018 14:50:02
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
A da li se racuna brzi hod? Juce smo u jednom pravcu presli 10km ako ne i vise. Za vezbanje trenutno nemam stanje (traje to vec dugo).
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.2.2018 14:55:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Brzi hod je najbolja i najzdravija vežba, tako kaže moj endokrinolog, tako da računa se i te kako
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?